Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

Lepa P11. Ko sem nabavljal nekaj podobnega par mesecev nazaj je bila le una modra, za katero mi je ?al, da nisem poklical. Ker je potem ?el prijatelj gledat in jo vzel, za 900? je dobil ?isto OK avto.

A misli? tisto od Pristavca?

Tale Daihatsu je bil ?isto pred ?asom, Ford ima ?ele zdaj svoj ECOboost 1,0 s tremi cilindri.

Ja sej to, najbolj ?alostno pa je, da to ti?ijo v te?ke krave od Mondeota
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvale servisov - serviserjev
Napisano

Peljal Mazdo 5 na servis.

Majes in Jure.

Zdaj imam pa problem: v naboru smajlijev ni nobenega s takim nasmehom kot ga imam jaz zdaj...

naredi v slikarju in napopaj sem :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 2 generacije
Napisano

Hvala vsem :)

No zvezal jih bom ze sam, tist ni problem, bolj me matra montaza, ter barva senzorjev...bom probal prvo barvo najti, da bo ustrezala potem pa vse drugo.

?megi, kaksna je kvaliteta senzorjev, nebi nekaj slabega vgrajeval, ker avto je na daljsi rok misljen?

Giordon ni glih slaba roba, vsej daljinski sistem pa alarm je men dobr delu :)

Tole sicer ne poznam ma? pa v raznoraznih barvah http://www.ebay.co.uk/itm/CAR-REVERSING-REVERSE-PARKING-REAR-SENSOR-4-SENSOR-KIT-BUZZER-ALARM-CUSTOM-/221477752992?hash=item33911a50a0:g:st8AAOSw~gRVrLK7

pa ?e ruski sistem :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 2 generacije
Napisano

Sre?no vo?njo! Pa si le tut ti ratu Mazda?! :P Park senzorje dobi? ugodno tukaj http://www.giordon.si/parkirni-senzorji.html Zvezat ti pa pomoje nebo problem glede na to, da si ?tromar :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

RX-8 za sporadi?nega voznika?
Napisano

Velja za avtomatika, ki ima buzzer za override pri 7000, rocni menjalnik pa 9000 rpm, zato je priporocen rpm zanj 6000.....

Pa ne bom mezikal

Tule pravijo celo nad 3krpm

http://www.rx8club.com/series-i-tech-garage-22/best-rpm-high-mpg-192958/

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Mhmm, ameri?ki trg je imel te rde?e lu?i :). Mogo?e je hotu pokazat samo kak?ne barve je :P

Drga? bi pa bl te?ko imel 1.8 motor dva auspuha in tudi spoiler za 4 vratno izvedbo ni bilo mogo?e nikjer zaslediti pri nas oz. se sploh niso prodajal.

jp, jp, 3.0 V6 :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

RX-8 za sporadi?nega voznika?
Napisano

Ce ga dobis z motorjem v dobrem stanju, ne bo nobenih tezav.

Wankla je najslabse vzgat, preparkirat in cez pol minute ugasnit, da se vsaj nekaj km peljes naj ze nebi bilo vprasljivo.

Moja izkusnja porabe s temi 232ks variira med 12 in 17 litri na 100km, verjamem da se dosti nizje ne da, navzgor pa prek 20 z lahkoto :D

niti se ne spla?a gledat na ?imni?jo porabo, ?e ne ?eli? kmal met uni?en motor...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nova Mazda MX-5 ND (2014)
Napisano

Se dobr da mamo italiane....

tut pri Japoncih se bo dogajal ;)

Rumors of Turbocharged or MPS MX-5 Miata Circulating

In Hidetoshi?s interview with Motoring, he said of this fourth generation MX-5, ?We will have this ND-series model for maybe ten years, which gives us plenty of time to make many variants?And yes, a turbocharged or MPS variant is one of the options we will definitely consider.?

We?re more likely to see a turbocharged engine than a 2.5-liter machine, as Mazda?s top priority is keeping the MX-5 lightweight (as it shed 50 lbs on its latest edition). ?[Generally speaking] turbocharging is preferable, even to a V6 now,? Hidetoshi told Motoring.  ?We can use a lighter engine with the same or more power, and achieve [the] emissions and fuel consumption we need.?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.