Skoči na vsebino
Mazda CX-30
Napisano

Joj, si pa res s hribu doma 😁😉

Meni so enkrat celo oprali že opranega od prejšnjega dne... :jupiii:

Vsaka jim čast, znajo šravfat in prat, bravo.... 🤗😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
Pred eno uro je SpEkTr napisal:

A pozna kdo to firmo Al pa avto mogoče? emoji4.png

https://www.avto.net/Ads/media.asp?ID=19400235

Sestra kupuje, je za njo rezerviran sicer emoji3526.png

So WV prodajalec, sosedi od Selmarja-Maza trgovca. 

Ne poznam avta, čudno paje, da ima pri opremi PLUS Boss ozvočenje.... 🤔 Če boste ravno tam pojdite še čez cestu Selmarju na Mazdo pogledat. 👍

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 16 urami je DINAMIK napisal:

Sedaj me pa zanima,koliko ste plačali za servis mazde CX30..? Ker jo nisem tako pozorno pregledal ..,ali imajo sedeži nastavljivo ledveno oporo? Se opravičujem,ker samo sprašujem.

So zelo dobri sedeži zato ledvene opore ne pogrešam. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 10 urami je DINAMIK napisal:

Hm,nekje sem prebral,da 3krat zaporedoma pritisneš gum na daljincu za odklepanje ...,četrič pa držiš tipko on se stekla odprejo? Bi prosim kdo ...

Na moji probano in.....  :zvizga: 

NE dela :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano
pred 13 minutami je Boss napisal:

@Bini ampak tale barva je pa dejansko najboljša, ker ni takega kontrasta med samim lakom in tistimi neravnimi obrobami.😉  Za moj pogled zgleda avto vsaj za stopnjo bolj resno kot pa druge svetlejše barve.

Sem imel na izbiro črno, belo rdečo in tole, črna se maže in je vroča, bela je kot kobilica s temnimi obrobami in še maže se, rdeča je najlepša in nočem izstopat, moja je pa elegantna, neobčutljiva in za mene najlepša.... :nevem::bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Od novega avta 18-23,cca 30kkm in vožene poleti. Lani se so začele lupit po robovih profila (sem že nekaj stani nazaj objavil) in so imele še 4mm profila.... 😔😠😩

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
pred 11 urami je g.Wankel napisal:

Uau, kakšno strokovno mnenje

Res pametna izjava.... 🫤

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde CX-5 SKY ACTIV-G 194 AT AWD
Napisano
pred 11 urami je stonauro napisal:

To imam itak v planu. Kartico bi imel bolj zaradi prepoznavanja prometnih znakov, saj ta funkcija ne dela brez nje.

Na to čitanje znakov pri teh Mazdinih navigacijah se ne zanašaj, ker ne delajo vredo... :nevem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano (urejeno)

Hči menjala na M3 zimske Falken za nove letne  Falken in pravi, da se bolje peljejo kot prejšnje Mišelinke.... 🤗😉

Popravljeno od Bini
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
pred 38 minutami je Alex napisal:

Nekaj me trenutno  bega pri teh novih assimetric 6. Ne vem, ali imam samo občutek, ali so bočnice malo mehkejše kot pri assimetric 5.🤔

Gume so isto napumpane. Mogoče so pa  res na račun večjega udobja??... Jih moram še malo po ovinkih prav sprobat, da dobim realno sliko. So pa velikooo bolj tihe, kar je super. 👍

Ko grem prvič v Ljubljano ali na daljšo pot jih bom podrobneje "preučil". 😊

Če so športne in se držijo ceste in so zraven še udobne je to čisto super samo, da jih nebo pobiralo po robovih.... 👌👍😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
Pred eno uro je Tilen5 napisal:

Ja se strinjam penzionisti majo manjšo porabo 😛

Ne vem, tudi to je možno.... 😁

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Edina prednost vožnje brez ABSa v moji vozniški karieri je vožnja po snegu navzdol....🤗 :prstgor:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.