Ja, tole je dr?al za mojo prej?njo trojko s CD 110 ma?ino, ki je ?e imela tisti sunek okrog 2500 rpm. V spodnjem obmo?ju vrtljajev je bil len, kar se je pokazalo tud pri speljevanju. Motor pri novi ?estici CD 140 je druga?en. Precej enakomerno vle?e ?ez celo obmo?je vrtljajev, zato se tudi z mesta bistveno la?je spelje. Mislim, da glede tega sploh ni ve? bistvene razlike do bencinarja.
Po moje nima smisl, da razlaga?, ker ne vem ?e verjamejo... saj ve? bencin je zakon diesel se iz mesta sploh ne premakne, ?e ne stopi? ven pa mal porine?
sam @BOSS npr bos ti naredu ta psotopek spuscanje gum .. in ti to veselo naredis in te nehote kamera ulovi pred blokom al pa kej .. in kaj mas od tega ti pol si se v vecjem dreku ...
v ljubljani na dolenjki pri streliscu na parkeriscih ma folk nastiman avto pod blokom pod oknem pakamerca cez sipo laufa ... in nis 0 naredu vrjem razn ce se bos sou specialca pod masko ...
A dejte no... zdej pa pretiravate... a misli?, da me kdo prepozna na fotkah iz tiste kamere. pa ?e se me vid v faco tega ne bi povezal na policiji... nimam ne kartoteke ne ni?esar in ker je to tolk grozn zlo?in (spustiti gume) bi me verjetno tud interpol iskal pa CIA pa ?e kdo....
haha, na cesti ne more policija reda narest pa bodo iskal ?loveka, ki je spustu gume .... LOL
Boss a ma tvoja GTA leder? 2006 GTA oprema mela sam recaro...zdej je pa leder... :ne vem:
pol pol... na sredini sedala in v ledvenem delu je blago vse ostalo je pa usnje.
Ni problema... ?e najde? naslov se gre ke in poi??e ta avto pa se mu pa? gume spusti - to ni zarad ?kodo?eljnosti ampak zarad varnosti drugih udele?encev v prometu. ?e policija ne more ukrepat je pa? treba tako... saj pravijo naj se samoza??itno obna?amo. Zgodbo s spu??anjem gum pa? ?e ene parkrat ponovi? zraven pa vedno pusti? sprintan papir, z opisom dogodkov in zakaj spu??a? gume.
?voh al pa ne, je pa ?e z mesta la?je bencinarja spelat kot pa dizla.
a ve? kaj mi je v?e? pri bencinarju... da ga lahko zahodm v prvi in drugi do daske brez, da bi pazil pa ne bo krize (nima tsc-ja).... hehe bogi Opel, si bo zapomnu dan ko so ga dolo?ili da postane Opel
Sicer ne vem kje si to prebral ali sli?al glede diesla, je pa res, da spelat z dieslom ne sme? s polnim gasom, ker bo samo vrtelo v prazno... mal ob?utka je treba imet pa gre. Druga? pa ni neke bistvene razlike pri speljevanju.
Ti samo objavi tablico in model ter barvo vozila pa kje se vozi. Pa bomo ene par razli?nih prijav naredili .
In resno predlagam, da za vse KRITI?NE pizdarij, ki se dogajajo na cestah kli?emo policijo. Jaz sem glih pred kratkim prijavil kamionarja, ki je zgubljal tovor na AC, ki je nato padal po avtih in ogro?al vse ?ivo. Policaji so odgovorili, da bodo takoj ukrepali.
Na mojih tankanjih se vidi, da je poraba na Petrolu enaka tisti na OMV glede na to, da vozjo iz istih skladi?? je to razumljivo - ?e kdo ne verjame tega naj vpra?a kak?nega prevoznika te robe.
Na prej?njem avtu ni bilo nobenih te?av z glasnim tekom, al pa kej podobnega... lahko pa samo re?em, da je zdej?njemu Petrol malo bolj v?eć kot OMV... ampak ?e vedno ne bom zato rekel, da je pa Petrol bolj?i.
Saj si prav prebral... tvoji podatki so za 2.0 DIESEL, YavarYe ti je pa povedal za 2.0 BENCIN. Z drugimi besedami povedano, ?e se bo? odlo?al za bencinski motor vzemi vsaj 2.0 raj? pa 2.3 .
Vse skupaj pa je napisano zgolj v predpostavki, da spada? med bolj dinami?ne (ne divjake) voznike in rabi? kdaj pa kdaj tud uporabiti vso mo? motorja.
?e 1x
1.8 benz. = 120KM 165Nm navora
2.0 benz. = 140KM 181Nm
2.0 diesel = 121KM (310Nm) lahko pa tudi 136KM (310Nm) ali pa celo 143KM (360Nm) ?e je ?e faceliftan model
Aha. Tega s prodajalcem nisva videla, pol verjetno da nima, ali pa nisva vedela kaj mora biti - a levo od ?arometov ali desno?
Kake so pa kaj razlike v voznih lastnostih med limuzino in karavanom?
Pa kake so kaj razlike med 2,0 dizlerjem in 1,8 bencinarjem?
Pa to je ?e sprejemljivo vzet 165.000km pri bencinarju al pa ?e je kaka razlika, ?e jih ima drug 20.000 manj? (sicer toliko jih lih naredim v 1letu )
druga? me pa nekak bolj vle?e k limuzinski, ker je mal bolj ohranjena.. (pa ?e lep?e barve mi je )
20kkm ne igra neke bistvene vloge... bolj je treba preveriti samo obrabljenost in ohranjenost.
1.8 bencinar vs. 2.0 diesel - tukaj prihajam v vode, kjer se bo spet lahko razvnela divja debata med prista?i benza in prista?i diesla.
Pojdi peljat oba in bo? sam ugotovil kaj ti najbolj sede. Moje osebno mnenje pa je da je 1.8 absolutno pre?voh ?e posebej, ?e se v njem vozi ve? ljudi oz. je avto obremenjen. Diesel tega problema nima saj suvereno vle?e tudi obremenjen. Se pa mora? zavedati, da diesel rabi malo ve? "razmi?ljanja" s strani voznika saj je pod 1.800-1.900 obrati mrtev. Nato to svojo mrtvost nadoknadi med obrati 2.000-3.500, kjer ga je veselje vozit, da o prehitevanjih sploh ne govorim.
?e ti tak na?in vo?nje ustreza ti bo 310Nm navora resni?no v u?itek.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Po moje nima smisl, da razlaga?, ker ne vem ?e verjamejo... saj ve? bencin je zakon diesel se iz mesta sploh ne premakne, ?e ne stopi? ven pa mal porine?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani