Skoči na vsebino
Mazda 6
Napisano

Da ne odpiram nove teme...

Mazda 6, letnik 09, diesel 2,0 motor.

Kako delujejo luči, ko jih prižgeš na AUTO?

Na 08 letniku mi gorijo spredaj in zadaj, ko avto ugasnem, ne gorijo in ne piska za opozorilo, da so pržgane luči.

Če ima kdo ta letnik, mi naj razloži...

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Platišča
Napisano

Eno je, če se lahko montirajo, drugo pa, če se smejo montirat. Če v homologaciji ni vpisano za 16", pol NE SMEŠ dat gor, tudi če grejo. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Veselo kupujte diesle...jaz ne. Ampak zanimivo...NIKOLI nisem prvi v koloni, ko sem z mazdo bencinarjem...

Dejstvo pa je, da se tudi z 85 konji čisto lepo vozim po predpisih. 

Imam pa vprašanje za diesel 150+ voznike...kako se potem vozite po predpisih...na primer, če se vozi na drajv popust...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Zanimivo. Se pravi, da samo mazdini bencinski motorji delajo gužvo na cesti...

Pa krivulja je tudi najslabša...slabša od ostalih znamk avtov... 

E, je mazda to opazila in prenehala delat zanič avte. Dela samo dobre diesel motorje... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 1 uro je FuManchu napisal:

Jaz sem navajen na 200+ in skoraj 500Nm navora. Enostavno si ne predstavljam, kako bi imel sploh avto ki ima vsega manj:blink:

Čuden ali ne, tako pač je:bravo:

Pač izstopaš. 

Koliko je karavanov z manj konjev, pa se vozijo po cestah? 

In tudi z več konji. 

Ne pa pisat bučke, da je premalo konjev za ta avto. VSI se z NORMALNO vožnjo vedno pripeljemo na cilj. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Ne vem, no...a ste na dirkah, al kaj. 120 konjev ima moja 17 let stara diesel, pa se povsod pripelljem. Da pa 145 konjev ni dovolj za NORMALNEGA človeka, pol pa ne vem, kaj. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Zima je problem za niskoprofilne gume. Se naredi udarna jama na ledu, pa je lahko problem. Osebno sem za višje zimske gume. Na 13 letnik mazdi imam 19/17, 08 letniku 17/16 in na 04 letniku 16/15 col letne /zimske. To je MOJE MNENJE. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.