Eno je pod kozolcem, drugo pa pri kvaltetnem serviserju, ki ni pooblaščeni. Moj serviser naredi več, kot pooblaščeni in to za manj denarja. Ne rečem za nov avto, ampak za 8 let starega. Tisti, ki imate nova vozila in jih od začetka vozite na mazda servis se lahko za ceno in popuste pogajate. Jaz kupim pa več kot 8 let stara vozila, je pa bankrot pooblaščeni servis.
Soforumaš je prodajal 2016 G165 za 23.400 in ste rekli vsi wow, to je okej cena. S tem da so mu ljudje ponujali celo več, do 24 tisoč je šla najvišja ponudba.
Sedaj imate tukaj facelift 2019 za 1800 eur več. Pazi to, 1800 eur. Za 2 leti novejši avto. A to pa ni okej cena več? 😂😂😂😂😂
Dejte se mal zamislt no, pa pejte kozle strelat v covidno temo.
To je res veliko je od gum in voznika. Sebe smatram da, sem kar dober voznik v snegu k s prejšnim avtom, ki sem ga imel nisem imel takih problemov kot z mazdo in tudi s službenem nima težav in ne z drugimi avti k so pri hiši. Z mazdo pa nevem mam pa gori goodyear ultragrip 9+ a je v gumah proble al kje drugje.
Čim prej prodaj mazdo in kupi druge avte.
Če so gume dobre in ne gre, z drugimi avti in slabšimi gumami pa gre, pač zamenjaj avto.
04 letnik je spustila dušo...vodo pri vodni pumpi. Sem se odločil, da bo šla od hiše pri 340000 km.
Danes pripeljal 09 letnik. Tako, da so še vedno tri šestice pri hiši.
No, na tej 09 letniku ponoči na AUTO svetijo normalno luči. Jutri probam, kako je podnevi. Ko sem ga šel gledat, luči na AUTO niso svetile, ko je avto stal.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Vau.
Kje so ga našli?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani