Skoči na vsebino
Mazda CX 3
Napisano

Ni samo vlaga na steklu, megla sama onemogoca 'pogled' kameri.

Meninse je to zgodilo ob mocnem snezenju, slika ko na starih televizijah s slabim signalom in sistem pac ne more zaznavat

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zimske gume CX-3
Napisano

To?no to, verjetno si vsak ?eli, da bi imel plati??a ?imbolj skrita pred pod snegom skritimi robniki, ve?jimi kamni itd.

nima to veze s plati??i ampak z vgrezom sneg/vodo ko govorimo o oprijemu

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zimske gume CX-3
Napisano

To razlago smo ?e brali eno stran nazaj,in je popolnoma vse res,ampak ?e je kolo na avtu enake ?irine in enakega obsega zakaj bi tu ve?je cole igrale vlogo! Bo kdo mogo?e dal razlago,ker me zanima.

ve?ja cola, ni?ji rob gume

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanesljivost Mazde 3?
Napisano

Imel sem 7 mazd, 8 spancev in 2 francoza. Ce si na cesti si pac ispostavljen vsem vplivom. In kot je relel BA lahko si samo suzenj avta ce gledas tako.

Glede folije ti povem da lahko naredis vec skode kot koristi. UV svetloba je ratala prekleto nevarna, imel bos sekast avto, bos na primer moral popraviti zaradi odrgnine na parkiriscu, bos moral dol vlecti celotno folijo in ob tem se dodatno poskodoval barvo....

Ni ga avta, ni ga laka ki bo vzdrzal kamencke, sol itd na prvem delu avta. Da ne omenim otrok, biciklov, zog, mackov ki se peljejo po havbi navzdol itd itd.

Jaz sem ti dal povsem dobronameren nasvet kako to resevati. Moj ******* (prepovedana beseda) je ravnokar drugic letos dobil novo podobo odbijaca, drugic ne po moji zaslugi. Nobena folija ne bi pomagala, me je strokovnjak s speglom zapel od zacetka do konca avta. Vkljucno z obema odbijacema. In ja parking brez odbitne

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanesljivost Mazde 3?
Napisano

Ti si pa verjetno najve?ji nabija? na forumu... Obvoz prosim

X2 na to, kar sem napisal juresu. Kaj je res tako te?ko samo povedati, nimam s tem izku?enj, ne vem, kot pa vsiljevati svoje mnenje?

:wub:

imam s tem velike izku?nje, vsako leto popravim odbija?e. Samo toliko - stro?ek 0?

x2. Jaz sem se ?e zdavnaj nehal sekirati zaradi prask in manj?ih udrtin. Seveda vedno pazim, da ne delam ?kode na svojem in zraven parkiranih avtih, sekiram pa se ne ve?, ?e odkrijem kaj manj?ega na svojem. 350 EUR soudele?be pri parkingu mi pa ni vredna nobena praska. Drugo je, ?e manjka pol avta. :)

?ivljenje je prelepo oz. toliko ve?, da bi se sekiral zaradi nepomembnih stvari.

Pravi kasko nima odbitne za to.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanesljivost Mazde 3?
Napisano

Joj no, potem avto raje v garazi pustite....pa radkape na lite feltne da ne bo prask...ko bo treba to dol vlecti bo pa joj.

Nenazadnje imate parking v kasku a ne....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

CX-5 2.5T JDM
Napisano

Pravi sleeper, 250 PS in 420 Nm navora pri 2.000 obratih.

https://www.caradvice.com.au/694172/2019-mazda-cx-5-turbo-japan/

Morda tudi zanimivo: na Japonskem in Avstraliji se dobi CX-8, ki je podalj?ana CX-5:

https://www.mazda.com.au/cars/cx-8/

dobi se tudi mazda 8

ampak roko na srce 250KM za tak avto ni veliko....prej malo (za sleeperja) CX-7 je imela ve? (tud mal ve? te?e)

https://www.oto.com/en/mobil-baru/mazda/8

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zimske gume CX-3
Napisano

Ampak roko na srce - kda se vozimo res po snegu? Mislim da je va?no da je zimska guma dobra na mokrem

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Third party ni nic dodanega...  Takumi je pac poseben model (kao nek "limited edition"), ki ima dolocene zadeve iz visjih paketov opreme (recimo kamero za vzvratno voznjo, drugacna platisca,...) 

pardon, II generacija trojk in 6k je imela 2-DIN third party navigacijo v takumi. Tretja ne.

https://www.njuskalo.hr/auti/mazda-3-1.6-takumi-navi-oglas-10965944

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Ali je Takumi oprema dosti za dopla?ati, ko je nov? Pa ponavadi osnovne bele barve ni treba dopla?ati. Nove so pa tiso?aka ali dva ve?, ni spet tako sumljivo poceni.

takumi je bila neka akcija, dodano nekaj opreme tudi third party sat nav za nizjo ceno

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

CX-3 vs CX-5
Napisano

Polo?aj na sede?u je pa v CX5 vsaj meni ?isto druga raven. Prostor za glavo pa sploh.

isto kot v enoprostorcu :), s tem da enosprostorec nima pregrad med voznikom in sovoznikom. To je na primer v 3008 groza

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Ma te cene so mal podivjale zadnje cajte. Od danes naprej za 4 cente dra?ji liter nafte. Wtf, res...

Ravno u?eri je padla debata na ?ihtu, da bo treba mal osve?it ra?une za prejemanje potnih stro?kov. Pravilo pri nas je, da dobimo povrnjeno ceno dnevne vozovnice za najcenej?i prevoz, kar je v mojem primeru vlak. Ampak cene so se ziher kej spremenila v roku 5 let, odkar sem nazadnje to naredil.  :ph34r:

?e si iz Medvod, ki ima LPP pa dela? v Ljubljani dobi? 37?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prevažanje štirinožcev
Napisano

boks je nuja, ?e zaradi psa da tovor ne pada nanj, v 20+ letih odkar vozim pse pa nisem do?ivel, da bi me policaj ali na cesti ali na meji sploh vpra?al / preveril okoli tega....

Pri nas je veliko zakonov na papirju, samo izvaja jih nih?e............

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba Skyactiv G - bencin
Napisano

Upam, da ne zavijam s teme - pri nas res ni razlike v ceni goriva toliko benz / dizel, samo tujaina pa je najde? tudi 1,8? proti 1,5? (benz/dizel)

S tem je bencinar verjetno kar prava izbira, ?e res nisi dolgoproga? izven meja.

?koda ker je od?la M5, s tem motorjem bi ?e mene zanimala, da je to avto doma, za ?eno do vlaka, jaz mam pa kaj manj?ega za okoli.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

pa fajn dol pa gor je, ko mini Eau Rouge

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

V Ita in Fra prejsnji teden bi bil vesel takoh cen

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

CX-3 vs CX-5
Napisano

CX-5 je finalna izbira? Kaj pa M6 karavan? Resno razmisli ce gledas za 4 clansko....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Kje si to snel?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Itk d ne gre skupaj... Ampak saj marsikaj marsikje ne gre skupaj. Nisem pomislil na to opcijo,nimam pa pojma kaj pi?e na tisti obrnjeni tabli....

Nekak logi?no, ?olska posest je omejena

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Ne gre skupaj razen ce je nekdo obrnil dopolnilno tablo na kateri pise dovoljeno za solarje in starse - stoposto

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.