Skoči na vsebino
nissan z350
Napisano

Ja rev?ek, saj smo mu pla?ali 3 mesece avstralije, verjetno je kje "ponesre?i" na?el zlato, zdej ma pa 350Z. :blink:

?e vedno ne vem kdo je to... :ne vem:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nissan z350
Napisano

.....?e vedno...neglede na njegovo ?portnost in nabavno ceno novega avta se mi useeno zdi malo preve?.... Ne bom dal pa roke v ogenj... Kaj pa ?e je usee reeees??? :bravo::danzoman:

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NAJVIŠJA hitrost baj tvoja MAZDA
Napisano

Ok s prve roke povem da to za R5 turbo lih ne dr?i to?no! Torej ko da? v ni?jo, tudi ?e pride nad 3000 obratov in ?e gas ne dr?i? avtgo n? ne cukne, ampak normalno hitrost pada...torej ni panike! Truga je pa zaradi zelo krhkega pleha in brutalne mo?i za to te?o..... TO JE TO!!! :bravo:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nova IMPRECA!
Napisano

Uf to bi blo pa lepo..... sam bo?i?ek n? prnesu TAKO konkretnega..... No ma spsroval sem ga...to je pa dovolj!!!

Ta avto bi imel sam ?e bi mel preve? $$$ pa da bi imel ?e en normalen avto, pa tega samo za se gu?tirat... :bravo: Tako bi ?lo ja!!!!

LP dAvid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nova IMPRECA!
Napisano

:hohoho: David zmore use....tudi tistega gor obrnit okoli.... :bravo:

Sicer pa ?e vam film?ki ne delujejo....ma? na tisti strani pod sliko odspodej mo?nost download film?ka.....

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nova IMPRECA!
Napisano

Ja neki sem se trudil.... pa tudi posnel...sam so ful veliki fajli... :blink: Druga?e pa ni tak problem driftat s tolkimi konji?ki pod ritjo... no neki malega understeeringa je tudi na teh film?kih ki sem jih zalimal gor....

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nova IMPRECA!
Napisano

Evo ?e film?ke sem uploadal ker mi tukaj ne primejo....Je pa tudi to res da niti s film?kom ne za?uti? te brutalne mo?i.... NORO!!!! V dveh dneh sta ?la 2 polna rezervarja.... poraba bla 20+....

Aja.... ta spojler odzadi pa sploh ni mote?....hihihihihihhi

Impreza 1

Impreza 2

Impreza 3

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nova IMPRECA!
Napisano

Evo ta vikend sem imel spet imprezo na "testu".... Lanski model.... ?ival prava! Je pa res da ta avto je narejen striktno in samo za divjanje....namre?.... precej te?ko je vozit pod 4 k obratov.... :hohoho: Sicer smo pa skurili skorej cel komplet gum... Ah filmi in slike povejo use....

:bravo:

post-228-1136207324.jpg

post-228-1136207346.jpg

post-228-1136207377.jpg

post-228-1136207393.jpg

post-228-1136207405.jpg

post-228-1136207429.jpg

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nova verzija foruma
Napisano

Ja tistikrat smo v rekordnih nekaj urah zbrali donacije za posodobitev foruma! Pol se je pa tema zaklenila ker je na? bosti preve? fer in ni hotel ve? denarja..... :bravo:

LP david

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Natjecanje...
Napisano

Evo moj umazanc je danes nardil pot Ilirska Bistrica- Ljubljana in nazaj.... rezultat.... UMAZANC!!!!

?e eros je ?udno to umazanijo gledal....me je komaj prepoznal....hihihih :hohoho:

post-228-1135165826.jpg

post-228-1135165856.jpg

post-228-1135165880.jpg

post-228-1135165913.jpg

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Natjecanje...
Napisano

Nekje sem sli?al, da avtopralnice niso preve? prijazne do ?rnega laka.

Na?eloma je to res...oziroma je blo res...to pa zaradi ??etin ki so jih po avtopralnicah uporabljali.... takih je pa danes zelo malo ?e ostalo...tako da ga lahko brez skrbi zapelje? v avtopralnico!!!

LP dAvid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Natjecanje...
Napisano

Evo ta vikend sem ?e enkrat obdelal cesto Ilirska Bistrica- Svi??aki-sne?nik... sam je blo -8 pa ni? mokrega.... ta teden ponovim vajo.... Mislim da 40 km umazanega makadama bi moglo zadostovat.... :bravo:

LP david

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.