Skoči na vsebino
Rabim pokrov?ek!
Napisano

Resno moras tisto kakorkoli pokriti.

Mojo Mazdico pa kr pr miru pusti. :angry:

I will be watching you! ?zmeden?

:)

grrrr...... Jutri bom na Gamo klical, druga?e bom sam naredu kos plastike pa gor dal....

<_<

LP daVid

P.S. Wild ?e si online.... Povej ?e je mo?no sploh to dobit....

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rabim pokrov?ek!
Napisano

Torej u?eraj sem zgubil pokrov?ek ki pokriva luknjo od vle?nega "kavlja" na sprednjem braniku.... Pa bi jo rad ?imprej novo dobil ker me RESNO FUL MOTI!!!!

Hvala hvala

daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Natjecanje...
Napisano

Jaooo..... ve? kaki je bil moj do petka..... ?koda da nisem ovekove?il tega trenutka.... :(

Je pa zdej spet umazan...sam o?itno ?e ne dovolj...... :hohoho:

LP dAVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ta forim je pa res fini
Napisano

David sej ve? kako je, Primorci in ?tajerci bi bli ta bolj?i prijatli, ?e nebi blo Slovenije vmes..heheheheh :D

Evo zakaj se tolko dobro ?tekama s totim ?tajercem komarsim....EVO EVO :hohoho:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?elja Dedku Mrazu
Napisano

No letos sem tudi jest skromen....in glede na to da me lani ni hotel poslu?at...sem si mogu kupit sam mazdo... tako da letos mi je zagarantiral da bo prnesu ?eljeno....sicer z nekajmese?nim zamikom ker ima baje groooozno gu?bo, pa ?e rudolf si je coklo zvil....

No to je moje darilo.....

Objavljena slika

Pa Hrdzo me je spomnil da ?e fedre nove naro?im..... :bravo::P

LP david

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

kva naj pa jaz?
Napisano

So happy for ya..... Torej ja....kolega gre danes pogledat na en odpad v italiji, sem naro?il da pogleda ?e je kaka Xedox tam gor parkirana.... ?e bo...javim!

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Total je o?ivel tale forum!
Napisano

Marko je pa res da sva se Tomijem umirila.... sicer pa pripravljava THE BIG COME BACK! Pa baje se bo ?e mr Labson pridru?il....sam se ?e odlo?ava s tomijem al ga uzameva al ne.... Tudi tebe sva hotela....sam si preve? priden.... :hohoho::bravo::hohoho:

LP dAvid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

kva naj pa jaz?
Napisano

Sa?a srce parajo?e.... glej glede na to da si se ?ele danes prijavil in za?el kose iskat mislim da ni razloga da bi obupal....po?akaj nekaj dni da se usi zberejo tu gor pol se bo pa ?e kaj na?lo..... anyway.... si poskusil sre?o po odpadih po italiji...tam mislim da bi precej kosov dobil....

No drga? pa nisi ?e povedal kateri model xedoxa ma?...

LP david

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.