Jest sem pri veriznem trcenu zvisu. Zenska se je zaletela v vozilo za menoj on pa v mene. Pred mano ni bilo nobenega. Zenska je pobegnila in jo nikoli niso nasli. Voznik kateri je posledicno povzrocil poskodbo na mojemu vozilu je ostal tam z menoj in sva poklicala policijo in smo spisali zapisnik in vse. No, nakoncu je mogu vsak svojo skodo na lastne stroske popraviti. Sem se dvakrat pisno pritozil nad zavarovalnico generali (njegova) in obakrat sem dobil zavrnjeno, ker on ni povzrocil nesrece. Naslednji korak je bila samo se tozba z generali...
Najvecja ironija vsega tega je bilo pa to,da so v prvo rekl ja da ni problema da to vse krijejo, ker je on kriv za poskodbo na mojemu vozilu. Ko je bilo pa potrebno placati racun za popravilo so ga pa zavrnili, ces da on ni povzrocitelj.. Se vedno imam postemplan dokument od cenilca, na kateremu pise kaj vse se popravlja na stroske zavarovalnice. Ta list papirja ni uradni dokument in si lahko z njemu rit ubrisem.
Tako, kot je mrau?k napisal. Navodila so zato, da te seznanijo s funkcijami in da ves kako kaj deluje. Ce se ti pa pizdarija naredi bos pa v navodilih zasledil le "prosimo obiscite najblizji mazda servis". Se za prazen akumulator to pise...
Vceraj zamenjal pnevmatike z zimskimi in TPMS lucka ze veselo sveti. Letne 18ke sem pa primerno ocistil in zlozil v klet . Danes sem pa vse skupaj seenkrat ponovil, ampak tokrat na svoji bivsi sestki, katero si sedaj lasti sodelavec
Druga generacija nima kljucavnice za prtljaznik in se samo elektronsko odpira/zapira (tipka). Ja ok ni nevem kaksen problem zategniti rocno, da lahko odpres prtljaznik, ampak je kr ena fora . Kokr sm ze reku na vsakemu semaforju dam avto v ler in zategnem rocno, ker se mi res neda cel cas drzati sklopko.
Moj brat ima na bmwju ze serijsko autolock in se vrata sama zaklenejo pri hitrosti nad 20 km/h. Odklep/zaklep kontrolira z namensko tipko. Ce iz notranje strani hoces odpreti vrata jih v prvem poskusu nemores v drugem poskusu se pa odprejo. Skratka spet neuporabno, ce imas na zadnjih sedezih otroka, ki ves cas kljuka in skusa odpreti vrata. Nevem pa kako pri mazdi deluje ta autolock. Drgac pa ja tako, kot je jures rekel bi lahko dali vsaj opcijo za vklop/izklop omenjene funkcije. Ce lahko dajo da vklopis/izklopis welcome messsage k se pokaze k vzges avto in pa recimo BEEP ON-OFF kontrolnih tipk bi pa tudi autolock lahko nastimali
Meni je ze to neumno da pri drugi generaciji sestke nemores odpreti prtljaznika ce pri prizganemu avtu nimas zategnjene rocne. To je baje narejeno iz istega razloga, da ti kdo cesa ne ukrade, ko stojis na semaforju. Najvecja ironija je pa to, da na usakemu semaforju k stojim zategnem rocno...
Sredinski pokrovcek bi se mogu snet. Iz notranje strani ga samo ven potisni. Drgac pa kot je boss reku bi jest isto naredil in montiral radkape, ker tele zelezne so poraz . Jest sem jih pol leta nazaj nesel na zbirni center, ker ni bilo nobenega interesa, da bi jih kdo vzel pa pazi to sem jih ponujal zastonj.
Jest sem ga dal v prvo generacijo in sem bil isto zadovoljen. Je pa delal tocno eno leto, potem so sle pa zarnice po gobe. Zamenjam zarnice in gre naslednji mesec balast k vragu... Kje si pa vzel xenon kit in pa koliko mocen (35W/55W).
Jest tudi takrat nisem imel nobenih problemov pa sem tudi cez tehnicnega normalno prisel skozi . Sem pa vzel zarnice 4300K da je barva dokaj OEM.
Ok razumem, da prva generacija sveti katastrofalno, saj leca in zaromet po toliko letih zbledi. Ni mi pa jasno, kako lahko stiri leta star avto tako katastrofalno sveti?
Kar se tice xenona se ti vrjetno res ne splaca, ker te pride predrago vse skupaj. Poleg tega tudi neke izbire rabljenih delov ni, ker je avto relativno nov. Najboljsa opcija bo xenon kit, ampak je tudi to na zalost prepovedano
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jest sem pri veriznem trcenu zvisu. Zenska se je zaletela v vozilo za menoj on pa v mene. Pred mano ni bilo nobenega. Zenska je pobegnila in jo nikoli niso nasli. Voznik kateri je posledicno povzrocil poskodbo na mojemu vozilu je ostal tam z menoj in sva poklicala policijo in smo spisali zapisnik in vse. No, nakoncu je mogu vsak svojo skodo na lastne stroske popraviti. Sem se dvakrat pisno pritozil nad zavarovalnico generali (njegova) in obakrat sem dobil zavrnjeno, ker on ni povzrocil nesrece. Naslednji korak je bila samo se tozba z generali...
Najvecja ironija vsega tega je bilo pa to,da so v prvo rekl ja da ni problema da to vse krijejo, ker je on kriv za poskodbo na mojemu vozilu. Ko je bilo pa potrebno placati racun za popravilo so ga pa zavrnili, ces da on ni povzrocitelj.. Se vedno imam postemplan dokument od cenilca, na kateremu pise kaj vse se popravlja na stroske zavarovalnice. Ta list papirja ni uradni dokument in si lahko z njemu rit ubrisem.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani