Na koliko časa pa vozite avto na optiko? Vsakič ko menjate iz letnih na zimske, ali... ?
Ne, optiko naredis po potrebi; samo na novem setu pnevmatik - ali pa ko moras menjavat kak kos podvozja..ali pa ko zapeljes v kaksno jamo in cutis da ti volan vlece postrani
No, pa sem še jaz danes menjal gume in komplet opral M3, stare felge z gumami in pa tudi nove originalne, ki so bile precej črne in sploh ni šla umazanija dol z vapom. Jah, banex, cotka in pa na roke drgnit.
Sem pa opazil, da sta precej bogi dve gumi, Nexen N'fera SU4. Imajo DOT 2720. Če jih primerjam s starejšimi zimskimi Michelin Alpin PA4 ki imajo DOT 3819, ki so kot nove...
Povejte, jih je potrebno menjati? Sedaj sem jih dal na zadnji dve kolesi, pa bi jih najraje menjal po koncu sezone - kar vse 4 skupaj.
Ali pa bi bilo bolje da bi jih kar čimprej? Lani so bile na sprednjih kolesih in kot vidite, res pobira robove - praktično jih ni več na notranji strani gume.
Za primerjavo, starejše Michelin Alpin PA4:
Tista črtica po sredini ti pove, da se bližaš koncu profila, ki ga označi proizvajalec za minimalnega. Te gume so še za 5 tisoč, več ne.
Priporočam, da menjaš čim prej. Svetujem ti, da ob nakupu vseh 4 novih gum narediš še optično nastavitev podvozja, da bo res vse tipi topi
Ker se vtikamo v servisne zadeve in kupujemo nekaj na zalogo, da bomo privarčevali.
Za razliko od Scania poskušam zadeve izrabit do konca, seveda ne na račun varnosti. Mogoče bodo ploščice zdržale do 90.000 km...morda 100.000? Potem zamenjava samo ploščic, naslednjič pri 200.000 pa komplet z diski.
Glej 100 komot, jaz ti povem da pri 95 so imele še malo fore, kakšne 3 mm
Ampak ne čakat do konca z menjavo, mal prej menjej, smo že za večje bedarije dnar stran vrgl
Mah, jaz sem zajebal da sem menjal že diske... ploščice bi lahko še ene 3 mesce drajsal ziher, diski majo pa res minimalen rob. Rjavi so pa huje kot te tvoji. Bom dal nekomu postrugat pa imel za rezervo/prodal
Je nexen, kak forumski sponzor? Vidim da 90% imate te gume
Glej 19 col dimenzija je takole:
Nexen SU4 95 eur
Sava UHP2 145 eur
Goodyear AS6 175 eur
Direktna primerjava SU4 in UHP2 je takšna, da je Sava slabša v dežju. Potem je tu še 50% razlike v ceni. Podpiram lokalno in vse, ampak teh 50% razlike za takšno kvaliteto ne bom dajal. Sploh ko Savo primerjaš s top kvaliteto od gume AS6 vidiš da je pricing od Save pač slab. Sam bi se odločil za AS6, če bi iskal drago gumo. Kako bo z Nexen bomo hitro videli, sploh glede na mojo vožnjo. Kaj boste vi dali na svoj avto je pa vaša odločitev. Lahko da bom tudi sam čez pou leta te Nexenke že prodajal, lahko pa da jih bom v 2 letih zvozil
Nexen ima pač dobro ceno, hoče se uveljavit na EU trgu, potem bo pa postopoma dražal svoje produkte. Osnove ekonomije pa to
Aha, na autodocu vidim je 4l olja 73 eur. Če bi slučajno imel še kaj za naročit bi se že splačalo.
Glej jaz sem se odločil za original, ker bom naredil samo drain in refill identične količine pri 100kkm, na potem kasneje menjavo s filtrom. Tako bom mazdino original olje mešal z original mazdinim. Ravenol je takoj drugo olje (čeprav naj bi bilo po specifikaciji identično) ane.
Glede teh Mazdinih konjskih posodobitev imam svoje mnenje. Bencinska Mazda626 2.0 s 115 konji je pred 25-timi leti vlekla ravno tako dobro, kot sedanja bencinska Mazda 6 2.0 s 165 konji.
Seveda, sam ta je bolj ekološka, pa folku lahko rečeš da ma zdj več konjeu čeprou isto vleče, etc
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
A chat gpt še nismo vprašal?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani