Skoči na vsebino
Poraba!
Napisano

ti bom konc tega tanka povedal, ko je OMV sprint diesel notri... nisem zadovoljen, ker se pojavljajo kolcanja pa tudi pospe?evanja so rahlo nezvezna.

Kje pa ti tanka??

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

To bi tudi jaz rad vedel, ?e posebej ker ima? super nizko porabo pod 6 ?itrov in bi se taki skoki pove?ane porabe sigurno opazili na celem tanku.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Je moja Mazda odtekla poslednji krog?
Napisano

Se pa spomnem, da si enkrat omenju, da so ti ?e v preteklosti zrihtal deljeno krivdo, to ti taisti majstri, mamujimjebm! sramezljiv

to?no tisti... ko je treba sklent so sladki ko sto mater... v trenutku ko nastane ?kodni primer te pa no?jo niti poznat... banda lopovsko hinavska. <_<

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Je moja Mazda odtekla poslednji krog?
Napisano

Zaenkrat ?e ni?... sploh ?e od zavarovalnice nisem dobil nobenega denarja - kr nekaj motovilijo :(

?koda, da takrat, ko sem registriral ?e ni bilo t.i. asistence konfort, kjer ti oni vse urejajo in ima? za ves ta ?as postopka nadomestni avto. ?e ne druzga to vsaj prisili zavarovalnico, da se podviza.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prezimovanje kabrioleta
Napisano

?e no?e? gum s "flat spotom" na pomlad jih napolni bistveno ve? kot je predpisano. Jaz bi jih napolnil tja nekje med 3,5 in 4 bari (oz. maximalno dovoljeno), ko pa se bo? za?el voziti pa spet spusti? nazaj na pravi tlak.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Promet, nesre?e in ZVCP
Napisano

http://24ur.com/novice/slovenija/prevrnjen...mil-promet.html

Na evo spet tovornakarji najve?ji drek nardijo na cest.... me prav zanima kako je do tega pr?lo.

A je to retori?no vpra?anje ?

?e ni potem samo ta odgovor - to se dogaja zato, ker so policist preve? zaposleni s tistimi, ki vozijo 5-10km/h prehitro. To, da pa kamionarji delajo ?talo na cestah, se igrajo konjske dirke (prehitevanja, ki trajajo v nedogled) in ko so zmatrani ?e malce zadremajo za volanom kar med vo?njo jih pa ni? ne briga oziroma pardon nimajo ?asa.

?e ve?, kot ka?e smo k nam povabili skoraj vse tranzitne ?oferje iz cele vzhodne Evrope. Ja to dopu??a in s svojimi (ne)dejanji spodbuja baje najbolj?i (po mnenju neukega folka) minister v tej vladi zadol?en za promet. :angry:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda dizli - poraba
Napisano

Ko tvoja mami parkira se je prej peljala ?e par minut izven AC in je to popolnoma dovolj za ohladitev turbine. Problem je le gonjenje po AC oz. vo?nja v hrib, kjer se turbina ob?utno bolj segreje. In ?e tako segreto ugasne? se lahko olje, ki jo podmazuje zape?e na kovino in zariba turbino.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda dizli - poraba
Napisano

To?no, malo ljudi ve oz. upo?teva to, da ko avto s turbino dalj ?asa vozi?, ga tera? da predno ga ugasne? po?aka? ?e minuto, dve, kolega je pri 3 uni?enih turbinah in tudi ?ipiranih v svoji karieri (znamke WW,Audi,Fiat) kon?no za?el tudi to upo?tevat + dokler je neogret se ga ne ti??i, in njegov bmw ?e vedno dela kot urca, kar je ?e ?ude? pri njemu. Tko da neki mora bit na tem.

vse je na tem :bravo:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pok in ogenj iz auspuha
Napisano

A mi zna kdo povedat kako dobim ogenj iz dizla...? :D:hohoho:

ne ?el si tega ;) ker ?e bo? imel ogenj iz diesla je nekaj ?e hudo narobe... :P

aja, a mi kdo zna obrazlo?it kak?na je prednost, da ti poka iz auspuha :ne vem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Je Sucker naredil zadnji krog ?
Napisano

Zgleda zelo lepa GT-ja, samo cena...

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2259768#

Tole, po moje sploh ni GT-jka... nima usnjenih zicov niti nima tistga daljin?ka na sredinski konzoli. ?e ima ta motor kot je navedeno in xenonke pa ni GT-jka je edino mo?no, da je tole uvoz al pa so se zmotili pri motorju in je to 120KM evolution oprema.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.