Skoči na vsebino
Poraba!
Napisano

Dizela?i, brez zamere, ampak ko ti dizel pije (navedena prva 2 za Mazdi6, ki niti nista bili avtomatik ali AWD), pa da pije preko 7 litrov, skoraj 7,5. Dizel, v tem primeru HVALA; NE!  :zvizga: (pa da ?e pomislim na razne dizel te?ave, ki mi jih omenja in na?teva na? Mazda ekspert; Dr. Pelko)  :ne vem:

P.S. Ko sem vozil razne zastarele bencince s 100 ali ve? PS (iz 90-ih let), pa so mi popili med 7-8 na 100km. (Tokrat bom pa? tiho o avtoplin variantah, govorim benz).  :P

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

zimski avto mora bit na bencin, ne pa na dizel, to bi moral ze vedeti :P

Se spomnim zimske prigode, ko je kolegu v Golfu zmrznila nafta in ga je potem vlekla LADA SAMARA! :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vinjeta
Napisano

Fantje... tud ljudje, ki delajo kot cestninski nadzorniki so samo ljudje, ki hodijo na siht zato, da nafutrajo sebe in svojo familijo...

Vem, da je offtopic,ampak vseeno...

Nejc, ve? kako pravijo; najprej bodi ?lovek, ?ele nato (npr. policist, u?itelj,...)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vinjeta
Napisano

Odrezek mi ostane , nevem zakaj mi nebi...

Klopko je napisal, da nekaj stran odre?e in iz tega sklepam, da potem ni ve? celota, kot bi le dol odlepil.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vinjeta
Napisano

Tudi meni je ta nacin najbolj znan. bolj k razne folije....

?e v redu, ampak kontrola bo ?elela videti odrezek in tukaj se bo zataknilo.

Jures ima verjetno nek bolj?i trik. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

A so morda stre?na okna (po doma?e ?ibedahi) ponovno IN? To bo zaskrbelo nekatere Mazda?e, ki jih domnevno ne marajo. Meni je to najbolj?a zadeva, ?e ?e ni kabriolet.  :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

avtoplin
Napisano

Pri nas v lescah je avtomony. Oni so vcasih montirali G1 sedaj ga pa samo se servisirajo, ker je firma sla po gobe. Filtre ti lahko zamenjajo tudi v kranju ford servis frlec. Vcasih so montorali od plinexa sistem :). Stavim, da jih imas tudi v Ljubljani. Ce se ne motim je zmaj govoril o nekomu k je iz dol pri ljubljani.

Dol pri Ljubljani; Alja? Cajhen iz podjetja Avtocona. Fajn mo?akar in obvlada razli?ne LPG sisteme. ?e bo le redno servisiranje, potem ne bo te?av; gsm: 041875322 - Alja?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvale servisov - serviserjev
Napisano

Sicer ni serviser, pa? pa nam dobro poznani zavarovalni?ki mojster in danes mi je naredil odli?no polico za Hyundaja.  :jupiii:

Govora je seveda o Marku Ferlinu, ki vam z veseljem pomaga sestavit odli?no zavarovalno polico, dobite ga na gsm; 031 209 143.  :prstgor:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Sodelavec je v?eraj dobil predra?un za ceed 1,4 motor, benzinar, res dosti opreme,pri Jerebu 22400, pri Ben?i?u pa 21600.WTF?...za eno navadno ceed benzinarko, res, da je naro?il specialno rde?o barvo, pa vendar.Mogo?e je pa sedaj to premium znamka?

Saj ne, da sem na teko?em s cenami, ampak se mi zdi nekako krepkih 10 Smukov ? previsoka cena za tak avto?ek in z nekim osnovnim motorjem. Matrwola!  :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.