@Grega: ja zato sem naredil to temo in dal linke. Lahko pa kdo z mojim vmesnikom prej proba kako izgleda in, ?e dela. Oziroma ?e bo uklopko imel ?as in bo za ti lahko tudi on poka?e.
@Turbo Lumpi: ja ?al res, v?eraj sem naro?il. Saj glede na to, da bodo imeli kamerco ZMAJ in nekateri pomoje ne bo problem, ?e ti jo posodi. ?e ne bom pa kasneje izrecno naro?il ?e kak komad.
Evo, o?itno je drugi prodajalec pripravljen po?iljati v Slovenijo, sem ?e kupil. Cena bo kot ka?e 16,5? oziroma 17?, morem prera?unati. Plus vsak mi bo potem sporo?il kako bo prevzel (po po?ti?). Zdaj samo dr?im pesti, da zadeva pride do konca tedna.
kaj pa bo?
OBD2 Bluetooth vmesnik, ki v navezi s pametnim mobitelom lahko slu?i kot diagnostika napak, raz?irjen potovalni ra?unalnik, lap timer (preko GPS), 0-100, 402m, bere vse parametre motorja, skratka uporabna re?. Seveda mora imeti avto OBD2 konektor, kar imajo avti, ki so se za?eli prodajati po letu 97. Torej ne avto, ki se je prodajal od leta 94-98, vsaj kolikor sem opazil drugje je v tem fora.
Evo, interesa vidim, da je dovolj. Zaklju?ujem naro?ila, sprejmem ?e eno ali dve potem bom naro?il. Naro?il bom jutri zve?er, ?e bo slu?ajno drugi prodajalec odgovoril na vpra?anje med tednom. Naro?il bom torej 15 kamerc, ?e bo ?e kdo hotel se odpovem svoji.
-Cena prve opcije bo verjetno pod 16?, oziroma zaokro?eno na 16? kamerca, cena druge opcije (?e bo pripravljen poslati, se bom odlo?il za slednjo) bo verjetno tudi tam nekje (sode? po po?tnini za Italijo). Ko bom pobral naro?ila in pla?al bom vedel to?no koliko pride po komadu.
-Prilo?i 4Gb kartico torej le nafilate in snemate. Tudi zato sem izbral zgornji opciji saj
Drugi tip kamere
-Ker naj bi bile kamerce poslane iz UK ni bojazni s carino (dodatni stro?ek).
-Naro?ila bom pobiral nekaj ?asa (verjetno en teden in maksimalno 2 kamerci na osebo oziroma ene 10-15 kamerc) ker nimam neomejenih sredstev na kreditni kartici. ?e bo dovolj navala bom naro?il prej (ko bom videl, da se jih ?e spla?a). ?e do takrat drugi prodajalec odgovori pozitivno bom naro?il od njega, ?e ne do prvega.
-Prevzem bo mo?en v ?ivo v Dom?alah, na pikniku ali z dopla?ilom po po?ti. ?e se kdo premisli jo bom prodal komu drugemu. Temu, ki si je premislil pa jebal mater. Dodatnih kilometrov in izgube si pa? ne bom delal.
-Kot sem napisal, delam uslugo in ne dobi?ek, zato sem tudi dal direkten link od kje jih bom dobil, da lahko vsak to vidi. Upam, da so pravila jasna, zdaj pa spisek:
1.) Simon, 1 komad
2.)
3.)
4.)
5.)
6.)
Skupaj: 1 komad
PS: kot vidite sta prej?nji kamerci res bolj dve za ceno ene.
Sicer se nism na pune hamre pelu u tvojmu, sam sunk v WRX je neprecenljiv. Poraba pa od 9-10L me?ani cikel. Nvem za ostale ampak notr se po?ut? k car, pa ful zanesljiv ob?utk daje da kokrkol bo? imel spolne odnose z njegovo mamico da nau meu ?ist n? proti dokler so teko?ine na tapravi temperaturi
Ti, tole me je pa ?e v za?etku leta matralo ker je fajn, uporaben, AWD, pa ?e ni med po?asnej?imi avti na cesti. Pa dosti gum lahko da? v pritlja?nik ko gre? na pisto, edino potem sem gledal, da je toliko te?ji in awd izgube, da ni kaj dosti hitrej?i kot Clio, ob seveda dosti ve?ji porabi.
Res je, edina svetla izjema so Porscheji ter BMWji (M3). Ni? ne re?em verjamem pa, da se izmed teh najbolj mirno in udobno (tiho) pri 200 km/h pelje? ravno v TTju.
Kot sem rekel, naravnost gre fajn, na progi se pa vidi kateri avto ima bolj?o lego. Pa vidi se, da 1,8t ima dovolj navora, da je dosti bolj pro?en in ima RX-8 vseeno par sekund bolj?e ?ase na isti progi kar je konkretna razlika.
Se strinjam sicer pa s svojimi 270hp in kar 560Nm to niti ni presenetljivo. Je spo?tovanja vredno, da ima isti ?as kot E46 M3. Seveda je pri vseh teh ?asih dostikrat potrebno upo?tevati konfiguracijo proge, nekaj kar bi bilo hitro na Grobniku (zelo odprta proga kjer pridejo konji do izraza) bo lahko zelo po?asno na Racelandu (?isto zaprt peskovnik).
Glej ga kako manipulira in da na vrh istih ?asov dizla namesto Mazdo! Jaz znam tudi:
1:28.10 Renault Megane R26.R
1:28.20 Subaru Impreza WRX STI (2.5 2007)
1:28.22 Mitsubishi Lancer Evo X FQ300 SST
1:29.30 Ford Focus RS (2007)
1:30.60 Renault Megane Sport F1-Team R26
1:31.80 BMW 535d
1:33.80 Renault Clio 182 (in 200 CUP facelift isto)
1:35.60 Alfa Romeo 147 3.2 V6 GTA
Zaklju?ek? Reno 2.0 je hitrej?i kot ve?ji bencinarji ali dizli. ?koda ker ni ?asa trenutnega Megana RS CUP ker je hitrej?i kot R26 oziroma Trophy je hitrej?i kot R26.R s tem, da je ?isto uporaben avto in se od RS CUP razlikuje le po bolj?ih gumah ter 15hp ve?...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
@Grega: ja zato sem naredil to temo in dal linke. Lahko pa kdo z mojim vmesnikom prej proba kako izgleda in, ?e dela. Oziroma ?e bo uklopko imel ?as in bo za ti lahko tudi on poka?e.
@Turbo Lumpi: ja ?al res, v?eraj sem naro?il. Saj glede na to, da bodo imeli kamerco ZMAJ in nekateri pomoje ne bo problem, ?e ti jo posodi. ?e ne bom pa kasneje izrecno naro?il ?e kak komad.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani