To sem vozu ko sem na autocommercu delal...sam da je bil AMG ...matr se je kar privzdignu spredaj ko sem gas nabou do konca...seveda se je tudi poraba privzdignila do 30litrov + ....Magna na firmo rules
K temu prodajalcu niti pogledat ne grem avtov, vsaj prej je bil GTC avto zdej je Avto Cesar prevzel...avte so pa sam ?ez Letali?ko vozili izpred AC Kondorja. Vsakih par dni vidim kako ?lepar pripelje avte. Malo pri drugih forumih preveri glede tega prodajalca, mogo?e je ok nakup...najve?ja sre?a pa je, da ima? Gamo ?ez cesto v BTC-ju in vzemi ?t. ?asije ipd. pa pogledat na elektornsko servisno kaj se je dogajalo z avtom.
Raje bi ?el tega s foruma pogledat ?eprav ni diesel, je pa top oprema pa magari plin in to je to...
Sam so res pocen ko sto mater. 50% cenej od premium znamk. ...Jures pa jih kdaj tudi pretera??ali izku?nje zgolj na podlagi upo?tevanja prometnih predpisov
Teli BMW-ji so baje ?e po?li, nekateri se ?e prodajajo na avto.netu a dobava je ?ele maja ....aja, se to veste da prihaja novi model 3ke tako da....morjo ?e material ki jim je ostal porabit
Sej to ga bo kak?en klepar zrecikliral bo ko nov....sam za ta denar nikol, to bo prodan nakonc za jurja ?ez par mesecev pa na avto.netu kot nikoli karamboliran.
Jest sem skos na levem pasu, vozim pa vedno 150-160 km/h+ ....zakaj sem na levem....zato ker na desnem tako trese od teh kolesnic ?leparjev da se mi trgat za?ne...npr. primorska avtocesta, ?eprav so jo lani nekaj rihtali...in ?e se mi kdo sam od sebe 120 km/h vozi po prehitevalnem....mu itak blendam da mu ?viga v o?eh...v kolikor prehiteva in ga dohitevam, sem miren varnostna razdalja ipd.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Sam pomoje so celga ukradli...ga razmontirali in pustili, tole zihr niso na parkingu ?raufal.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani