lih prejsn tedn dal 18e za eno uro pa so mi menal olje (s sabo prnesu), filter oljni, svecke, pa se v menjalnik mi ga je liter dotocu...pa je kr okroglo uro delu..
tak odoka 10e bi blo pomoje fer. ekstra nenarocena ura pa 20... aja to govorim z dvigalom...
Hvala na info!! Res,da imam te?ko nogo,prej sem imel M323 1.5i letnik 97 pa je poraba bila 9,5 l. na 100km. Malo me je presenetilo,glede na novej?e dose?ke, poraba pa ve?ja. En rezervar 500km.
lol jaz jo mam tok na 2.5 V6! pa se vozim bolj dinamicno kot z 1.5... no, iskreno ga nisem nic kej dost sparal do zdaj.
na 323 1.5 sem jo imel tam od 7.5 do 8.5, ENKRAT mi jo je uspelo spravt na 9.5 ampak sem cel tank bulal nad 5k rpm
mislim da si pacient za nekaj mocnejsega kot je 1.6?
hm.. too much me pride cenovno, ampak hvala za heads-up, sem mislil da jih SPLOH ni. superca.
definitivno neki na kar morm bit od zdej naprej pozoren pa mali 4door s konkretno masino. yupi pa japonc.
itak je ze tale moj 323f iz nemcije tako to mi ni blem..
sicer zdaj neki toyoto celico gledam vceraj sem se peljal z njo pa mi je bila pod roko tako kot da bi bil logicen naslednik 323f. :/ tudi oblikovno mi je bilo ene par linij avta prekleto znanih.
Prek 190 km/h 1.5 16v (original) itak ne more it, niti slu?ajno, ?e govorimo po ravnin, pa ?e pri tem ?tevc neki la?e!
ma kaki. sem se z GPSom vozu, 195/50/15 stevc ze tako mastno laze da brezveze. vsaj 10-15km/h. ce mas mal nagnjen klanc ga lahko ruknes neki cez 180 (stevc bo kazal ca 200) tok je moj peljal enkrat.. pa res ni prijeten feeling..
mors kupit avto ki je trd in ima podvozje primerno hitrosti.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
lol nisem porajtu sploh.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani