Evo zdej je pa morala - benz se je pocenu, pa ?e mazda ga ?edalje manj na zob daje!
Pri zadnjem merjenju mi je porabla 8.1, pri tem pa sem se 6 krat pelju v Lj in nazaj (kamnk je moja baza), in to prete?no v prometnih konicah, pol ?e nekaj je blo pr?iganja in skor takoj?nga uga?anja (poraba mu?ka), pol smo ?li pa ?e z mojo mafio do Tr?i?a, oz. Ljubelja, pol pa na Bled in do Bohinja, pa jasno nazaj do Kamnika!
Pri teh vo?njah sem avto vsaj kakih 20 kmjev vozil nad 200 oz. blizu polnega gasa, je pa res da sem precej pazil v keri prestavi sem vozil in ga nisem tok pogosto nabijal nad 5.000 rpm!
Sirius, glede na porabo ostalih - prete?no 90KM mazd, se mi zdi da jaz pri moji hranim kak?nih 100 konjev, ostalih kokr jih je ostalo, pa jih futra tvoj Megalene!
Skratka navdu?en nad staro ma?inco, ona mogo?e nad mano malo manj, ampak morala je na nivoju!
Sirius ima? prav, men bi znal SDI pit ene tok kot mazda, ampak ob "gnili" vo?nji! Je pa pol samo ?e vpra?anje al bi prej jaz SDIJa spravu na 8 litrov, al pa omenjeni stroj mene v nori?nco, ker to bi blo pa prehitevanje totalna smrtna nevarnost oz. ?e bi me z lune vrgl, bi lahko iz zavetrja prehitu kak?na 20 let starga kombija!
Sicer pa moj kolega pravi, da ?e ga ti??i do podna, pol loh glih po omejitvah voz!
Jaz pa zdele komi ?akam, da grem nasledni? na benzo, pa ne zato da se spet znebil 13 Francetov, ampak ker zna bit poraba precej ni?ja kot zadne cajte, ker sem mal bol s pametjo vozil (kot je rekel Kruzer), obenem pa nisem bil pol?!
O?itno je ?kodo?eljnih lopovov vsak dan ve?, lanski let sem v Kosezah pr Tr?nci videl kako je neko ?ensko zutri skor kap, ker je bil njen plav tvingi? brez obeh vrat, pa gotov je ?e kej notr tut mankal!
Ja kalman, po to?i zvonit je (baje) prepozno, v?asih je treba pustit ?ustva ob strani in ?e se avto prodaja, je nekako cilj to da se ga dejansko PRODA!
Bo? pa zdej malo bolj var?no se vozil, tut to neki ?teje!
Men pa je kon?no (spet) uspela poraba pod 9 litrov, kar je pravi mali uspeh! - v letnem ?asu seveda!
?koda da ne morem 100 % re?t kok mi kaj pomaga Megalene od Siriusa, ker stroja cev cajt prganjam do njegovih limitov!
Mal mi gre edinole na psiho, ko se velik dru?im s kolegom, ki ima G IV SDI, pa nardi z manj kot 50 litri prek 1000 km, no to pomen da glih ?e enkat ve? od mene!
Toma? - ?e mal pa me bo? prepri?al, da ?e sam probam, zgubit itak nimam kaj, razen da me pride kak?en servis pol udarit po ?epu za cca 200 jur?kov!
Va?no da obstaja alternativa, kako zmanj?at stro?ke!
Boss - ob tvojem sistemu "cinca marinca" za kamjonarji in v kolonah, bi se mi najbr? po parih minutah (kolkor traja moj najlup?i komad ki me pomirja - Ti Sento, Matia Bazar) totalno odtrgal, pa bi prehitel kar v dvojno polno ?rto, pol pa bi verjetno (glede na mojo sre?o) tam itak ?e stala lizika policijska in bi biv biznis!
Take ?ofije, ki jim "pol?i traktorski" ?rejo 4 litre, bi jaz samo pono?i spu??al na ceste, da nebi delal zastojev, ker ob taki vo?nji ga zihr loh z mojo specjalko biciklom prehtim, brez zavetrja!
Skratka vo?nja s cca. 4 litre popre?no porabe sploh ni vo?nja, ampak sanjanje pri belem dnevu!!! :ne vem:
Ampak se dobr sli? - 1.3, tok je biv moj golf II s 55 KMji, pa v?asih so ble stojadinke 1300 - comfort, mediteran,... pa se mi zdi niso gglih nevemkok letele, tko da tale vankl je ?udo!
No sej se strinjam - treba tut kdaj u?ivat, ne pa kot kak?ni penzioneri - cev ?ivlene ?krtarjo, zato ker misljo da bodo kej s sabo nesl, al pa ?e bol?, da si bodo olaj?ali pot na oni svet!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Mogo?e ni imel o?al s sabo, pa je raj? naredu velko lukno!
Upam, da se bo zadeva uredila, oz. da najdejo storilca, ?eprav je najbr? ?la zadeva po naro?ilu, po mo?nosti prek na?ih meja!
Dobrodo?li na forumu!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani