Skoči na vsebino
Vinjeta
Napisano

Da se ne bo preve? zavilo v politi?no smer in ?e se ?e toliko govori o vi?ini vozil...bi js darsu predlagal, da pocenijo vinjeto za vozila, ki 1,3m niti ne dosegajo :D

:jupiii: Se strinjam :)

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vinjeta
Napisano

Kok pa je dejansko osebnih vozil k so nad prvo osjo vi?ji od 1,3m? Verjetno SUVi kot si rekel Jures, Espaca bom pa ?e zmeril doma :)

Mislim sej, ideja vlade je bla dobra, treba se je spravit na romune ki bi nam prinesli najve? denarja, a najebali so ga zopet vsi ostali :vskalo:

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

To je res ja. Jaz priznam da sem za miato vzel kredo, lih zato da bi kokr tok normalno vse ostalo speljal. Sam ?e pa zgubim slu?bo, pa ne bom ?u jamrat kaj je pravi?no pa kaj ne, bom jo pa? prodal, odpla?al kredit kolikor se ga da, pa iskal ?iht naprej.

Eni res preve? jamrajo...

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kapitalni cepec
Napisano

Ne vem ?e se bo :P ?e ne bi jzt avta barval, bi imel ?e vedno barvo njegovega avtomobila na svoji rumenki :D

Druga? pa ja, kot si dejal. Milijon je takih situacij. V?eraj so mene skoraj zrinili s ceste, hvala bogu je bil zraven makadam, in me je tam obrnilo okrog. Pa?, tip je priletel iz nasprotne smeri ?e ?ez polovico mojega pasu...Pa lej, danes sem ?e vse pozabil :hohoho:

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Kar vpra?i ga za ceno kak?nega dela...bo? vidu k ti bo za roko zara?unu tok k za novo, kot je to ?elel meni :) Prej ti bo pa ?e je*u vse po spisku, pa a sem ?e omenil da si jo mor? celo sam snet?

Tip je utrgan.

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

BP ma?ina
Napisano

Ni zgre?il. GS je imel res Wanklove ma?ine, samo je tudi to sledilo v pokop Citroena.

Tudi Zmaj ima prav...NSU kot del Volkswagna je imel prav tako licence za Wanklov motor, sedaj pa jo ima Mazda.

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Evo pred morjem sem tankal 43 litrov (na prazen tank) in zaenkrat naredu ?e 680 kilometrov, pa ?e mam notri. Vo?nje je bilo pa res zelo me?ane...se pravi da imam 6,3 porabe s tem tankom :) Sam drek, od labija 5,6 pa ni ?ans da kdaj dose?em :D

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

na novi ne, ker ima po bemvejevsko narejen rikverc (manjsa verjetnost da se ti bo zataknil zaradi motorike voznika), itak da ni blo panike...

mi je pa to (shema rikverca) in stikala za okno najvecji zajeb, ko presaltam iz 6 v mx5 ali obratno...

Ha! Stikala za okno so pa sme?na ja, ko menjava? avte...meni v slu?benem meganu nikoli ni jasno, kam so stikala zginila s sredine <_<

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

po telefonu. In kako naj bi bil 10 let star avto tip top? Mene praske in udrtine ne ganejo mam kleparja ki pod parkplac vse zrihta.

misli? pa na pragove srebrne, to je zunanja po?kodba

Ja ti govori? neki o tip-top, poznam jzt kak?ni so tej avtomobili pri tej starosti ;) Mamo vsi kleparje ja :whatever:

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Zamenjal, oz. gledal pri menjavi sve?ke, ki so bile precej zarostane. Ne vem kdaj so bile nazadnje menjane. Hotel doliti olje, ker sem mislil da pije, pa ubistvu ?e pol leta sploh ni kej preve? spila, pa smo jo precej terali :blink:

No zakonec pa ?e oprana. ?ista kot solza :) Lepo je met novo barvo :D

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.