To se res minimalno opazi ravno tako kot pri X186, ko pri mali hitrosti 40-60 in malih obratih rahlo pospešiš in avto pospeši bolj kot pričakuješ glede na obrate ker mu pač pomaga elekrika.... 🤗😊😉
Hudo je takrat ko se ti pojavi kaka res zelo, zelo redka in nenavadna napaka, to se pa na Fordu ne more zgodit, ker se vse po vrsti in redno kvari.... 😁🫣🫤😉
js se za to neb sekiral. veliko robe narejene na kitajskem je bolše kvalitete kot pa kje drugje po svetu. vse je važno od končne kontrole.
Saj tudi gledam tako na te stvari 👍To je stvar lastnika- proizvajalca kje kako stvar naredi ne pa mene.... 😉
Tako kot je npr: Mazda v Mehiki, Mercedes v prc, Suzuki na Madžarskem, Falken v Turčiji, Sava na Poljskem itd, itd.. Če kupim samo tisto kar je pri nas narejeno bom tanko piskal. Stvari morajo biti kvalitetne glede na moja pričakovanja in to je to.... 👍😉
Pripeljal M3 na zamenjavo leve sprednje roke. So zamenjali, avto odpeljem in na ravnem gledam, volan postrani. Ker so že končali delovnik, pokličem naslednji dan, razložim, da je volan postrani. Čakam na termin, pripeljem, se oproščajo, da so pozabili narediti optiko. Naredijo optiko, ajde, zdaj pa je, si mislim. Spet na ravnini gledam, volan malo manj postrani, ampak še vedno. Pokličem, z druge strani pravijo, smo pogledali papirje in so vse nastavitve v zelem območju. Ja, so, ampak pred štelanjem postavite volan TOČNO na sredino, škiljoti!
Sem ga peljal k enemu privat mehaniku, 20 min. dela, na špago, volan u nulo, kolesa b.p.
To je ena izmed... brez omembe pranja. 🙂
Najslabši servis ispod kozolca je boljš kot tole....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ja res je a na ta avto ne pašejo te ampa oni večji krogi.... 👌
Povezava za deljenje
Deli na druge strani