Lp....zanima me kako se kaj obnesejo zimske gume Nokian WR -D3...testi so testi samo izku?nje in itd...pa nekaj drugega ,mislim.,da je dobra guma za CX5..hvala za inf...lp
Opravil redni servis pri 240k. Zamenjan napenjalec,mikrojermen, nove NGK lpg svecke, spucana sprednja desna celjust, zategnjena rocna in pa zamenjan sredinski nosilec motorja. Poleg vsega opravljen se lpg servis
Ej...super ..zdaj bo lep?e dihala mazdurina..he he ps.kaj je bla pri Dr.Pelkotu? na servisu..lp:-):-):-)
Danes pa sva res bila z Primo?om,salon Mazda v kp.lepo smo se dogovorili za Mazdurino,ki dobavljiva,kmalu..tudi cena ok...Primo? je spoznal tudi ?efa.mazda salon kp.lp:-):-):-):-)
No greva jutri ...v salon Mazda:-):-)sem se ?e po telefonu skoraj vse zmenili,jutri pa upam ,da se zmenimo kot treba.danes Primo? ni mogel priti do 17 ure.lp:-):-)
Dejte mi mal povedat koliko ste placali kaj vase mazdice...a se da dobit kaj popusta ali je cena taka kot je....
Recimo za Mazda3 G120 Attraction in Revolution ter Mazda3 G100 Attraction...
Lp
Ej..Primo? ...jaz za mojo CX5 sem dobil malo popusta..treba malo gnjavit plus Mazda klub popust..malo okoli pogledat...mogo?e kak?en salonski,ali testni se dobi ugodno:-):-):-)lp
Pri meni pa se je pri 40.000 km za?elo usnje na voznikovem sede?u "me?kati" ob straneh, na sovoznikovem (?eprav se zelo redko kdo pelje) pa nastajajo take "ravne lise" kar na sredini sede?a in ker gre za be? barvo usnja se takoj opazi.
V priliki slikam in poka?em.
Ej...na Mazdin..servis pelji pokazat saj je pod garancijo ?e:-):-):-)lp
Ej...jaz imam iste gume gor na CX5..samo so nove.druga?e dr?ijo dobro cesto..samo res ?udno,da je tako naredilo z gumo...?e dobro ,da ti ni to na dopustu se naredilo.mogo?e kot pravi Jure poglej ?e ti krije zavarovanje.dobro zrihtajlp
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Labi...hvala za inf...hotel sem tvoje mnenje ,ker pri nas na obali hvalijo vsak svojo gumo..he he ..saj ve? TRGOVCI..lp
Povezava za deljenje
Deli na druge strani