Ceed je problem za prodajo rabljenega. Kolega 2008 1.6 16v nikakor ni uspel prodati in na koncu po ve? kot pol leta dal nekemu svercerju za cca.2 tiso?. ?alostno res.
V Avstriji se 6 za?ne pri 34k in kon?a pri 49k. Sicer se dobijo popusti 5 do 10 k odvisno od opreme in motorja, ampak so cene res visoke.
Potem pa ?udno, da sosedje ne hodijo mno?i?no na ju?no stran Karavank po nakupih vozil. Razen, ?e jih v neki to?ki birokracija pojebe in jim na koncu izpade isti ?morn?
V bli?ini Medvod je 1 ma?ek, ma?ek ki obvlada avtomobile in ta ma?ek mi je tako mimogrede zamenjal termostat, da zdaj obratuje kot je treba. Pohvala mojstru Simonu Pelku.
Kje je pa to zraslo ...da je zadnji pogon toliko slab?i od sprednjega v snegu? Kamena doba je mimo zadaj pogon in ma?ina spredaj pa ostane? v snegu!!!!! Ljudje s fi?kom ,ali hro??em se niso prito?evali nad zadnjim pogonom seveda motor zadaj ) te?a na pogonskih kolesih.....!
zdaj pa je itak pri novih avtih te?a razporejena ?e ma? zadaj pogon na 50 :50 v grobem
Saj to, ker spomnim se Hro??ev,. Bowh in Fi?akov, ki so bili kralji za zasne?ene klance, medtem ko so razne 101-ke in Golfi ?e mnogo prej obstali na za?etku ali sredi klanca.
Danes sem prebral, da so vse bolj glasne govorice, da bi lahko imela naslednja mazda 6(2020)pogon na zadnja kolesa.
Hm, to bi bilo zanimivo.
Osebno mi je vozit (in pospe?evat) precej bolj?i ob?utek na zadnjem kot na prednjem pogonu. Bi bilo super videt tak?ne tavelike Mazdurine, ne le Mx5 in Rx8.
Dvomim da se ti vozis po omejitvah. Konec koncev pa vsak placuje svoje grehe, tak da ja...js sm svoje ze veckrat placal, pa tud verjetne se veckrat bom.
Vsak se kdaj pregre?i, ampak vsaj 95% ?asa sem znotraj omejitev.
Realna poraba. Vozi? mo?ko in nisi ovira na avtocesti za kamione.Nekateri pod normalno vo?njo smatrajo 120/uro po avtocesti.
Najvi?ja dovoljena hitrost pri nas je 130kmh, po nekaterih dr?avah dejansko le 120kmh, torej se to smatra za normalno vo?njo, ve? od tega si pa ?e v prekr?ku.
Kaj je mo?ka vo?nja pa bo? moral pojasnit, ampak kot domnevam krepko preko omejitve?
Predvidevam da mu prevladuje Medvode - Kranj, glede na kraj bivanja in slu?bovanja, lahko pa da je kaj menjal zaposlitve. Kakorkoli, letno ?e od nekdaj prevozim preko 30000km in tam so bili zajeti marsikateri potovalni "vzorci", tako da jaz moje ladje niso hru?ka, Mazde dizel pa nie jabuk.
Ker pa nisem v skladu z naslovom teme, se opro??am za brezpredmetno filozofiranje.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Mene ta imena CX total na Citroene spominjajo, ?e se kdo ?e spomni tavelike ?abe?
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani