Skoči na vsebino
Mazda CX-30
Napisano

Meni je huda, zadaj je na zgornji fotki malce ?udna, ampak verjetno je zaradi sence oz. neposre?ene slike ali celo barve. Bomo videli, kak?en bo v ?ivo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

Se vedno cenejsa kot BMW, Audi itd....

Ma za?etek je bil napa?en samo benz CX7 z 260KM (imel) to je bilo pa res preve? iz segmenta, ?eprav cena pa ne pretirana (moja je bila 31k - Revolution) dobri stari cajti...danes je +10k....

Bolj je problem V6 za EU....bi morali narediti nov koncept

V6 tudi v USA skoraj ni ve?. Nova CX-9 je 2.5 T ?tirivaljnik: https://www.willhaben.at/iad/gebrauchtwagen/d/auto/mazda-cx-9-g227-awd-at-signature-270923979/

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba Skyactiv G - bencin
Napisano

Vsa ?ast, jaz si ?e zaradi parkiri??a ne predstavljam biti brez. Tudi sam ?e nisem imel zavarovalnega primera, da bi bil sam kriv. Polni kasko vzamem vedno, saj si ne predstavljam da v trenutku zgubim +-20k EUR. Zgodi se lahko vsakemu, trenutek neprevidnosti zado??a.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Mo?no, odvisno od ?loveka. Sam nikoli nisem rabil spu??ati za ve? kot nekaj 100 EUR, ker je opis avta v oglasu tak, kot je dejansko stanje. ?e se ob ogledu izka?e, da avto ni tak, kot je v opisu, pa je verjetno mo?no barantanje kot na bazarju. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Koliko Nexen oz. Hankook si do zdaj vozil da jih lahko tako ekspertno ocenjuje? kot slabe????

Sem kje zapisal, da so slabe? :) So pa zagotovo 50 % cenej?e od Continental, Michelin itd.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Limuzina je res kul za tiste, ki rabijo veliko prostora za noge zadaj... za 4 odrasle 180+ je v karavanu ?e zelo na tesnem (kraj?a medosna za 8 cm, po mojem lai?nem mnenju je v limuzini ravno teh 8 cm prostora za noge oz. kolena ve?).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Ali pa to, da imajo novi porscheji in audiji ab Werk gume Nexen oz. Hankook. Avti za 50 ali celo 100k EUR. Premium pomeni danes o?itno nekaj drugega, kot je ?e pred desetletjem, var?uje se na vsakem koraku...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Po dolgem ?asu kon?no ena sky bencinska karavanka od prvega lastnika: https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=13968383&display=Mazda%20Mazda6%20Wagon%202.0i%20Attraction

Cena je malo pretirana, morda pa tudi ne, ?e je avto brez napak. Svojo sem pred kratkim prodal za malenkost ve? (34k km). Bencinarji res neverjetno dobro dr?ijo ceno, saj taka nova 6 let nazaj ni stala ve? kot 25k.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.