Skoči na vsebino
Gume
Napisano
pred 11 minutami je SpEkTr napisal:

A to je spet kakšna zajebancija? :)

Ne, sta pa obe enaki, samo ena je zaloga ena pa ne

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 sedan
Napisano
pred 8 minutami je Boss napisal:

Ja v teoriji, v realnosti pa ni več tako. Jaz pri Mazdi ne najdem več tistega, kar bi mi bilo všeč. Zelo pogojno mogoče edin Mazda 3 sedan, kjer pa kot je omeniil Alex je pa uporabnost dokaj slabša kot pri primerljivi CX-30.

Žalostna realnost je taka, da kamor koli boš pogledal, ti ne bo nič všeč :D 

Povsod ti prodajajo 2 navadna motorja pa 4 kombinacije hibridnih ultra super duper motorjev; izmed tistih 2 normalih bi pa glih oba skup štela za nek spodoben kavomat

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
pred 2 minutama je SpEkTr napisal:

Težko rečem, ker sem naročil prvič. Itak sem pa plačal s paypalom tako da, če se slučajno kaj zalomi , je vsaj malo lažje denar dobit nazaj recimo..

Haha sori, zajebancija je bila glede na pretekle debate v tej temi :lol:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
pred 2 minutama je SpEkTr napisal:

Sem naročil nfera su4, po 87€ na kos, pomoje da kaj dost nižje ne gre. Zdej pa da vidimo, kako se bo obnesla, sem si rekel ,ajde ker vsi tako hvalijo to gumo, ji dam pa še jaz eno možnost. Prodam jih še vedno lahko :)

https://www.liderpnevmatik.si/avto-pnevmatike/nexen/n-fera-su4/225-45-zr19-96w-1252024

Tele??

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
pred 5 minutami je Liuch napisal:

@NevLado razmišljam, da bi te kupil. Kolikor sem bral recenzije, so vsi zelo zadovoljni. 

Screenshot_20230215_163257_Chrome~2.jpg

Zanimivo, da teh ni v AMZS testu

Cenovno so pa 12 eur na komad cenejše kot Bridgestone Turanza T005

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-60
Napisano
pred 10 minutami je Jest napisal:

Moji v CX-5 so po petih letih taki ... not bad, not terrible :D ... 

image.jpeg

image.jpeg

Pri meni je znucan točno tam pri prefu :D 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-60
Napisano
pred 24 minutami je Alex napisal:

Se prvi, da bi jaz z mojo debelo denarnico, ki jo nosim vedno v zadnjem žepu (nimam peder tašne) naredil luknjo po kakem letu v teh nobel sedežih? 🤔

A zato nimaš usnja v CX-30 :D 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
pred 22 urami je SpEkTr napisal:

A kdo pozna tega prodajalca - liderpvnematik? Vidim da je Nexen su4 guma 87 eur, kar je zelo zelo ugodno.

@Jest naslednji k še en vpraša za ta liderpnevmatik mora za kazen na zadnjih 10 straneh te teme najdit vse poaste, ki razlagajo kaj je lider :lol:

Pred eno uro je Liuch napisal:

Tudi jaz imam ene shranjene za kontrolo cene. Danes cena kompleta padla za 25 eur. Zdaj pa vedi... al naročit ali še počakat.

KATERE

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-60
Napisano
pred 13 urami je Janez007 napisal:

A je to normalno, CX-60, 11.500 km, pa ima voznikov sedež že raztegnjeno-zmečkano usnje (vidne vdolbine)? Za primerjavo usnjen sedež CX-5 letnik 2016 s 320.000 km. 

image.png

image.png

ODGOVOR JE JA

Testni avto in folk se not vsede nikome ništa, noben verjetno tudi še ni zica namazal od novega, mraz in vsedanje v bundah notri tudi naredi svoje, etc

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
pred 22 urami je SpEkTr napisal:

VIdim da je pa sedaj v izbor dimenzij 225 45 19 prišla tudi Sava UHP2, ki jo do sedaj pri nas nisem zasledil. Guma naj bi bila dobra, ni pa ravno tihe sorte.

UHP2 je super guma, v suhem noro drži in se bolj malo rabi, lahko mirne duše z njo nabiraš kilometre še pa še

Je pa zaradi tega ker je bolj trde zmesi slabša v mokrem

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 3 minutami je skritikrt napisal:

Zadel žebljico na glavico...sem že omenjal,da ko sem jaz v BTCju naročil svojo CX-5...in pol čakal nanjo eno dobro leto...je med čakanjem moj prodajalec,pri katerem sem avto naročil medtem že zamenjal delodajalca.Je šel k Interclass-u....je že vedel zakaj🤫.

Malce je nakazal,a konkretneje ni povedal...si pa dobil en tak "občutek".

Da ne bo pomote-prodajalec,kateri je prevzel moj primer pri Acosmosu-res vsa čast-vsega so se držali in niso "zahinavili",ker moj primer je bil res "poseben"...bi lahko komot rekli:"tukaj imaš svoj polog" in bi avto za par jurjev več prec šel...pa niso-res "kapo dol"👍

In tudi uvoznik-vsa čast k niso zahinavili z leasingom,in so se držali,kar je pisalo v pogodbi,čeprav je minilo več kot leto🤕

Kako pa je z vodstvom Acosmosa,njihovo politiko,financami itd. pa je druga pesem. Mi je "tanov" prodajalec Acosmossa na vprašanje kako so preživeli krizo z Covidom in upadom prometa-dobav izjavil,da so imeli preklemano srečo,da so točno pred korono pokupili vse vse kar je bilo v prihodu...kot da bi vedeli...in,da jih je to rešilo,da so sploh imeli kaj za prodajati...

Sem pa opazil za časa popolnega zaprtja,da so imeli zunaj polno BMWjev (rabljenih seveda)...in teh seveda več kot Mazd...ti da za misliti....🤨

Ko sem pa prevzemal avto (konec Maja lani) in sem spet povprašal,kako gre biznis,je rekel:"to kar tukaj vidite je vse kar imamo" (cca. 10 avtov)...nekdaj pa so imeli baje minimalno 30 kom....in včasih tudi po 70 kom.

Andrej je sedaj tudi edini pomoje na Interclassu?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Verjetno fora deliverija s "pomanjkanjem" čipov. Dobiš avto brez teh funkcij.

Sem se pozanimal za 3ko in lahko pride po naročilu z bose ozvočenjem, brez bose ozvočenja :lol:....pa ti potem povrnejo kupnino za ozvočenje naknadno

pred 22 minutami je MazdaBoy napisal:

Sej sem vedu, da boš ti to najdu, če ne bo drug 😉 Ok, da je pa avto za 43k€ in več brez serijskega el. odpiranja prtljažnika, pa ne bom komentiral. E moja mazda 😆

Eh...to sploh še ni tak problem kokr..špegli? :D 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 6
Napisano
pred 31 minutami je Janez007 napisal:

Žena se z Mazdo pogovarja preko Siri (iPhone)  ... vse pokliče preko govora.... nič tipkanja ....

Gumbi na sredini konzole so tudi meni 👌

Eni dokupijo Bluetooth modul  za cca 100€.... če se ne motim to obvlada @SpEkTr

Ko jaz kličem iz avta grem vedno po sledeči proceduri:

1. pritisnem slušalko za sprejem klica na volanu

2. dobim seznam recent klicev

3. z krožnim knofom izberem kontakt in s pritiskom se izvede klic

Nevem no, ta proces rata kompliciran samo če na dan kličeš več kot 15 različnih ljudi

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.