Kot zanimivost; Pelka sem danes vpra?al glede Skyactive motorjev in mi je G pohvalil, D pa zelo skritiziral. Simon je ma?ek in zagotovo ve kaj govori, iz prakse.
Avto Pelko so mi danes zelo hitro in ugodno opravili redni servis na karavanki Bayerische Motoren Werke. Mi je dal tudi za testirat naslednika (E90), ki me 320d ni navdu?il.
Avtocona; Alja?a Cajhna moram zelo pohvaliti za ugodno ceno izdelave homologacije in tudi zamenjavo LPG rezervoarja za ve?jega. Mojster in pol, priporo?am za vse vrste menhankarije, zlasti pa za avtoplin.
Povej mi kaj o tem, ker ima? o?itno obilo izku?enj z njim (nekaj malega jih imam sicer tudi jaz; npr. se vozim z razli?nimi vozili na LPG ?e od novembra 2008).
@Mazdaboy; priporo?am ti pokli?i Alja?a Cajhen-a, ki ti bo z veseljem pomagal, pa tudi G-1 sistemi mu najbr? niso nepoznani; 041875322. Dol pri Ljubljani je njegova lokacija.
Ceed je problem za prodajo rabljenega. Kolega 2008 1.6 16v nikakor ni uspel prodati in na koncu po ve? kot pol leta dal nekemu svercerju za cca.2 tiso?. ?alostno res.
V Avstriji se 6 za?ne pri 34k in kon?a pri 49k. Sicer se dobijo popusti 5 do 10 k odvisno od opreme in motorja, ampak so cene res visoke.
Potem pa ?udno, da sosedje ne hodijo mno?i?no na ju?no stran Karavank po nakupih vozil. Razen, ?e jih v neki to?ki birokracija pojebe in jim na koncu izpade isti ?morn?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kot zanimivost; Pelka sem danes vpra?al glede Skyactive motorjev in mi je G pohvalil, D pa zelo skritiziral. Simon je ma?ek in zagotovo ve kaj govori, iz prakse.
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani