Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

?e prav vem 3je: en ?rn nekje na gorenjskem, drug ?rn in rde? sta pa na ?tajerskem :bravo:

Zvok ima fenomenalen, ?e posebej ko ga na polno nahodi :notworth:

?al je bil ugasnjen in parkiran :whatever: do tablce mi pa sploh ni ratalo pridt...samo se mi je nekako LJ zdel da je :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Letne gume_2011
Napisano

Jaz imam gor Dunlop sportmax TT 225/45 R17, zaenkrat si zaslu?ijo samo pohvale tako v mokrem kot v suhem.

Upam da mi bodo zdr?ale bolj dolgo kot Kumho, ki so zdr?ale samo eno sezono :P

Jest imam enake, samo ogreti se morajo pa so bomba :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazda5
Napisano

K temu prodajalcu niti pogledat ne grem avtov, vsaj prej je bil GTC avto zdej je Avto Cesar prevzel...avte so pa sam ?ez Letali?ko vozili izpred AC Kondorja. Vsakih par dni vidim kako ?lepar pripelje avte. Malo pri drugih forumih preveri glede tega prodajalca, mogo?e je ok nakup...najve?ja sre?a pa je, da ima? Gamo ?ez cesto v BTC-ju in vzemi ?t. ?asije ipd. pa pogledat na elektornsko servisno kaj se je dogajalo z avtom.

Raje bi ?el tega s foruma pogledat ?eprav ni diesel, je pa top oprema pa magari plin in to je to...

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4654173&show=1 :bravo: ..da bi mel familijo :bravo::bravo: uffff takoj bi jo vzel.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Letne gume_2011
Napisano

Sam so res pocen ko sto mater. 50% cenej od premium znamk. :) ...Jures pa jih kdaj tudi pretera??ali izku?nje zgolj na podlagi upo?tevanja prometnih predpisov :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MAZDA 6 ali
Napisano

Teli BMW-ji so baje ?e po?li, nekateri se ?e prodajajo na avto.netu a dobava je ?ele maja :hohoho: ....aja, se to veste da prihaja novi model 3ke tako da....morjo ?e material ki jim je ostal porabit :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Sej to ga bo kak?en klepar zrecikliral :) bo ko nov....sam za ta denar nikol, to bo prodan nakonc za jurja ?ez par mesecev pa na avto.netu kot nikoli karamboliran. :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MAZDA 6 ali
Napisano

Jest sem skos na levem pasu, vozim pa vedno 150-160 km/h+ ....zakaj sem na levem....zato ker na desnem tako trese od teh kolesnic ?leparjev da se mi trgat za?ne...npr. primorska avtocesta, ?eprav so jo lani nekaj rihtali...in ?e se mi kdo sam od sebe 120 km/h vozi po prehitevalnem....mu itak blendam da mu ?viga v o?eh...v kolikor prehiteva in ga dohitevam, sem miren :) varnostna razdalja ipd.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Matr za tacgale "debelga" Nemca pa tole res ni neki dost gnara, sploh ?e pomislimo kok je nov A8! :whatever:

Tale ima kao na ?tevcu 240t eur pa od VBS Leasinga je.....je ?e en oglas na netu.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.