Skoči na vsebino
Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano
To lahko pomoje spucas tudi z maf cleanerjom. Avto je tezko vzgal, ker si ga probal vzgati takoj po ciscenju. To je normalno in ni nic narobe.
Tako ja, sem pol vzel vse še enkrat ven, spihal, potem je pa počasi proradil. Bomo pa videli če se bo kje kaj poznalo. Recimo pri porabi.

Ampak če je za senzor tak, kaj je potem šele notri? Me je kar strah.

Poslano z mojega SM-G780F z uporabo Tapatalk

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ja, sej to je jasno. Nekak ne moreš primerjat material tam in na autodoc. Meni je že zanimiva primerjava med posameznimi servisi in potem posledično med tem, kakšna je cena recimo v MB in kakšna je cena recimo v LJ ob predhodnem dogovoru glede cene. Vem da imamo pač nekateri na določenem servisu dobre ugodnosti pa mislim da tudi oni to vedo, da če jih ne bi imeli ne bi peljali tja.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vlečna kljuka
Napisano

Shrek, varianta bi bila kot sem naredil jaz, ko vozim počitniško prikolico, da bi vgradil dodatne ojačitvene vzmeti na zadnji osi, tisto kar pomaga..precej. Kot alternativa recimo prikolici, ni pa isto, s prikolico dobiš še precej več prostora ja :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

A to pomeni, da je lane assist po novem dejansko uporaben? ker tastara verzija je bolj tako tako...avto gre ko pijanec od črte do črte, če je sreča :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

Če ni preveč globoko potem bo najbrž šlo, vprašanje pa če bo ročno dovolj, al bo treba z mašino. Jaz imam ene par praskic takih, ki jih tudi 3 stopenjsko poliranje ni čisto 'zakrilo'. Čisto odvisno ja.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.