Dizela?i, brez zamere, ampak ko ti dizel pije (navedena prva 2 za Mazdi6, ki niti nista bili avtomatik ali AWD), pa da pije preko 7 litrov, skoraj 7,5. Dizel, v tem primeru HVALA; NE! (pa da ?e pomislim na razne dizel te?ave, ki mi jih omenja in na?teva na? Mazda ekspert; Dr. Pelko) :ne vem:
P.S. Ko sem vozil razne zastarele bencince s 100 ali ve? PS (iz 90-ih let), pa so mi popili med 7-8 na 100km. (Tokrat bom pa? tiho o avtoplin variantah, govorim benz).
A so morda stre?na okna (po doma?e ?ibedahi) ponovno IN? To bo zaskrbelo nekatere Mazda?e, ki jih domnevno ne marajo. Meni je to najbolj?a zadeva, ?e ?e ni kabriolet.
Pri nas v lescah je avtomony. Oni so vcasih montirali G1 sedaj ga pa samo se servisirajo, ker je firma sla po gobe. Filtre ti lahko zamenjajo tudi v kranju ford servis frlec. Vcasih so montorali od plinexa sistem . Stavim, da jih imas tudi v Ljubljani. Ce se ne motim je zmaj govoril o nekomu k je iz dol pri ljubljani.
Dol pri Ljubljani; Alja? Cajhen iz podjetja Avtocona. Fajn mo?akar in obvlada razli?ne LPG sisteme. ?e bo le redno servisiranje, potem ne bo te?av; gsm: 041875322 - Alja?
Sodelavec je v?eraj dobil predra?un za ceed 1,4 motor, benzinar, res dosti opreme,pri Jerebu 22400, pri Ben?i?u pa 21600.WTF?...za eno navadno ceed benzinarko, res, da je naro?il specialno rde?o barvo, pa vendar.Mogo?e je pa sedaj to premium znamka?
Saj ne, da sem na teko?em s cenami, ampak se mi zdi nekako krepkih 10 Smukov ? previsoka cena za tak avto?ek in z nekim osnovnim motorjem. Matrwola!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jaz pa ?e okrog potujem s staro, ampak regularno nalepljeno in brez goljufij.
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani