Skoči na vsebino
Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano
5 hours ago, Husky1290 said:

Gume menjavam samo še pri matsportu. Edini ki si dejansko čas vzamejo in zategnejo vijake na momentni ključ, plus to, da vsaj malo pogledajo kako prestavljajo feltne in gume (ne delajo z njimi kot svinja z mehom) 🙂 drugače sva pa z mojo dočakala check engine lučko in greva na peskanje sesalnih in čiščenje egra, ter menjavo MAF in MAP senzorja do Pelkota 😁

Lepo da se potrudijo. Meni moj v Vipavi vedno kvaliteto naredi, zdej k sm imel črne feltne mi je dal tudi črne uteži in ventilčke, tako da sm prav vesel.

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6
Napisano

Pri novejsih letnikih zagorijo šele ko spustiš ročno oz pri avtomatiku ko daš drive. Se pravi ko ga imaš parkiranega in greš ven pogledat ti ne bodo svetile.

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Platišča
Napisano
18 minutes ago, Alex said:

Res je. Edino, če zadene kamenček, se zna malo poznat. Nič hudega. Vzameš zopet plastidip in popraviš. Se ne opazi sploh popravila😊

Meni se ni nič poznalo od kamenčkov, mi ni blo v vseh letih ko sem imel gor popravljat nič.

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Platišča
Napisano

Tako je, sam je fajn dat več plasti, da potem lažje olupiš dol ko hočeš

Dam en vido samo za primer:

Gumo načeloma lahko namažeš z glicerinom, da je mastna da se plasti plastidip ne prime, feltno pa ščistiš s čistilnim alkoholom.

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Jst sm pa spilil letne :D pa že mal čakam na zimske, sam pomoje jih bom dal okoli 10.11 gor oz tam okoli pred gužvo(je pa res da pri 4-5vulkanizerjih v naši mali Vipavi ni neke gužve :D)

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano (urejeno)
37 minutes ago, Bini said:

Joj pa se je začelo obdobje,ko bom lepe,krasne avte gledal s temi smešnimi 17 ali celo 16 colarcami......?zmeden?

sej tu ti nisi na boljšem z 18kami :D 19, 20 to je za pogledat ;)

s tem, da ti poleti boš še vedno na majhnih 18 medtem k se bo klapa vozila na 19+ 😁

Popravljeno od TiEn

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Kolkr so meni razlagali do 2 leti je OK če ke bila pravilno skladiščena. Edin če bi potem prodajal z majn profila bo vsak se dregnil ob DOT

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano (urejeno)

Tako je za teko ceno tud če razpadejo po 2 letih :D

edin me zanima kakšen je dejanski DOT pri takih gumah

Popravljeno od TiEn

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Platišča
Napisano

To me reši začasno

s-l300.jpg.1ca354c1edf4a7ed735e3a77f68744c9.jpg

Sem že dobil slovensko trgovino ki prodaja sam zgleda noben ne ve kolk mm so matice. Morm nekje šubler staknit pa zmerit sam.

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.