Sm kmet an s hribu doma, pa se na najnovejše dosežke vesoljske tehnologije ne zastopm prou preuč. Kej mi lohko kdo tako, po kmečko, razloži, kako bo tole delalo pozimi, ko bo najprej padlo malo dežja, pa se bo ohladilo, in bo voda na avtu zmrznila, gor bo pa burja napihala še sneg, ki bo primrznil zraven?
Pri hitrostih tempomata od 140 do 160 na uro mislim, da ga ni benzinarja, ki bi pil manj. In to po tej naši hriboviti avtocesti. Zastareli 2,5 ima ziher takrat porabo 10 l ali raje več.
To so tvoje pobožne želje.
Veš, česa si pa jaz želim? Da se najde nekdo, ki si iz ZDA ali Kanade pripelje CX-30 z 2,5l SkyActiv-G motorjem. Žal bo avtomatik in direktna primerjava s tabo ne bo čisto v piko, ampak da se gresta potem peljat čez pol Slovenije in tankat. Da boš nehal sanjati ...
Lahko naredimo, ampak bomo dali več AC-ja in manj relacije. Na relacijah do 90km/h so načeloma vsi motorji dokaj skup in ne dajo realne slike. Jaz sem za ponovitev 1. poraba izziva. Do Jesenic po AC pol pa do Rateč v IT pa čez predel v Bovec oziroma Kobarid na pico pol pa po isti nazaj oziroma v Novo Gorico pa po AC nazaj. Ampak strogo 130km/h po AC, da ne bo kakih penzionističnih poskusov manipulacije.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Drži. In pridno plačujejo.
Sicer švercerji ne bi živeli na veliki nogi, ampak bi životarili.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani