Da se ne bo preve? zavilo v politi?no smer in ?e se ?e toliko govori o vi?ini vozil...bi js darsu predlagal, da pocenijo vinjeto za vozila, ki 1,3m niti ne dosegajo
To je res ja. Jaz priznam da sem za miato vzel kredo, lih zato da bi kokr tok normalno vse ostalo speljal. Sam ?e pa zgubim slu?bo, pa ne bom ?u jamrat kaj je pravi?no pa kaj ne, bom jo pa? prodal, odpla?al kredit kolikor se ga da, pa iskal ?iht naprej.
Ne vem ?e se bo ?e ne bi jzt avta barval, bi imel ?e vedno barvo njegovega avtomobila na svoji rumenki
Druga? pa ja, kot si dejal. Milijon je takih situacij. V?eraj so mene skoraj zrinili s ceste, hvala bogu je bil zraven makadam, in me je tam obrnilo okrog. Pa?, tip je priletel iz nasprotne smeri ?e ?ez polovico mojega pasu...Pa lej, danes sem ?e vse pozabil
Kar vpra?i ga za ceno kak?nega dela...bo? vidu k ti bo za roko zara?unu tok k za novo, kot je to ?elel meni Prej ti bo pa ?e je*u vse po spisku, pa a sem ?e omenil da si jo mor? celo sam snet?
Evo pred morjem sem tankal 43 litrov (na prazen tank) in zaenkrat naredu ?e 680 kilometrov, pa ?e mam notri. Vo?nje je bilo pa res zelo me?ane...se pravi da imam 6,3 porabe s tem tankom Sam drek, od labija 5,6 pa ni ?ans da kdaj dose?em
Zamenjal, oz. gledal pri menjavi sve?ke, ki so bile precej zarostane. Ne vem kdaj so bile nazadnje menjane. Hotel doliti olje, ker sem mislil da pije, pa ubistvu ?e pol leta sploh ni kej preve? spila, pa smo jo precej terali
No zakonec pa ?e oprana. ?ista kot solza Lepo je met novo barvo
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Se strinjam
Povezava za deljenje
Deli na druge strani