Ne poznam tak dobro VAG, lahko pa povem, da ima Focus in tudi Giulietta ga je mela.
Giulietta: trši volan, odzivnejši gas, če si sunkovito spustil gas je priložil pakne spredaj za sekundo, da je prej grablo in še limited slip na osnovi ESP-ja.
Največji šparavček, ki sem ga vozil je Golf 1.6 dizl. Občutek kot da ima avto astmo, dobesedno nepremičnina.
Ampak do Minhna in nazaj po omejitvah sem mel porabo 3.6 al celo 3.4 ( sem že pozabil).
Imam še zdaj nočne more,....
pred 30 minutami je Boss napisal:
Bini, gas ima daljši hod in včasih je pač treba prtisnt tud do konca, da dopoveš motorju in predvsem menjalniku "zdaj gre pa zares". Drugače pa je tudi opcija sport in takrat menjalnik dopušča višje obrate in gre vse skupaj precej bolj urno, le poraba takrat ne bo samo 5 litrov.
Moj prvi avto je imel "zaug", za senčno stran Trojan čok.
Torej moral si pošteno znat vozit hladen avto. Če ne, je trokiral, tresel, ga zalivalo in še marsikaj. Pa zakaj imate potem to elektronsko porihtano, če pa samo pravi dedi smo znali take avte vozit.
Zamenjava M2 pa pride z letnimi, kot vsak novi avto, ne glede na to ali je zima ali poletje. Tam pa bo cela štala z zimskimi. To naj v 215/40R18, bo fešta.
Sem že gledal, pri nas ne dobiš X belega avtomatika s pošteno opremo.... lahk sam Nemčijo gledam. No ima pa še eno idejo DS 3 crossbacka 130KM. Samo gledam pri nas je DS sedaj ločen od Citroena in imajo v Ljubljani salon. Neki me glih ne vleče, čeprav avto na uč ni slab. Gledam ta Citroen forum, čist neaktivni, nobene pametne informacije ne najdeš.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ne poznam tak dobro VAG, lahko pa povem, da ima Focus in tudi Giulietta ga je mela.
Giulietta: trši volan, odzivnejši gas, če si sunkovito spustil gas je priložil pakne spredaj za sekundo, da je prej grablo in še limited slip na osnovi ESP-ja.
Focus: trši volan, odzivnejši gas, vgasne S&S.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani