Tovrstna tema mi je nekaj znana, se mi zdi da sem jo ravno jaz pred kakim letom odprl, no sicer pa men gre mazdurina ?e vedno tam nekje 220 (z zaprtimi svojimi o?mi seveda)!
Je pa blo 2 let nazaj pozim zanimiv ko jo je vozila ena biv?a gospodi?na in je glih za?elo sne?it pa sva se vra?ala iz Nouga majsta in sem jaz nekaj muziko iskal po predalu, njo pa posadil za volan in ji dal komando, naj nabije po gasu in nikakor (v klanec od Ivan?ne gorice gor in pol dol prot Grosuplu) nisva pr?la niti do 200, pol pa se jaz malo bolj zatopim v iskanje cdjev, pa kar naenkat po klancu dol vidim ?tevc na (od oka) 232, takrt pa pol nisem ni? ve? reku, pa tut karkol bi takt reku, bi blo najbr? zaman in neb zdele telih vrstic rabil pisat!
Jaz imam najve? zaupanja v mojga mehanika, ki je v istmu kraju kokr jaz (soteska pr kamnku), pa ?e dobra stran vsega skup je, da ?e ga mazda mal "po?trajka", se sam po bregu dol spustim in glih pred njegovo delavnco prbremzam, brez da avto v?gem, ker je cca. samo 200 m stran!
Dobre strani tega mehanika, pa so: da se res zavzame za to kar po?ne in ni polovi?ar, ter blefer, nardi ful poceni in pa ne nateguje, niti glede rokov izvedbe, ?e manj pa te oguli pri ceni!
Loh kot zanimivost povem, da mi je enkat za redn servis vzel natanko 1000 SIT, pri tem pa je preveru ?e vse teko?ine, bremze, le?aje itd. Pa nasploh mi je vedno prpravlen prsko?it na pomo?!
Skratka tale GUSTL je legenda, priporo?am ga ?e kak?nemu mazda?u, ki ne misl glih bankrotirat zarad servisa!
Pred tem sem mel enga mehanika iz LJ, ki je ocenil moje jermene kot super OK, pol pa ?ez 2 tedna se mi je pa jermen strgal in sem obstal na cest, jasno edinkat do zdej z mazdo, pa ?e to ni ONA kriva! Matr ?e dobr da ta oseba ni kirurg!
Jaz mislim da kolegica z nakupom nima kaj falit, je pa dobro da se najprej proba eno mal dalj?o furo peljat, da vid ?e ji je avto tut dejansko OK, pol pa se ga ?ele kupi, da ni vse skupi samo ljubezen na prvi pogled!
Poky, za moje pojme bi imel ti (skoraj) popoln avto, ?e bi imel notr plinski pogone, ker to pa bi blo pol ?e skor kakor 7ica na lotu oz. za vidt bi blo ?e lep? kot to!
Ma ?it je to (ko ?e misl? da si naredu svoje in mu stegnu), pol pa te po?akajo doma, da preverjo kdo je lastnik vozila, takko da v mojem primeru bi najbr? teto Mazdo precej hitr izsledili!
Zelencem bi se mogo?e mal bolj?e pisal, ?e ne drugo se loh med travnike infiltrirajo!
Tkole je - ?e neki cajta me mika tale debata; al se spla?a nabit po gasu do podna al ne, oz. ?e v tem primeru samo ?e ve? popu?i?!
Ker zgodbice v stilu: me je polcaj lovil in sem po?akal da je ustavu za mano, pa da je pr?ov do avta, pol pa sem nabiv po gasu in mu stegnu ter nekje za 49 ovinki parkiral, ugasnu avto in meni ni? tebi ni?, baje da ?e dans ni bilo nobene sankcije!
Pol pa sem se 2 dni nazaj pogovarju s polcajem (medtem ko smo mel na sodi??u v LJ spet kao bombo) in je blo ful cajta, tko da sem ga kaki 2 urce zasli?val na take in drga?ne teme!
