Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

Njihov ?as se izteka... Na?a 323C bo tudi ostala pri hi?i dokler bo ka?ljala potem pa gre za staro ?eljezo. ?e prej se bo brat nau?il furati ?ez travnike. :D Sicer je ?e 7 let pri hi?i, ?e se ne motim in brez kakih ve?jih te?av. :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Group buy:
Napisano

Evo danes sem (z enodnevno zamudo :blush: ) poslal ?e tri kamerce dvema Andrejema. :D Jutri posredujem ?e zadnji dve potem do konca tedna pa pri?akujte naslednji group buy za OBD2 bluetooth vmesnik. Ravno tako bom gledal, da se naro?i iz UK, da ne bo kake nepri?akovane carine pa ?e hitreje prispe. Cena bo verjetno blizu 20?, bom videl (trenutno se je te?aj funt-? grdo spremenil).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

No sej, zato ma? pa? 1.6 miato in je fajn :D

V bistvu res nekako tako. Japon?ki imajo naprimer Suzukija Cappucino ravno zaradi tega. :D Tudi evropski parlament bi lahko standardiziral kak tak razred po celi EU (z manj?imi davki ob nakupu, cenej?o registracijo...) in sem prepri?an, da bi marsikatera znamka zagrabila in naredila kake uspe?ne modele ?eprav je sli?ati sme?no. Dacia so tut "jajca" in jim gre zelo dobro ravno zaradi svoje enostavnosti in cene.

PS: spremeni si tip avtomobila. :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Saj takih je najve?. Malo je takih, ki vse konje izkoristijo (pa magar kdaj na prazni AC ali pa kakem dirkali??u). Je pa v ve?ini primerov za nekoga iz mesta res nesmisel velik in potraten avto. Zato grejo na japonskem Kei-cars avti v promet. Pri nas pa "premium SUVji" za 500 metrov otroka do vrtca in dva kilometra stran v slu?bo. Seveda dizel ker malo pije. :vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Group buy:
Napisano

Pol bo te?ka, no magari mej za vsak slu?aj 1 komad seboj (kar ga bo? verjetno itak imel, hehe). :jezicek:

Sam imam res ene 4 komade v avtu za vsak slu?aj. Danes sem tako spotoma dal dve Bossu.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Group buy:
Napisano

Jutri bo te?ka, sem frej razen ?e pride? na Raceland. :D No ali pa okoli 12ih nekje v LJ, ne vem to?no kdaj bom ?el. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Group buy:
Napisano

Pol bi se pa tud ona lahk v ta group buy prijavila :hohoho:

Sam bi ji res lahko ponudli. Obstajajo ?e bolj?e, 720p HD kamerce res so pa ?e enkrat dra?je. ?eprav za tak podn kot je ona je vseeno, ?e se ne bi snemala. :hudicek:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Group buy:
Napisano

Bejbe same sebe snemajo.......sam kokr te poznam, si zihr gledal video od ?epinove....in zdj ho?e? ?e ti zaslu?it, prvo polovit babe, jih posnet pol pa daj pare a :) hahaha.

Saj kolikor sem videl fotko je uporabljala nekaj takega ampak slab?o kvaliteto. :D
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Group buy:
Napisano

Nekateri so ?e dobili kamerce, z nekaterimi sem zmenjen za prevzem, nekateri pa niste ?e niti sporo?ili ni?.

Alex, Rendy in Andriy?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Sam to si ga pa palil a :) no sej bezn gre dol jutr :) ...drga? pa pr meni na 8,8l....ker je en biznis v vodo padel za nekaj ?asa, avto do nadaljnega ostaja pri meni.

Kukr je ?lo. :hudicek: Zanimivo se je peljati ob avtocesti po regionalki.... :zvizga: Da ceste od ?rnega Kala pa proti notranjski nekje neke stranske ne omenjam.

Mimogrede na planinskih ridah je pa na nedeljo folka ob cesti kot bi bila kaka dirka. Pa pride? v kaki tretji na vrh s polnim gasom pa policaji parkirani pa gledajo in ?tejejo promet. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

V?eraj na morje in danes domov, poraba ?ez 10 litrov pa se ni ?lo po AC. :hudicek: Enkrat za spremembo, da se pobaham z visoko porabo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Group buy:
Napisano

:aaaaa:

Kamere so pri?le od ponedeljka do danes, so zelo lepo zapakirane (?e nikoli tako!). V vsakem paketu je kamerca #3, 4Gb MicroSD kartica, USB kabel/polnilec, CD, in celo vmesnik iz MicroSD v USB. Skratka sem pozitivno presene?en.

Zdaj bi pa res prosil, da ?im prej v zasebno sporo?ilo napi?ete kako bi jih prevzeli. Lahko jih po?ljem po po?ti lahko jih pridete iskati osebno v Morav?e. Piknik je ?e malo dale?, da bi jih ?paral do takrat. ?e ste nekateri iz istega konca (Lj) pa lahko en prevzame za ostale. :)

Cena je zaokro?ena na 17? po komadu oziroma 34? za dve. Po?tnina se ra?una posebej.

Sem le eno odprl, preveril kaj je notri, jo testiral in zaprl nazaj. Mislim, da bo kar res tale. Na tem linku najdete tudi polno podatkov, navodil itd... Ravno tako so navodila kako se nastavi datum.

Objavljena slika

Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.