Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 7 minutami je NevLado napisal:

Imaš ljudi ki se jim s tem ne da ukvarjat :D 

Drži. In pridno plačujejo.

Sicer švercerji ne bi živeli na veliki nogi, ampak bi životarili.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
Pred eno uro je NevLado napisal:
WWW.AVTO.NET

Mazda Mazda6 G192 AT Revolution Top SD belo usnje, letnik:2016,18500 EUR :: www.Avto.net ::

Po tej ceni bo prodana čez 2 dni :D 

Pa kaj še. Kak teden nazaj je bila na dražbi rdeča šestica G192 AT limuzina s podobno opremo in kilometri za 9.400€ +DDV +prevoz.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromobilnost
Napisano (urejeno)

Mimogrede, celo nove Mazde lahko že zaženeš preko aplikacije, vklopiš klimo in odmrzovanje stekel ... Žal ne slovenskih ...

Takole imajo "čez lužo":

https://www.mazdausa.com/siteassets/pdf/owners-optimized/optimized-connected-vehicle/enroll-in-mazda-connected-services.pdf

Prav tako tudi nekatere druge avtomobile - npr. električne Smarte.

Da ne boste na te stvari gledali kot na znanstveno fantastiko.

Popravljeno od dvorjan
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromobilnost
Napisano
pred 23 minutami je Slivka napisal:

Sm kmet an s hribu doma, pa se na najnovejše dosežke vesoljske tehnologije ne zastopm prou preuč. Kej mi lohko kdo tako, po kmečko, razloži, kako bo tole delalo pozimi, ko bo najprej padlo malo dežja, pa se bo ohladilo, in bo voda na avtu zmrznila, gor bo pa burja napihala še sneg, ki bo primrznil zraven?

Enostavno.

Prek aplikacije na mobilnem telefonu. 😃

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
Pred eno uro je scania napisal:
WWW.AVTO.NET

Mazda Mazda6 G165 Revolution 1.LASTNIK-NAVI-KAMERA, letnik:2016,16900 EUR ::...

Revolution?? Ni head up zaslona, potovalni racunalnik ni barvni,volan pa je od facelifta 2017. Uvoz?

Ekola, res je iz uvoza, pa lastnik je 3 zabelezen ne prvi.

Itak, karamboliran pa popravljen/osvežen. En tak "frankenstein".

Da ne rečem, da zanj želijo plačilo v zlatu. 😃

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 2 urama je Alex napisal:

Pri hitrostih tempomata  od 140 do 160 na uro mislim, da ga ni benzinarja, ki bi pil manj. In to po tej naši hriboviti avtocesti. Zastareli 2,5 ima ziher takrat porabo 10 l ali raje več. 

To so tvoje pobožne želje.

Veš, česa si pa jaz želim? Da se najde nekdo, ki si iz ZDA ali Kanade pripelje CX-30 z 2,5l SkyActiv-G motorjem. Žal bo avtomatik in direktna primerjava s tabo ne bo čisto v piko, ampak da se gresta potem peljat čez pol Slovenije in tankat. Da boš nehal sanjati ...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba Mazda CX30
Napisano
pred 11 urami je Sonyfan napisal:

Avto nima AWD. Mesta vožnja gor, dol, kakorkoli bi BC moral pokazat porabo ki bi odražala "mestno" vožnjo. Se strinjammo? Se.

Ja, saj bo kazal. Resetiraj ga. Zdaj ima "spomin" verjetno za vseh 23.000 km.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 20 minutami je Boss napisal:

Ampak, a je kej narobe s tem avtom? Slabi dve leti, manj kot 3000km (to je praktično nov)... cena pa zelo ugodnih slabih 27k€. :nevem:

Ja, zelo verjetno je bil karamboliran in popravljen.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Število prodanih Mazd po modelih
Napisano
pred 52 minutami je Alex napisal:

No, tudi če je to res, a je kdo od vas že kdaj razbil karter? To še lahko zgodi edino pacientom, ki ne pazijo, kako vozijo.

Jaz. In to že 2-krat. 😃

Prvič: kamen v travi na poljski poti. Lahko bi ga nabasal kdorkoli, tudi ti, ker se ga pač ni videlo.

Drugič: v nepoznanem okolju ponoči nabasal ležečega policaja. Ja, če bi vozil počasneje, bi se temu izognil.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba Mazda CX30
Napisano
pred 4 urami je Boss napisal:

Lahko naredimo, ampak bomo dali več AC-ja in manj relacije. Na relacijah do 90km/h so načeloma vsi motorji dokaj skup in ne dajo realne slike. Jaz sem za ponovitev 1. poraba izziva. Do Jesenic  po AC pol pa do Rateč v IT pa čez predel v Bovec oziroma Kobarid na pico pol pa po isti nazaj oziroma v Novo Gorico pa po AC nazaj. Ampak strogo 130km/h po AC, da ne bo kakih penzionističnih poskusov manipulacije. :hudicek:

Odlična trasa! Sem ZA.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.