benz je sel gor ca 0.2e v roku enega leta, ce vzamem to kot napoved lahko racunas da bo 1.45 naslednje leto oz kar 1.35 povprecje
plin je sel gor 0.05e v roku enega leta
ce ti kuri 8l/100km = 00.8x15000km = ca 1200l bencina X 1.35e = 1620e v enem letu.
plinski sistem = ca 1000e za 4 valjnika + 00.9x15000 = 1350l plina x 0.69 = 931e
skupaj 1900e si 300e v minusi.
ampak ze v naslednjem letu namesto 1600e das za gorivo 900e, torej, pokrijes 300e minusa in prihranis ze 400e!
ce upostevamo trende se kaksen evro vec.
nisem pa vedezevalka, ce mislis imet avto dve leti se ti splaca.. ce ga mislis imet eno leto racunaj da dobis ca 500-700e vec za avto, za ca 250e se pa ta sistem prestavit tudi v drug avtomobil, tako da ti racunica ostane s tem da imas potem 250e vec za pokrit.
vec ti kuri bolj se ti splaca meni vcasih kuri 13 tak da grem naslednji teden...
ampak nasploh pa... lexuske so ponavadi na vsakem avtu grse kot original, vsaj meni.. sploh okrogle luci na cemerkoli drugem kot ferrariju je precej grdo (od novejsih avtov pravim)
za vse se splaca, edin za cliota 1.2 se ti obrne sele pri okol 50.000km, ce mas porabo vec kot 7 ca 35000, ce mas porabo vec kot 9-10 se ti pa zlo hitr.
ma res ce nardis 5.000km letno se ti ne splaca, ce nardis vec kot 10-15.000 letno se pa pomoje ze, na dolgi rok 100%
sej ne pravim da je podoben 323F, pravim da je isti dizajniru.
sta si pa res ta Rx7 pa on porsche podobna
nikol nism porajtu
The styling was developed at the Orberammergau based Mazda Design Centre in Germany, by a man with an excellent CV. The Chief Designer at the time was the man responsible for the exterior styling of the Porsche 928, 924 and 944 all handsome cars in their time. Even now, a 928 cuts a dash in the supercar crowd. Take a look at a late 944 and the Lantis similarities are very clear. In particular, the manner in which the bonnet sinks into the bumper, while the wheel-arches blister.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
hotu sm it na plineks (v mislinjo) samo so me tu na forumu nekak prepricevali da naj grem na Sigas raje...
tak da bom sel verjetno naslednji teden v dol pri ljubljani na sigas. sej ti dajo menda nadomesnto vozilo tudi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani