Samodejno menjalnik sigurno vzame skoraj liter pri porabi. Ko se že pogovarjate okoli tega. Pri relacijah bi seveda razlike par dcl, pri kakšnih malo bolj start stop vožnjah bo pa narasla.
Nima sport mode-a, to ima bencinar.tako da prestavlja dokaj visoko, sploh če si navajen na dsg.
Naj bi bil pa absolutno bolj zanesljiv kot dsg, pač vsak ima neke pluse in minuse.
Hja, nekak mi je uspelo. Trpele so oči ker te žičke se res filigranske matr...je sicer proradilo, ne vem pa za kok časa. Tko da , če kdo to drži doma, kupim za rezervo čene druzga
Itak, saj to je marsikje tako. Če stegneš jezik, dobiš mogoče kje kak popust, če ne ga pač ne. Tukaj imaš vsaj opcijo, da prineseš svoje olje. Drugače je pa tudi meni nonsense plačevati tako drago olje. Oz čebi ga mogel, ga pač ne bi vozil tja, simple.
Tko je, tko kot smo sedaj nekateri državljani drugorazredni, ... to je še huje
Seveda ga zlatarsko prodajajo, saj jaz tako ali tako ne plačujem zlatarskih cen. A misliš da recimo Pelko pa kupuje po takšni ceni kot če bi ga kupil jaz? že na količino ima precej popusta, kar je prav. S tem načeloma ni nič narobe.
Ni mi pa všeč, da je ta razlika na uradnem servisu x2.5, pač tako je. Imaš opcijo, da ga kupiš sam in prineseš s seboj. Jaz sem takrat ko sem prvič prišel (al drugič) , povedal da dobim enako olje kot ga imajo oni tam za 3x nižjo ceno. In sva bila takrat z vodjem servisa v BTCju hitro zmenjena za ceno, po kateri mi bodo računali olje. Če bi bil tiho bi obveljala njihova. Tako pač je, včasih je treba tut jezik stegnt. Sj pr ženskah je podobno...tut tam moraš jezik stegnt, tko al drgač.
Seveda, lih cajt majo še pretankavat tam na servisu v plastenke 🙂
Jaz sem bil zraven, in je g. Serviser pred menoj odpiral zaprte literske plastenke z oljem. Zdej al delajo tako pri vseh, ne vem in mi je tudi vseeno. Mamo večje težave ,kot pa to , ali je olje vzel iz literske plastenke ali iz soda.
Pelko vem, da ima iz soda, če se ne motim. Pa ga zato noben ne šimfra..
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Meni se ne zdi nič robat, mogoče mrzel. Ampak govorim za 6ko, odvisno je tudi od izolacije itd... Na zunaj se tdi zdijo glasnejši, moje mnenje..
Povezava za deljenje
Deli na druge strani