Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

Sem ze nekaj casa nazaj gledal tale oglas in morem rect, da je res solidno ohranjen (vsaj po slikah sodeoc) :)

P.S. Sem sele zej dojel, da ima FL verzija drugacen volan :)

Je, je, to je tista na kateri sm pred kratkim delu mali servis, ko sm dal gor slika kok je presenetljivo cist motor :)

Vprasaj ce proda samo spojler. :D

Nebo hotu razdirat nic :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

lohk bi saj uriginal armaturo pustu ... mene bi edino to odbil oz bi ni?u ceno pa v akcijo sko?u po lepo original armaturko =)

Mam se js eno na celem ce rabis :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Pa v Italiji se nahaja, tako da res ne vem odkod sklepa?, da bi bila njegova?  :D

(kolkor vem v ITA jeziku Isola pomeni OTOK, ?e te je ta podatek zmedel pri oglasu).  :bravo:

nism sploh bral teksta, ampak vizualno me full na njegovo spominja

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Feltnce so lepe tocn take ko so...tok da...

Grumpy_Cat_No_02.jpg

Sej to, bolj kot gledam, manj se mi dopade... ?e dober, da sm sam na eni testiru :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avtokamera (DashCam, BlackBox,...)
Napisano

Ni dolgo nazaj se je tut sestricni naredl neki podobnega. Ampak se je povzrocitelju ocitno zamerla znamka avta, namrec prerezane so ble vse 4 gume na vsakem Peugeotu na parkingu...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Dobro, ni turbo dizel ampak navaden, ma bo ?e.

Tisto, ki ?e manjka poleg bom pa ?e kje na?el... ?e ne pa sproti poiskal, kjer bi bila prilo?nost...

nism ciljal na turbino :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.