Wooohooo, tudi v moji glupi 205/50/17 dimenziji so tele GY....bomo vidli drugo leto, ?e bodo Dunlopke ?e za zamenjati....zgleda so v GY za?eli ve?dimenzionalno gledati ...tudi mene zanima kak?na bo cena, upajmo da bo kaj ni?je kot tele sedaj, ker bo en konkurent v teh dimenzijah ve?
Sej v bistvu je registracija zavarovanje vozila....kar pla?a? drugega je samo cestinka in tehni?ni. ?e bi v Italiji mora? imeti verjetno prebivali??e tam oz. dobi? tablice za tujce...samo je tudi tukaj verjetno kak?en pogoj...
Kdo ima 2.3 turbaka....je mislim da bedarija ?e nasploh razmi?ljat koliko najmanj pije...pa? to je avto za palit...kolkr popije, toliko natanka?...druga? pa clio pa dizl powah pa si na 4,5litra in to je to
armaturo ma svetovno, ce bi mel vsi avti tko bi blo dobr...
simpl in brez komplikacij
Meni se tudi zdi OK...ok tale kombinacija mi lih ni posre?ena...druga?e pa vse funkcinalno,pregledno, vse na svojem mestu ko zadevo uporablja?. Nekako tak kot pri Mercedezu, imajo podobno armarturko ?e ohoho ?asa.
Hehe...ma BMW 3 karavan mi zgleda res posre?en avto, pa ?e lepo ?portno zgleda, v tem oglasu je bilo bolj to predstavljeno koliko izgubi avto na ceni..... Mi je seveda zelo huda nova Mazda 6 karavan :) no druga?e tudi zelo spremljal nove 6ke 2.5GTA....sam da pade cena pod 15t eur ?e kak?no leto ali dve evole se jo dobi ?e za 19t http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4363948&show=1
No ja no, ne moremo glih gledati za koliko denarja dobi? novi avto....dobi? ga tudi za 7500 eur http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4411044&show=1 ....eni BMW-ji so imeli problem z guljenjem barve na armarturki in na vratih...samo ne vem kdaj so to porihtali.....2006 letnik je imel te?avo s tem. Tema glede tega je bolj na splo?no, sam sem tudi dobil 3 leta star avto s 30t prevo?enimi za pol cene novega tko da.... Tudi ta BMW je neko glavnino v cenit ?e izgubil...nekaj bo ?e padlo...valda pa ne ve? toliko da bi lahko pri?akoval da bo ?ez 2 leti pa 10t eur.
V?asih zgleda da ve? zvezdice ima avto, ve? jih ima? v glavi ....samo pri tak?nem udarcu te prej od sile pobere (ok ne vem koliko jo absorbira kletka), in na koncu si pa? lepo truplo, v kak?ni stari ki?ti so te pa spraskal.
In zanimiv je to,da ni nafrfuln s plastiko...skor stok varjanta z 600 ?rebci
Temu se re?e kvaliteten styling (barva, predelana havba, za prvi odbija? nisem zihr, prednje ledvi?ke, pranje lu?i (navaden ima druga?e), pretapicirana notranjost s ?portnimi sede?i), potem pa ?e kvaliteten tuninh in to je to To je zame zdej pravi dru?inski avto
Ufff sem pozabil ja, F1 pa kolesnice no go (smrekca profil), to sem mogu dr?at volan na polno...se spomnim sploh po stari magistralki okoli Trebnjega...jaoo
Tole glede BMW-ja in opreme se popolnoma strinjam s tabo. Raje ga nimam kot pa da imam tistega z osnovno opremo...sem peljal npr. trojko z "obi?no" opremo in npr. M paket, pa obvezno avtomatik ....ma sploh ni primerjave, kot da si v drugem avtu. Samo se pa potem cena kar dvigne, ampak vsaj ve? zakaj. Je pa tudi res, da bo? npr. prej dobil dobro in preverjeno Mazdo kot pa 1A Bmw-ja, razen ?e novega kupi?, no sej ga dobi?, s kar nekaj truda.
Druga?e pa ve? ali manj mislim da tukaj nismo neki zna?karji, meni je druga?e nenormalno v?el bmw 3, sploh remake...lepo ske?irat 320 xd karavana z M opremo pa gasa...
?estitke, avto je super, sploh 2007 so ?e malo remake ima? ?e notri bele ?tevce ipd? ...hm potovalni ra?unalnik...katero opremo pa ima?? TX? Poraba bo mestna okoli 8,5-9,0litrov, relacijo se da skidat dol, samo kot je ?e nekdo napisal, med 1.6 in 2.0 je liter razlike s tem da ima? skoraj 50 konjev ve?...ampak to sedaj ni ve? bistveno a ne Kar ima? podatkov glede porabe,povpre?ne hitrosti ipd., klikaj gumb info
@Ploki - ne ve? teh Wankel strojev lepit, k sm ?e ?ist nakriziran!
Dons je nekaj hrumelo tukaj pred slu?bo in ko pogledam ven vidim rumeno RX-8...gori?ke tablice. Nisem videl nobenega drugega stroja tako da...je morala biti ona kriva
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Wooohooo, tudi v moji glupi 205/50/17 dimenziji so tele GY....bomo vidli drugo leto, ?e bodo Dunlopke ?e za zamenjati....zgleda so v GY za?eli ve?dimenzionalno gledati ...tudi mene zanima kak?na bo cena, upajmo da bo kaj ni?je kot tele sedaj, ker bo en konkurent v teh dimenzijah ve?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani