Skoči na vsebino
Poraba!
Napisano

Evo ?e na?a poraba: Mali Lo?inj, dol ?ez Istro, nazaj ?ez Krk, tri potniki in en kp prtljage, (menda 2 x regeneracija), kolone, trajekt, prehitevanja, klima nonstop, fu?kanje po Lo?nju gor in dol ... 6.8l/100km.

Se mi zdi kar uredi za na? trajekt :P

Ej...to ie ok...poraba:-):-):-)lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

790km s porabo 6.86 po bc pa 6,7. Pot Jesenice - Makarska. Mal pa kurijo tile konji plus vse kar preva?am zraven:)

Ej..to je dobra poraba...glede kako ste full...nalo?eni..he he enako kot mi ko gremo na dopust..lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nova Mazda, laserski merilec in kazen ?
Napisano

Ej...Astor prav...pegula verjetno so te hoteli..dobit ,ker so te ?e ve?krat merili pa ni?.pa je to blo na istem mestu?tle nekaj ne ?tima...to so res grdo naredili .verjetno bolj?e da pla?a? v roku...ker z njimi je jeba..imajo zmeraj prav..he he malo se pozanimaj ?e..lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Ok..super ,da si zadovoljen z Mazdurino.saj ta prenovljena ?estka in cx5Imajo itak bolj?je podvozje malo tr?e.in seveda ?e druge izbolj?ave..naj ti dobro slu?i..u?ivaj v vo?nji..,lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Verjemi da sem vse mozno preizkusil, v nastavitvah samo dolocis ce so te funkcije aktivne in pa koliko casa.

Ej...samo nekaj re?itev mora bit...treba na Mazdi vpra?at? Samo kaj ti potem to slu?i pono?i ?e mora? to non stop ....ps.druga?e kako nova Mazda? Si zadovoljen. ..lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Tocno tako, enako pise tudi v navodilih

Ej...samo to je res NORO...da more? non stop tisto ro?no,preklopit.mogo?e pa treba nastaviti v nastavitvah na ekranu...meni je tako nekako razlagal ta v mazda kp.mogo?e pa tudi on ne ve ?ker to funkcijo bo imela tudi moja Mazda:-):-):-)se bo treba pozanimat..lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup: Mazda 6
Napisano

... resni?no hvala od srca... sem tudi sam pobrskau za mobilno ?tevilko mojstra Pelkota in se bom tudi pr njemu najavil dan ali dva preden se odpravim na ogled avtomobila, ter se bom na testno vo?njo zapelau, ?e bo le mo?no od Kranja do Medvod...

... tako da bom lahko dobiu direktno osebno mi?ljenje mojstra Pelkota iz prve roke...

... ?e enkrat velika hvala ZMAJ...

Ej...tako pravilna odlo?itev..Dr.Pelko ti bo pravilno svetoval ter pogledal avto je Ma?ek...lp:-)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup: Mazda 6
Napisano

Ej..SpEKtr se strinjam to kar si napisal..ker je Mazda iz uvoza treba dobro pregledat avto skupaj z mojstrom...ter zgodovino avta na Mazdi ..po slikah izgleda mazda ok.samo poglej dobro notranjost avta ?e je kaj preve? obrabljeno..glede otrok ti je bolja?a mazda 5 z bo?nimi dresnimi vrati pa vi?ji prtlja?nik in itd...samo predlagam..lp:-):-):-):-)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Odstranitev DPF
Napisano

Ej....samo tej novi motorji Mazda Skyactiv benzin in dizel so dobro narejeni ter var?ni...imel na testu....2.0 benz skyactiv,mazdo3 In CX5.zelo dobro.zadovoljen z porabo in lego na cesti,ter opremo ,ki jo nudi Mazda.to so moje izku?nje.vsak ima potem svoje....itd.lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.