hvala za dobrodo?lico...navdu?enje za mazdo imam od moje bolj?e polovice, ki je dobro leto ponosen lastnik mazde 3.....no....jaz imam raje (in tudi potrebujem) malo manj?i avto in ko sem gledala slike sem se zaljubila vanjo .....komaj ?akam, da jo vidim na cesti.....
lep dan
zaljubila v mazdo 2 ,hmmmmm pazi na ljubosumje
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Kar se ti?e mojih 216.000 km od tega je skoraj ?e 100.000 mojih nimam nikaker?nih pripomb!!!
Se pa mora? zavedati da avto je star in kar bo? zamenjal bo? zamenjal zaradi dotrajanosti (man?ete,le?aji,sklopka itd.). Pa? noben del ni do?ivljensko trpe?en!
Jaz ne bele?im nobene okvare motorja samo potro?ni materjal,in redni servis!
Poraba od 7,5-8,5
Kar se ti?e delov ,je na tem forumu kar lepa zaloga in seveda kakr?nekoli te?ave se dajo hitro in poceni zrihtat (govorim o razli?nih izku?njah uporabnikov tega modela mazde)
z moje strani ?e bi ocenjeval
3,9 to?k od 5
lp
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
Ma kaj ve? kaj je bil vzrok da je vesna odpovedala (morda je mela poln kufer )
?e ma? ?e tastari akom. naj ti za foro ?e tega stestira magar z aerometrom s katerim ti bo ugotovil vrednost elektrolita ki je v akomulatorju, in obremeni ga naj tam na ene 40-80A ?e te seveda zanima
lp
Kolikor je meni znano jih je ?e nekaj na M6 zamenjalo akomulator kar ni neke panike!
Kar se praznenja ti?e Morda si pustil ?ez no? kaj pri?gano morda ima? kak porabnik ki ti ne ve? zanga in ti tako spraznil tvojo Vesno
Dobro pa bi bilo izmerit padec napetosti ob zagonu avta z navadnim V-metrom(ne sme past pod 10V) in pa samo polnilno napetost ki pa je lahko od 13,5 do 14,5.
Za sam porabnik pa se da tudi izmerit (?e ti slu?ajno kaj od?ira ?trom)
Mo?nost napake pa je lahko tudi sama klju?avnica da ti v tistem momentu ni dal kontakta,ampak to vzemi kot samo informacijo!
lp
Spid iz tegale kokr loh ?tekam pomen, ?e te ?kodilak ne more ujet, po?lejo opelico!
To bo to ja.
Kolikor je meni znano so to tovarni?ki podatki ,koliko pa imajo ?e rezerve pa ne povejo,glede na to da lovijo por?eje ki pljejo kar nekaj nad 230km/h seveda tu niso izklju?eni BMW-ji
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
zaljubila v mazdo 2 ,hmmmmm pazi na ljubosumje
Povezava za deljenje
Deli na druge strani