Veš da. Že navadna, če je pa še 2.5T, potem pa zakoplje tudi s 4x4 pogonom. Ampak o čem takem lahko po zaslugi politikov, ki so talci trmoglave skandinavske najstnice, Evropejci lahko le sanjamo ...
@Janez007: Vidim, da stalno čekiraš tale avto.net za Mazdami. Daj me prosim pingni, če vidiš kako lepo 2, mogoče celo CX-3 ali 3, bencinar, letnik 2015 in novejši po približno pametni ceni.
Zanima me vaše mnenje o tem avtu? Se zanimam za nakup, a je ta nov motor x180 ok za vozit? Sem umirjen voznik, letno delam okoli 15. 000 km. Cena se mi ne zdi ravno pretirana, zdej če je vse OK z avtom.
Mene pri tem oglasu najbolj zmoti to, da ne piše, da avto ni bil poškodovan in karamboliran ... Naj ti pokažejo slike od karambola/poškodb in račun od popravila, potem pa dalje razmišljaš.
Sicer pa se mi za takšno kilometrino vseeno zdi drag, pa še prva različica X motorja je, kot so ti že omenili (lahko se v nadaljevanju pokažejo še kakšne težave).
Ti vidiš "zastarel", kdo drugi vidi "preverjen". Kakor komu paše. Jaz se trenutne šestice ne bi branil, bi pa obvezno morala imeti digitalne števce ...
Hehe, pa sem ravno to razmišljal, da oglasa @Janez007 ni več na avtonetu in da ima tale šestica novega lastnika. To je pošten avto, naj ti dobro služi.
Prejel Gledring gumirane tepihe - notranjost + prtljažnik - in jih kljub poletju kar namestil. Do pomladi 2023 bodo not; z občasnim čiščenjem, da se razume. 😃
Pa še v prenovljeno Petrolovo avtopralnico sem ga zapeljal na "avtopranje L".
Jaz tudi ne verjamem, da je povsod zmanjkalo goriva, pa saj še ni najhujša sezona.
Je pa res, da morajo zaradi varnosti pumpe izklopiti prej, preden so čisto prazne. Zaradi dveh razlogov: da črpalka ne potegne zraka, še preden pa potegne zrak, ti natočiš vse možno sranje od usedlin in imaš veliko "štalo". Vem, ker sem enkrat v Nemčiji natankal takšno svinjsko brozgo, je avto komajda šel in sem vsakih 100 km dotočil premijsko nafto v upanju, da šob ne zabije. Pa po AC v četrti na 3500 rpm z dizlom cel čas.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Veš da. Že navadna, če je pa še 2.5T, potem pa zakoplje tudi s 4x4 pogonom. Ampak o čem takem lahko po zaslugi politikov, ki so talci trmoglave skandinavske najstnice, Evropejci lahko le sanjamo ...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani