Pred kratkim sem kupil Mazdo 323f l.93 z original CD radiom. Zdaj razmi?ljam kako bi si na?timal, da bi lahko poslu?al tudi MP3-je.
A kdo ve kako to najbolj enostavno zrihtat?. Ma mogo?e original radio odzadaj kak aux vhod. Radia ne bi rad menjal ker mislim, da bi bil to kar velik stro?ek.
Mogo?e kdo pozna kakega mojstra, ki se ukvarja s tem?
Hvala
Najprej lep pozdrav na forumu!
Kako in kaj je z orginal radijom ne vem-vem samo da je za en k......!
Moje mnenje ne kompliciraj s predelavanjem gre? v ?tacuno in nabavi? mp3 radio in ma? stane pa man kot 100? ?e si ?e res ful v stiski z denarjem. Ta radijo ga kar pohvaljo,za malo denarja dobr igra
zaspana ma?ina pomeni odzivnost motorja in pa samo pospe?evanje ko pohodi? gas!(seveda tu ima velik vpliv mo? motorja)
Npr. ?e kupi? kak avto od starej?e osebe ki ga vozi max do 3000rpm bo tudi sam motor zamorjen in ne bo dobro potegnil oz. bo trajalo da spravi? avto do npr.160 kmh,kot pa motor ki je vajen vo?ne nad 3000rpm in se seveda hitreje odvrti do 160 kmh!
Lahko pa tudi premalo mo?i za to te?o avtomobila ,kar pa spet pripelje do odzivnosti in pospe?evanja avta
po moje neki tazga
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Pa naredite to kar je bilo ?e re?eno , in pol naprej ugotavlamo kaj bi ?e lahko bilo ?e ni bol? ne pa da se samo jamra pa ?infa noben pa tega ne naredi!
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
Men se tut ?ipe precej rosijo, pa sem poskusu z Anti fog sprejem, od proizvajalca Paulina, rezultat je odli?en, ne zarosi se niti, ?e se v avtu kej tacga dogaja, kar ni povezano z vo?njo in je kje drugje bolj udobno za po?et kot v avtu! Skratka izdelek je 1A!
Recimo da deluje samo je u?enek kratko trajen sploh ?e nima? kabinskega filtra!
Prah se pa hitro prime ?ipe ?e lavfa? ventilacijo seveda,in pol je ?e ve? sranje!
kako ste kej zadovolni s xsenom ?arnicami,men se zdijo dolge ful dobre,sam kratke pa se mi zdi da zelo slabo svetijo,?e tvingo ma bol k ma navadne.a mislite da je kej narobe?
Definitivno nekaj ne ?tima-ali pa?!!!!
Zame ni primerjave med navadnimi in xenon kratkimi!!!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jao labi
Naj te potola?im-vedno je 1x prvi?
no va?no da se zdaj tvoj avto pele kot mora
Povezava za deljenje
Deli na druge strani