No, kitajskih in korejskih ne dam na avto. Zdaj imam falken japonske gor...
Ne vidim razloga da bi bilo nekaj slabo zgolj ker je korejsko? Kvečjemu se trudijo biti konkurenca ostalim ponudnikom gum, kjer iščejo razmerje med kakovostjo in ceno. Verjetno si tudi tvoj komentar napisal iz kakšnega Samsunga, ki je glej no glej, korejski
Tudi mene je prešinla ideja da bi prodal M2 in kupil raketo.
Gledam avto.net, Hyundai i20 N Performance. Uuu na zalogi, pokliči za ceno.
Dans se pojavim tam. Hah. Avta ni, za to tud ni cene na netu, če bi ga meli bi ga ziher prodali. To je samo reklama. Pa j***, kaj je stran za avte prodajat al reklamirat. 🤬
Kvote seveda pune za 2023.
Še prisoli mi, da kak jaz mislim mojo M2 prodat za 5-6k€, da Peugeot gre podobno star za 3 in da moja M2 ni zlata. Pa dio mio, sploh ne veš, da je redka mašina in puna opreme, 95k km, ljubiteljsko vzdrževana, ...
No prodajalca je ustavil šef.
S katerim sva se pogovarjala normalno. Imajo 1.5 leta rabljeno Kono N Performance. Ja leti ko puščica. 280KM. Sem jo vozil. Samo 1. je SUV, nisem tak star in nočem, 2. avto je rabljen 32k€.
Tako da sva se s šefom razšla, da premislim.
Čeprav SUV za 1x ne bo, pa tud če ima 280 konjev in bomo lepo vozli M2 še par let.
Lahko samo zaključim:
Preklet pleh.
Koliko pa hočejo za i20N?
Mislim da so vmes celo nehal prodajat take z avtomatskim menjalnikom, ker so imeli neke težave.
Ja pa ka bi zej radi Pod 5 metrov mate lahko samo eno: ali prostor ali pa inline 6
PS: Ja se strinjam, na zadnji klopi je za tak avto siromašno, ne samo prostor, tudi ostalo mi je zelo podobno njihovim starim rešitvam. Največja fora bo, ko se bojo vsi materjali začel obrablat. Moja je zdej 3 pa še malo, pa se že pojavla: volan je postal temnejši, vidi se kako se opiram na vrata, na sredinsko konzolo. Skratka vse se znuca, pa tut če zmerno šlataš
Kaj pravi pa "kasko" , če imaš prometno nesrečo v zimskih razmerah s tako gumo? 🤔
Pa kaj sanjate ljudje.
Po zakonu je M+S guma tretirana kot zimska guma, tudi če ni. Po navodilih proizvajalcev so pa samo gume s snežinko in goro dejansko zimske gume.
pred 1 uro je NevLado napisal:
Glej, važno je, da na gumi piše M+S. M+S oznaka pomeni mud+snov in je po zakonodaji tretirana kot guma, ustrezna za po snegu.
Prava zimska guma pa ima poleg M+S oznake še "goro z zvezdico" - tega pa na celoletni ne boš našel.
Jaz ti priporočam da vzameš mišelinove all season ki so se izkazale za nekako najboljše - moraš se pa zavedat, da je nemogoče da ima guma enak material ki je poleti trd, pozimi pa mehak. Če se vozi glih 5kkm na leto pa kupi savo in basta.
Kako je s celoletnimi gumami? Za ženo razmišljam, da bi vzel celoletne, ker se itak praktično skorajr nič ne vozi, in se mi ne da šraufat gor pa dol te gume..A če kupim all sesson pomeni, da pozimi ni v prekršku, če v avtu nima verig?
Glej, važno je, da na gumi piše M+S. M+S oznaka pomeni mud+snov in je po zakonodaji tretirana kot guma, ustrezna za po snegu.
Prava zimska guma pa ima poleg M+S oznake še "goro z zvezdico" - tega pa na celoletni ne boš našel.
Jaz ti priporočam da vzameš mišelinove all season ki so se izkazale za nekako najboljše - moraš se pa zavedat, da je nemogoče da ima guma enak material ki je poleti trd, pozimi pa mehak. Če se vozi glih 5kkm na leto pa kupi savo in basta.
Evo, danes je bila pa cesta idealna za drsalno tehniko.... 😊Ko sem zjutraj vozil s službenem avtom na zimskih Sava hp2 je ASR imel res veliko dela in sem z normalno vožnjo po žofnati cesti imel kar čuden občutek in veliko dela.... 🙃
Za foro sem menjal avto in peljal 10km po isti cesti v enakih razmerah (hladen asfalt na senčnih legah in hkrati topel zrak 7st. kar dela kondenz na cesti) Bil sem navdušen nad vožnjo s Klebercami Krisalp HP3, ker niso nič drsele, ASR se niti enkrat ni prižgal.... Lahko da je tudi razlika med citrončkom in mojo premijo CX-30....
to bo zdaj bogokletni stavek tukaj na mazda forumu :), ampak kakorkoli se gleda je Honda > Mazda, žal je taka realnost, in temu tudi cena.....se pa strinjam, da ne na področju oblike in dizajna, tukaj pa je Mazda daleč pred Hondo....., ampak tudi over-all, če se gleda globalno, je Honda nekajkrat večja firma kot Mazda, in verjetno je potem posledično tudi cena temu primerna....(Honda pač kljub vsemu pokriva kar veliko asortimentov, agregati -> @Janez007, motorji za čolne/barke, hobi program - kosilnice, freze, športni motorji, dirkaštvo, F1, Moto GP, motokros in Tim G., itd..., tukaj Mazde ni....), ne glede na vse pa je Honda danes daleč od slave VTI motorjev....ok CTR je oh in sploh, ampak je tudi cena temu primerna......je bil pa civic VTI (160 ali english z 180km) v obdobju 1995-2000 legendarni avto....
Honda je draga, ker se jih proda premalo. So pa te novodobne res bolj sredna žalost
Gledam že dalj časa mazdo 323f ba, ker je to bila moja prva mazda in evo kot nalašč ima novi sosed v bloki tocno tako 323f ki mene fascinira. Zdaj pa problem kako prepričat soseda, da jo proda. Avto sem že celi pregledal brez njegove vednosti, blatniki nič rjavi, zadaj most malo ampak se da rešit brez težav, vglavnem glih letnik med 1994 in 1996. Ajmo ideje kako ga prepricat da jaz to moram imet in generalno obnovit.
Zaleti se v njega s svojo M6. "Ups sosed zajebou sm, dejte jo bom kr jst odkupu......"
Mislm dejstvo je, da zaradi spremenljivega poletja in poletij, ki šele prihajajo, bo vse večja potreba po tem, da bodo gume dobre tudi v mokrem. Namreč vse več neviht bo, vse več spremenljivih razmer. Tako kot pozimi ne rabiš več top shit gume za sneg, ampak bolj tako za led in dež.
Odvisno od dimenzije gume ni pa cenovno tako ugodna, jaz jo nebi izbral zaradi že znanih težav.... 😟
Ne, nisi me zastopu. Hočem ti povedat da vsi te testi govorijo kako je Bridgestone T005 oh in sploh zakon top 3 guma - v praksi lahko pa vsi iz foruma s to gumo povemo neki čez njo. In se bojim, kakšna je potem šele guma ki je na deset mestu ali še nižje v lestvici, če je že ta "top guma" tak šrot.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ne vidim razloga da bi bilo nekaj slabo zgolj ker je korejsko? Kvečjemu se trudijo biti konkurenca ostalim ponudnikom gum, kjer iščejo razmerje med kakovostjo in ceno. Verjetno si tudi tvoj komentar napisal iz kakšnega Samsunga, ki je glej no glej, korejski
Povezava za deljenje
Deli na druge strani