Skoči na vsebino
Terenec
Napisano

Ha Slivka, imam delo na smu?i??u in okrog mene se vozijo sami terenci- navare, l200, land roverji, le jaz se pripeljem z transporterjem. Bom naredil kak video.

Aja, pa poraba ne prese?e 9 litrov JEEEEE.

ej...lp na katerem smu?i??u ...je toooo.lp :D  ;)  :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Ej...@Freak...bil na avto plusu kp in pogledal to Mazdurino 1.8 TE.avto je lepo ohranjen lep. kupljen v SLO v kp Avto plus Mazda.tudi redno servisiran na tem poobl.servisu .ima vse papirje o servisu in itd..tudi notranjost je ohranjena lepo.tudi cena ni zadnja..se da zmenit..lepa Mazdurina.pokli?i v salon Avto plus Mazda kp..zmeni se za ogled..lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano
Pri?el z njeno legalizacijo, ker se prej?nji lastnik ni zanjo niti tolko pomujal, da bi imela homologacijski karton?ek. Trenutno se ukvarjam z UE Izola, kjer je bila prvi? registrirana, davnega leta 96, potem naj bi sledil LPP ter v nadaljevanju ?e avtoplinski mojstri, ki bodo poskrbeli za vpis naprave v karton?ek. O?itno bo ?e kar neki stro?kov.  :cheers:[/quote

Ej...dobro zrihtaj ....samo na obali so bolj po?asni za te stvari...he he lp:-):-):-):-)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Ej...Labi se strinjam to, kar si napisal.jaz na obali si ne morem to privo??it..visoke poletne temperature in posledi?no uni?ena zimska guma ,res da nekateri vozniki na obali uporbljajo zimsko gumo celo leto...samo potem je Jeba za vozit.pa tudi poleti izgleda vo?nja nesigurna in ob?utek kot ,da si na barki...he he ..lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Ej...mislim ,da Nokien WR D4...so super zimske gume...take gledamo tudi jaz za mojo Mazdurino.naj ?e Labi pove svoje..lp

Ej...gume Nokian...je pravilno..se opravi?ujem lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Labi katere zimske nam priporo?a?:)?

Ej...mislim ,da Nokien WR D4...so super zimske gume...take gledamo tudi jaz za mojo Mazdurino.naj ?e Labi pove svoje..lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 5 CD 110
Napisano

Ej...Freak..glej jaz sem imel prej 6Let mazdo5 TX plus 2.o benz. motor dovolj mo?en in ok.ta 1.8 benz je za moje pojme pre?voh.druga?e bil full zadovoljen res dober dru?inski avto.kasneje vgradil not avto plin LPG sistem .Mazdurina je bla redno servisirana na 20.000,km plus avto plin.malo premisli ..poglej ?e malo ..lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.