Mene od vseh mazd (v mejah financ) najbolj mika X6, da bi bil ene 98 letnik, za male pare, pa vzel bi jasno V6, v tvojem primeru pa niti ta?vohna ma?inca baje da ni tok ?voh!
Men tole nazunaj zgledajo zadnji dnevi kot da je mesec marc al pa april in da bo vsak cajt spet poletje, obenem se mi pa prav smilijo moje zimske gume!
2Janik: en dober folia maher se nahaja v Meng?u, pa obvlada zadevo s folijami - vem iz lastnih izku?enj!
Jaz sem tut ljubitelj anket, sem pa gume montiral ?e 7.11., pa ?e prej bi jih mogu, ker zimske imam ok, letne pa glih tok da ?e ni ?ica iz njih ?trlela, pa? posledica konkretne vo?nje zadnjih cca. 15.000 km! :ne vem:
Pol o?itno fant ?e sam ni vedu kaj ima, no niti pa ni tok ?udno, ker ko je star avto kupvov, takrt ti itak razni maherji (prej?ni lastniki) nalo?ijo vsega boga, sam da se korete losajo!
?it je pr teh li?arjih, da znajo ful hitr obljubit, pol pa se nikakor ne dr?ijo rokov, tko da jz kadarkol imam z njimi posla, si dam ?ivce v en predal, pa je bol zame bolj? in za njih! :ne vem:
Kar se ti?e X6 V6, pa pol res ne vem kake (originalne) feltne mi je kazal Komparetov fant, ki je mel pred ?asom ta avto, plave barve (bil je tut na Brn?ićki enkat), pa sem to?no vidu da je blo 14 palcev, en zravn druzga!
Samo da ni mela takih gum ko moj golf - 155/80/13, adio pamet, pa kok je dr?ala ta mini elastika cesto raj? ne re?em!
Sicer pa te japonci so sme?na zadeva kar se starih avtov ti?e in velikosti gum, ker baje je imel tudi ksedos 6 V6 originalne gume 14 col, se mi zdi 185/60!
Ne re?em da je treba s ?irino pretiravat, ampak tole je pa vseen komedija
Javar, kaj pa a ti kej pozna? forde - tam letnik 92 - 95, ko so imel neke serijske jeeebe s sinhroni, predvsem imam v mislih fijesto in eskorda, katerih skor nisem vozu takih ki nebi ?krtal iz 1. v 2.!
?e pride? iz Kamni?ke smeri je pol ko pride? v Sotesko na levi strani (to?no zraven oz. od majstra ?ena ima gostilno) - imenuje se Pri Zlati kaplji (bolj srednjeve?ka va?ka zadeva), ampak je pa zato maher na nivoju!
Ti priporo?am, da ga obi??e?, magari samo za kake informacije, ker res veliko ve o plehariji!
V soboto mi je menju man?eto zgloba pri sprednem kolesu in mi je vzel natanko 2.500 SIT, kar se mi zdi zlo ugodno, pol pa je kolegu (SDIjevcu) menjal v?eraj komplet jermena, pa neki pri auspuhu za?vasu, pa jasno redni servis in je blo vse skupi 61 smukov, pol sva pa vidla da je bil samo glavni jermen in kar mu pripada ?ez 40 jur?kov! Pol je kolega za?el razmi?ljat, da je majster v vseh teh urah zaslu?u samo za kakih par pirov!
Skratka legenda od ?loveka, priporo?am tut bli?njim mazda?em, mislim da ne bo nobenmu ?al!
Lih dans sem ga mal prtisnu ko sem sel v lj po AC, in je ?tevc pokazu 190km/h (s tem da sem bil po?teno usran, zimske gume, o?je pa ?e po?uti? ko da bi se z ?olnom vozu), kolk pa ?tevec la?e pa pojma nimam :ne vem:
Druga? pa ko smo ?li proti morju (4komadi v avtu) ko je tisti klanec navzdol (pojma nimam kak se re?e tam [prespal vso geografijo ]) z letnimi gumami (gt3 175/70/13), je pa ?tevc pokazu celo 225km/h pa ?e bi se dal ?e nam nebi avtodom ven zapelu. Takrat sem pa ?e vidu kako si kuham kavo v avtodomu ampak je na sre?o ratal zbremzat
A si sigurn da je blo na ?tevcu 225??? Nemogo?e, razen ?e je ?tevc za kakih 20 presko?u, al pa so ti ?ez no? kako turbinco tkt ugradili!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Dobri otpadi za Mazda bisu trebali biti u Austriji, Klagenfurt, bar sam ?uo takvo ne?to! Napokon svega Austrija ima puno Mazdi na cestama!
Dobrodo?li na forumu!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani