Torej u?eraj sem zgubil pokrov?ek ki pokriva luknjo od vle?nega "kavlja" na sprednjem braniku.... Pa bi jo rad ?imprej novo dobil ker me RESNO FUL MOTI!!!!
No letos sem tudi jest skromen....in glede na to da me lani ni hotel poslu?at...sem si mogu kupit sam mazdo... tako da letos mi je zagarantiral da bo prnesu ?eljeno....sicer z nekajmese?nim zamikom ker ima baje groooozno gu?bo, pa ?e rudolf si je coklo zvil....
No to je moje darilo.....
Pa Hrdzo me je spomnil da ?e fedre nove naro?im.....
So happy for ya..... Torej ja....kolega gre danes pogledat na en odpad v italiji, sem naro?il da pogleda ?e je kaka Xedox tam gor parkirana.... ?e bo...javim!
Marko je pa res da sva se Tomijem umirila.... sicer pa pripravljava THE BIG COME BACK! Pa baje se bo ?e mr Labson pridru?il....sam se ?e odlo?ava s tomijem al ga uzameva al ne.... Tudi tebe sva hotela....sam si preve? priden....
Va?no da smo vsi zadovoljni in zadovoljeni.... sicer pa pride kdaj pa kdaj tudi do kak?nega konflikta...tako da tudi mi nismo popolni.... kakorkoli... Hitro po?timej avto...
Sa?a srce parajo?e.... glej glede na to da si se ?ele danes prijavil in za?el kose iskat mislim da ni razloga da bi obupal....po?akaj nekaj dni da se usi zberejo tu gor pol se bo pa ?e kaj na?lo..... anyway.... si poskusil sre?o po odpadih po italiji...tam mislim da bi precej kosov dobil....
No drga? pa nisi ?e povedal kateri model xedoxa ma?...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Naro?enoooo.....
Feel free....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani