Ja, sej to je jasno. Nekak ne moreš primerjat material tam in na autodoc. Meni je že zanimiva primerjava med posameznimi servisi in potem posledično med tem, kakšna je cena recimo v MB in kakšna je cena recimo v LJ ob predhodnem dogovoru glede cene. Vem da imamo pač nekateri na določenem servisu dobre ugodnosti pa mislim da tudi oni to vedo, da če jih ne bi imeli ne bi peljali tja.
Recimo tako nekako. Jaz z menjavo olja v at in filtrom tam, nisem dal niti približno toliko. Ok, res da mi običajno filtr za klimo in zrak spustijo, ker ga zamenjam sam.
Shrek, varianta bi bila kot sem naredil jaz, ko vozim počitniško prikolico, da bi vgradil dodatne ojačitvene vzmeti na zadnji osi, tisto kar pomaga..precej. Kot alternativa recimo prikolici, ni pa isto, s prikolico dobiš še precej več prostora ja
Če ni preveč globoko potem bo najbrž šlo, vprašanje pa če bo ročno dovolj, al bo treba z mašino. Jaz imam ene par praskic takih, ki jih tudi 3 stopenjsko poliranje ni čisto 'zakrilo'. Čisto odvisno ja.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ampak če je za senzor tak, kaj je potem šele notri? Me je kar strah.
Poslano z mojega SM-G780F z uporabo Tapatalk
Povezava za deljenje
Deli na druge strani