Skoči na vsebino
RX8 vs MPS6
Napisano

Men je RX8 fenomen zarad oblike, medtem ko MPS6 je pa zihr dost bolj tunabilna zadeva, turbo pa? dela svoje! :ne vem:

Temu bi jaz reku SLADKE SKRBI! :danzoman:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Katero Mazdo kupiti?
Napisano

Mene od vseh mazd (v mejah financ) najbolj mika X6, da bi bil ene 98 letnik, za male pare, pa vzel bi jasno V6, v tvojem primeru pa niti ta?vohna ma?inca baje da ni tok ?voh! :D

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

prihajajo?a zima
Napisano

Men tole nazunaj zgledajo zadnji dnevi kot da je mesec marc al pa april in da bo vsak cajt spet poletje, obenem se mi pa prav smilijo moje zimske gume! <_<

2Janik: en dober folia maher se nahaja v Meng?u, pa obvlada zadevo s folijami - vem iz lastnih izku?enj! :D

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avtoklepar ali li?ar
Napisano

?koda da mi niste prej povedal za tale dreg, pa me tut zanima ?e se bo sploh kdaj kej dogajal? :blink:

No pa enkat moram probat s kak?nim V6, ker nisem glih sigurn da bi zgubu, ?e pa zmagam pa tut ne bo prvi?! :hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zimski ?korenj?ki
Napisano

Jaz sem tut ljubitelj anket, sem pa gume montiral ?e 7.11., pa ?e prej bi jih mogu, ker zimske imam ok, letne pa glih tok da ?e ni ?ica iz njih ?trlela, pa? posledica konkretne vo?nje zadnjih cca. 15.000 km! :ne vem: :ljubezen:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

dimenzija gum?
Napisano

Pol o?itno fant ?e sam ni vedu kaj ima, no niti pa ni tok ?udno, ker ko je star avto kupvov, takrt ti itak razni maherji (prej?ni lastniki) nalo?ijo vsega boga, sam da se korete losajo! :D

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avtoklepar ali li?ar
Napisano

Redevil hvala za cifre se bom probu neki zment.Dobi? za pir.

Madmax-Jah kaj ?mo ena baba me mal nabila :ne vem:

Bom spil pir, ?e bo? ti pol kazen pla?u, ?e jo pokasiram! :hohoho:

Sej bi se res loh enkat zmenil, al pa magari, da na sre?anju poberem par telefonskih od nekaterih mazda?ev, ki ste mi mal bolj simpati?ni, kot ostali! :bravo:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avtoklepar ali li?ar
Napisano

?it je pr teh li?arjih, da znajo ful hitr obljubit, pol pa se nikakor ne dr?ijo rokov, tko da jz kadarkol imam z njimi posla, si dam ?ivce v en predal, pa je bol zame bolj? in za njih! :ne vem:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

dimenzija gum?
Napisano

Kar se ti?e X6 V6, pa pol res ne vem kake (originalne) feltne mi je kazal Komparetov fant, ki je mel pred ?asom ta avto, plave barve (bil je tut na Brn?ićki enkat), pa sem to?no vidu da je blo 14 palcev, en zravn druzga! :danzoman:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avtoklepar ali li?ar
Napisano

Oba sta v okolici term Snovik oz. malenkost pred njimi in neki malga naprej od Kamnka prot celju smer!

Klepar - 041 875 481

Lichar - 031 777 514

Upam da bo? kej uredil, ker drga? ima ponavad tale li?ar zarad cenovne ugodnosti ful gu?vo, no vseen pokli?! :bravo:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

dimenzija gum?
Napisano

Samo da ni mela takih gum ko moj golf - 155/80/13, adio pamet, pa kok je dr?ala ta mini elastika cesto raj? ne re?em! <_<

Sicer pa te japonci so sme?na zadeva kar se starih avtov ti?e in velikosti gum, ker baje je imel tudi ksedos 6 V6 originalne gume 14 col, se mi zdi 185/60! :blink:

Ne re?em da je treba s ?irino pretiravat, ampak tole je pa vseen komedija :danzoman:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

tezko prestavljanje
Napisano

Javar, kaj pa a ti kej pozna? forde - tam letnik 92 - 95, ko so imel neke serijske jeeebe s sinhroni, predvsem imam v mislih fijesto in eskorda, katerih skor nisem vozu takih ki nebi ?krtal iz 1. v 2.! <_<

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali zaupate mehanikom
Napisano

?e pride? iz Kamni?ke smeri je pol ko pride? v Sotesko na levi strani (to?no zraven oz. od majstra ?ena ima gostilno) - imenuje se Pri Zlati kaplji (bolj srednjeve?ka va?ka zadeva), ampak je pa zato maher na nivoju! :bravo:

Ti priporo?am, da ga obi??e?, magari samo za kake informacije, ker res veliko ve o plehariji! :danzoman:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

323 F
Napisano

a pol nisi prodal? :blink:

A zdej me bo? pa ?e tli tlele smukal, najprej odstran megana iz avatarja, pol pa se ogla?ej! Ho?mo tvingota! :danzoman::P

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali zaupate mehanikom
Napisano

Pa d ?e mal pohvalm mojga mehankar iz Soteske! :bravo:

V soboto mi je menju man?eto zgloba pri sprednem kolesu in mi je vzel natanko 2.500 SIT, kar se mi zdi zlo ugodno, pol pa je kolegu (SDIjevcu) menjal v?eraj komplet jermena, pa neki pri auspuhu za?vasu, pa jasno redni servis in je blo vse skupi 61 smukov, pol sva pa vidla da je bil samo glavni jermen in kar mu pripada ?ez 40 jur?kov! Pol je kolega za?el razmi?ljat, da je majster v vseh teh urah zaslu?u samo za kakih par pirov! :danzoman:

Skratka legenda od ?loveka, priporo?am tut bli?njim mazda?em, mislim da ne bo nobenmu ?al! <_<

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kon?ne hitrosti va?ih mazdic?
Napisano

da ?e jaz dodam svoj lon?ek :)

Lih dans sem ga mal prtisnu ko sem sel v lj po AC, in je ?tevc pokazu 190km/h (s tem da sem bil po?teno usran, zimske gume, o?je pa ?e po?uti? ko da bi se z ?olnom vozu), kolk pa ?tevec la?e pa pojma nimam :ne vem:

Druga? pa ko smo ?li proti morju (4komadi v avtu) ko je tisti klanec navzdol (pojma nimam kak se re?e tam [prespal vso geografijo :D ]) z letnimi gumami (gt3 175/70/13), je pa ?tevc pokazu celo 225km/h pa ?e bi se dal ?e nam nebi avtodom ven zapelu. :angry: Takrat sem pa ?e vidu kako si kuham kavo v avtodomu ?zmeden? ampak je na sre?o ratal zbremzat :)

A si sigurn da je blo na ?tevcu 225??? Nemogo?e, razen ?e je ?tevc za kakih 20 presko?u, al pa so ti ?ez no? kako turbinco tkt ugradili! :whatever::jupiii:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.