Pa mi je svetoval, ko sem ga kar direkt vpra?al glede tega in je baje od 1.1.2006 sprememba zakona, tako da v primeru pobega je pa? odgovoren lastnik vozila, ki lahko ?ist po nedol?nem izgubi kar neki dnarcev al pa tut izpit (?e no?e povedat kdo se je takrat s tem avtom vozil)! :ne vem:
Jz sem ?e dostkat razmi?lju, ker ?e bi uletel (krepko) nad omejitvijo, je vpra?anje kaj bi bilo najbol, ampak zdej sem pristal na trdnih tleh, tko da vidm, da bol? mal pametnej?a vo?nja, pa nisi pol kot 1 kriminalc pri
Kdor pa ima kake izku?nje, pa predlagam, da se odpre tema v NEVIDNEM delu!
Ja Sirius cukanja pa res ?e dovg ni ve?, to je biv sam na za?etku, ko sem tut Megalen (krepko) predoziral, pol pa se je zadeva u?timala, no pa isto?asno sem nalival ?e super kvazi 100, ki se na mojmu avtu o?itno spet ni niti mav izkazu!
Nasplo?no imam mal problem, kako namert 20ml - ki pripada 40litrov benca!
Boss, tvoja ideja z dopumpanjem gum, se je zaenkat obnesla, ker ob?asno sem dozdej nasedu ko sem zapeljeval v gara?o, zdej pa ni ve? teh problemov, pa tut se mi zdi da kar mal bol vle?e (iz mesta sicer ?e bolj v prazn vrti), ampak po ravnin je pa kulj!
Morala - nova runda pocenitev, zdej se ?e prov bojim za Bav?arja in Co., da navjo rev?ki od lakote guznl! Sej izpita pa dec itak nima, tko da za benz ga najbr? booooli!
Jaz imam tut beton na avtu (nekje okol sprednjih koles, mal tut okol karterja, tko da nevem po kakih (gradbi??ih) je prej?n al pa predprej?n lastnik vozu, mogo?e pa so samo ?elel avto mal obte?it, ker bi biv sicer prehiter!
Dans sem gume do-filal, pa so zdej spredne 2.3, nmest 2.1, zadne pa 2.0 - prej 1.8! No nevem itak se mi 2.3 bol? ?li? kot 2.1, tut kar se kubature ti?e, sam mi bo pa zihr zdej spredi ?e bl kopal kot prej, ?e posebi v de?ju bo ?ur, al pa celo PESKOVNIK, upam samo da se ne bo kon?al nekje dol s ceste!
Boss mi je svetoval, naj nafilam gume (trenutno imam spredne 2.1), pa mi je svetoval da jih dam na cca. 2.5, pa naj bi mi avto tut manj pokuril (kar se mi zdi logi?), ampak ne vem pa ?e je idealno da jih tok nafilam, kaj pa drugi mislite!
Men gre od vseh stro?kov - najte?e od to?la - pla?ilo polo?nce za Simobil, ker si vedno re?em, a je blo treba tok nalagat, da nekateri niti niso vsega uspel odpeljat!
Ne govora je o ACETONU - zaenkat, pol kak?ne zadeve pa kdo uporablja v privat LIFEu, pa se ne govori kej dost na forumu! ?e bo Metadon mazdi pomagu, do drasti?nega zmanj?anja potro?nje benza, sem takoj za sceno!
Sirius, ima? prav, zgleda da je tle zdej v akciji kombinacija Metabonda in Megalena + malo bolj vo?nje z glavo in (npr. vo?nja pri 100 kmh v 5. namesto v 2. brzini)
Aja pa med zadnjim testom sem pozabu povedat, da je mazdo kakih 50 km (v okolci Bleda) vozil kolega, ki mazde ni vozil ?e cca. 2 leti in si jo je po?teno privo??il, kar pomen da je bil nakonc ful navdu?en nad tem kako vle?e, iz tega sklepam da jo ni ?altal na 3.000 rpm!
Sirius, kaj pa ?e zdej dodam ?e Aceton, pa ?e me ?e par ljudi posnemo, pol se Petrolu & Co. precej hitro obeta bankrot!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ma? "prov" Symon, tut golfu je dobr menjat jermen?ke (pri 98000 namesto 90000 km)!
Je pa bil res kolega presene?en, ker je reku da avto maaaaalenkost bolj sko? kokr SDI!
Dobrodo?li na forumu!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani