Na 8 urni voznji sem tudi jaz testiral google maps v car play. Ni slabo, za na primer tiste avte brez navigacije (kot fotrov C3, nima, podpira pa carplay) je to super, zdaj ce imas pa ze, pa sam raje uporabljam avtovo. Se posebej ker se na 900km dobro stestiral oba, v Citroenu, ker ima dva ekrana TFT in LCD, lahko naenkrat uporabi? tako g maps kot original navigacijo.
Obe sta vodili enako (ok, AC nobena znanost) vendar me je presenetilo to, kako boljse prometne informacije ima citroen preko citroen connected service. V nulo natan?no kje se za?ne zastoj, kje se kon?a. Imel je celo vse 3 odseke AC od Grenobla do Frejusa zapore (gre za za?asne popolne zapore zaradi del samo pono?i) medtem ko google ne, 2 zastoja v ITA v nulo itd
Se najbolj sem pa pobulil, ko mi je avto rekel, da ne morem zaviti domov iz glavne v Pirni?ah. In res pod Mihovcem zaprta cesta zaradi izgradnje kanalizacije (zapora od tega ponedeljka), google ni imel.
Tudi P3008SW z istim paketom samo drugo zna?ko v navigaciji proti letali??u nantes je izbral juzno obvoznico, google severno, ki pa je bila definitivno cela zabasana,
Ne vem, bi pri?akoval ve?. ?koda ker se je sodelavec prepozno spomnil da bi ?e Waze zraven dal
Ko ima? preve? ?asa.....
Glede nezmo?nosti tipkanja v google maps med vo?njo na ekranu 'zaradi varnosti'.............ja kaj potem vsak naredi? Telefon v roke pa tipkat a ne....
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Ja saj vem... sem bral o tem... Ampak vsaj za te zadeve, ki se jih pogosteje uporablja, je fino, ce so pravi gumbi ... Za neke nastavitve, ki jih nastavis enkrat in potem nikoli vec, je vseeno, ce so skriti kje v menijih in dostopni samo preko tpuch screena ...
ostalo gre, edino klima je res glupa. Izgleda pa avto zaradi tega bolj futuristicno, enim bo to vsec....
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Se vedno to ne odgovori na to zakaj isti telefon prepozna se starejse BT naprave, sam pravim da imam enak primer ki je povezal 2 2011 napravi....(kot tudi pedalo) z mazdo seveda nisem probal.
Problem je v avtu, ki ocitno ne podpira nek protokol
Dejmo se malo pohecat ampak naloga nove naprave je da podpira standarde navzdol, recimo tako kot pri USB 3.0 in te?ko bo? prepri?al stari vhod USB 2.0, da se bo predstavljal kot, da je 3.0 - kontrolni ?ip pa? to ne zmore.
Tukaj gre nekako po tem vzorcu in BT-ja ne more? kar tako SW-nadgrajevati na vi?je razli?ice zato je potrebno, da tudi nove naprave znajo delati s starimi verzijami BT-ja. To pa ?e nekaj takih heckotov je mene odvrnilo od Huaweia, ?eprav mu verjetno delam krivico
Dejmo se pohecat da ima tudi naprava moznost prepoznavanja z novejsimi napravami, ker le te podpirajo prejsnje verzije.
Zakaj isti telefon prepozna ostale naprave s starejso verzijo? Zakaj?
sorry samo tukaj telefon ni popolnoma ni? kriv. Verjetno bo treba flashati mazdo.....
Ce se veze na druge avte, a mislis da imajo vsi 'novejso' verzijo BTja?
Saj so ?e bili problemi, nekatere verzije infotaimenta so pa? imele bug, in zato ne more? kazati s prstom na 'kitajca', na?a otrokova Xaomija se ve?eta in ta se vezala na 2011 Micro, 2011 Seata, in sedaj na 2017 citroena, enako ?enin H P10
Pa BTW BT 4.2 je nekaj let stara tehnologija, smo ?e na 5.x
Res da se Citroen segreje v nekaj minutah a mam moznost dobiti poceni webasto. A ma kdo izkusnjo s francozi, meni po nekaj min izklopi akumulator s power saving mode....
Moram testirati, webasto ni problem ce ga priheftas na aku direkt, ampak ventilacija....
Spomnimo....za 2.2 skyactive motorje je bilo re?eno velikega proti starim....gre za isti motor, enako porabo....
Poleg tega bo Skyactive X kontroliran s posebnimi sve?kami. Glavo dam stran da bo ena vsaj 50? in bo menjava zelo pogosta. Tak primer imam na mojem motorju, zaradi emisij in bla bla bla, imajo sve?ko narejeno samo za ta motor. Ena je 45? na servisu, ima jih 4, menja se na 24.000 ali dve leti....
Seveda je izven servisa cenej?a ampak na servisu je toliko
Ja res je, pa tudi ?e je test na cesti, je realnost popolnoma druga?na, in papirju se ne verjame. Spet zakoni fizike, ne more? kar tako dobiti 30% ve? za 30% manj....
Ne bi pa bilo slabo da nekdo kon?no prinese nekaj spremembe na trg.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ajde pojdi enkrat z menoj pa bos govoril kje naj grem.
In ja veliko je se takih sogerjev ki jih omenjas, vidis jih ko se ustavijo pred razpotjem da studirajo table ali pa rikvercajo ker so falili
Povezava za deljenje
Deli na druge strani