Skoči na vsebino
100 oktanski bencin v skyactiv X
Napisano

Zame 100 oktanski ni rentabilen... 

Še noben avto ni zaribal če ni vozil s 100tko...

Pripeljem se pa povsod, tudi če ne s 100tko.

Grafi in krivulje mi ne pomenijo nič. 

20 000 na leto z dvema bencinarjema...povprečje obeh 7.5 na 100...je kar par euričev ceneje, kot je 100tka...

To je MOJE mnenje. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

11 000 sem dal za njo. 3x čeljusti menjal. Bila pa res kot nova. Lastnik je bil suženj svojega avta. 

Dobil sem zraven nove prečke za strešni kovček, 16 in 17 col alu felge, gume so pa bile samo še za eno sezono. Zdaj imam 8 let dunlopke gor. V jesen dam nove dunlopke gor. Avto je za tankanje in vožnjo. Brez posebnih težav. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 3 urami je robz napisal:

Sigurno ima kdo na forumu ta model mazde:) Kako se obnese? Kaksne hibe ima? Rja kot pri prejsnji generaciji?

Je pa zanimivo, da letos 15 let star avto stane 5-6k, leta 2013, ko sem kupil 9 let staro 6ko pa je stala 4k. Ah inflacija in kupna moc...

WWW.AVTO.NET

Mazda Mazda6 1.8i TE|SLO|, letnik:2008,5990 EUR :: www.Avto.net ::

Imam tako 2.0 bencinski motor letnik 08. Lastnik 9 let. V tem času naredil 80 000 km. Problem zadnje zavore - čeljust, drugače pa servis 1x na leto, tankaj in vozi. Poraba dobrih 8 litrov na kratke relacije, prišel sem pa tudi na 7 litrov na daljše razdalje in umirjena vožnja. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano (urejeno)

Dacia je tudi turbo mlinček...

Jaz osebno raje 10 let starega atmosferca kot novega turbo mlinčka. 

KIA STONIC je še z 1,3 motorjem kvaliteten avto brez turbine. Samo ta nov avto obstaja poleg mazde brez turbine. 

Popravljeno od Shrek
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Moje mnenje je, da je z avtom nekaj narobe. Če bi bil tip top, se za tak denar nebi prodajal.

Mogoče je zdaj tip top, kaj je pa bilo, je pa vprašanje. 

Na moji imam 165000 km, pa je za tak denar ne dam. Raje tankam in vozim. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Evo. 

Servis na bencinarju 13 letnik. 

200€. Olje motor in ročni menjalnik, fiter olja, zraka, kabine... Pa spodnje roke imele lufta...menjava končnikov na rokah. 

Pa i-stop izklopljen... 

Motorno olje original mazda. 

Menjalnik olje pa ne vem, kaj je dal notri... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.