?e en zelo zanimiv test zimskih gum - zanimiv zato, ker so v test vklju?ili tudi ene celoletne in ene letne gume.
V suhem in mokrem se zimske izka?ejo kot res velik poden in jih letna poseka za ?alo, je pa na zasne?enem cesti??u zgodba ravno obrnjena in tam letna skoraj ni za primerjavo.
hm,..js sm pa nazadne tankala na OMV-ju,..me prou zanima kaj bo,..
?eprou,..zadnje cajte stanje na gorenjski AC,..obup pa ?e mt ve?inoma voz,...me j kr mal strah
Jaz tud v soboto v Ribnici pa imam kr manj?i cmok v grlu saj je avto po tem tankanju ratal malce manj posko?en kot je bil prej. Ne vem, lahko da je sam tak filing ampak vseeno nisem preve? navdu?en :ne vem:
Mene je sam informativno zanimal kok moj ?re glede na to da ma 128KM, ker ?e gledam mazdo k mi je za svojih 87KM ?rla tud po 9 litrov, pol mislm da ni primerjave. Je biu pa avto res zgonjem in mu nism zameru velke porabe, ?e zarad let ne
Kolega z avtomatikom ima porabo 8,5l/100km se pravi, da bi se ti moral voziti nekje pri 8l/100km me?ane vo?nje.
Hehe Cenzura d.o.o. je spet na delu. Na avtomobilizem.com smo malo komentirali oddajo in naenkrat je bil tema izbrisana brez razlage - kot ka?e imajo nekateri interese, da se oddaje ne kritizira
HHR-je je ena bejba vozakala naokoli, pa tri ovinke z Alfo 147 so pokazali nato je do konca un pezdek Audija A5 3.0TDI hvalil, kot da je iz zlata in da je ultimativno lep in da to priznava celo njegov dizajner ????
Na konc pa samov?e?ne? prijavi, da ima samo eno napako in to je, da mu niso dali verzijo S5 na test. ?e vejo zakaj ne, ker ?e zna razbit Porscheja na ravni suhi cesti pol mu jaz ?e tega diesla ne bi dal za vozit.
Kot smo predvidevali in pri?akovali - res je bilo pod kritiko... ?e najbolj? je bila kamera saj se je re?iser kar trudil. Zvok je bil slabo zmiksan in ga je po nepotrebnem preglasila glasba.
Voditelj je pa en samov?e?ni pezdetek, ki miali, da je stra?no cool Naratorko pa mal nagla?evanje besed zajebava in kaj smo v pol ure videl? V bistvu skoraj ni? samo eno tono reklam. V glavnem polom.
Me je pa ene 2x prav stisnilo pri srcu saj je voditelj tako vozil ob robu ceste, da je skloraj z bokom zapel za go??avje in skale ob cesti.
?e najbolj mi je pa v?e?, da mi v prihodnje ne bo potrebno gledat tega sranja
samo feltne original mazda dodatna oprema so stale takrat vec kot 1000eur
Ne verjamem... tista plastika okrog in okrog pa feltne, da stanejo tolk kot nova Mazda 2 - no way po moje.
Odbija?i so tam nekje 500-600?, pragovi cca 300? in zadnji podalj?ki 200-300? , raznorazni spojlerji, ?pegli, obrobe pa drugo sranje pa vse skupak ni 300?
Lahko pa tudi ne gre? do dohtarjev,pa malo zamol?i? dioptrijo. Ker na pregled bo? itaq ?el z le?ami,tega da jih ma?,pa tak ne bodo opazli,pa se tako izogne? stro?kom za okulisti?ni pregled.
Mogo?e, sam tud zdravniki niso tolk glupi, da ne bodo opazili le?...
Glede na vse stro?ke, bo ta za okulisti?ni ?e najmanj stresen za denarnico...
Mogo?e ?e to... ?e ima? dioptrijo pojdi najprej k okulistu, da ne bo? 2x hodil do dohtarja. Okulistu re?i, da rabi? pregled za vozni?ko in ?e nima? previsoke dioptrije se zmeni, da ti napi?e mnenje da ni potrebno pregleda do dopolnitve 85. leta starosti.
Nato s tem potrdilom mahne? ?ele k zdravniku medicine dela. Lahko tudi privat, ker v vsakem primeru bo? pla?al vendar pri privat te ne bo posku?al po?iljati naokoli po razne kartoteke in podobno sranje.
Nato pa vse ostalo s prvo pomo?jo in dru?tvenim CPP ter dru?tveno vo?njo ter vmes ?e ro?ki CPP in izpitna vo?nja.
Da te ne bodo jebali in da ne bo? brezveze padal za ta ?as malo pozabi ne zdaj?nji na?in vo?nje in se trudi voziti ?isto po predpisih - se pravi, kjer je 130 vozi? 130 in ne 140 po?tevcu in v naseljih je 50 in ne 60, ker na to so zelo alergi?ni
AJa pa ?e to...?e rabi? CPP pole (tudi leto?nje) jih imam v elektronski obliki (PDF in DOC)
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Men primejo super pa sem ?e skoraj na koncu s profilom.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani