Sedaj me pa zanima,koliko ste plačali za servis mazde CX30..? Ker jo nisem tako pozorno pregledal ..,ali imajo sedeži nastavljivo ledveno oporo? Se opravičujem,ker samo sprašujem.
So zelo dobri sedeži zato ledvene opore ne pogrešam.
@Bini ampak tale barva je pa dejansko najboljša, ker ni takega kontrasta med samim lakom in tistimi neravnimi obrobami.😉 Za moj pogled zgleda avto vsaj za stopnjo bolj resno kot pa druge svetlejše barve.
Sem imel na izbiro črno, belo rdečo in tole, črna se maže in je vroča, bela je kot kobilica s temnimi obrobami in še maže se, rdeča je najlepša in nočem izstopat, moja je pa elegantna, neobčutljiva in za mene najlepša....
Od novega avta 18-23,cca 30kkm in vožene poleti. Lani se so začele lupit po robovih profila (sem že nekaj stani nazaj objavil) in so imele še 4mm profila.... 😔😠😩
Nekaj me trenutno bega pri teh novih assimetric 6. Ne vem, ali imam samo občutek, ali so bočnice malo mehkejše kot pri assimetric 5.🤔
Gume so isto napumpane. Mogoče so pa res na račun večjega udobja??... Jih moram še malo po ovinkih prav sprobat, da dobim realno sliko. So pa velikooo bolj tihe, kar je super. 👍
Ko grem prvič v Ljubljano ali na daljšo pot jih bom podrobneje "preučil". 😊
Če so športne in se držijo ceste in so zraven še udobne je to čisto super samo, da jih nebo pobiralo po robovih.... 👌👍😉
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kot je videt imajo probleme le na primorskem, mogoče zato, ker imajo toliko lepega vremena....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani