Jaz imam v sestici podoben motor (2.2 dizel 175 KS ... in Revolution opremo ... ) ... Radarski tempomat je ena boljsih zadev pri tem avtu... vsaj meni ...
Ej...kaj pa cena...si se dobro zmenil ?si dobil kaj popusta in itd...lp:-):-):-):-)
Sigurno, me?e pa slablo lu? na znamko. No tisti, ki vedo kako in kaj, najbr? ne nasedejo, grem pa stavit da je taka izjava oz. dose?ek odli?no izhodi??e za gostilni?ke debate...
8L jim je na testu pokurila 2.5l bencinska verzija, sicer brez 4wd. Razen, ?e skyactive tehnologija bolj deluje na bencinskih motorjih.
Ej..imel dva tedna testno mazdo 3 bencin 120ks 2.o motor skyactive teh.izredno zadovoljen v vseh pogledih...poraba mestna vo?nja 7.4 litre.kombinirana vo?nja pa 7l.imel tudi na testu mazdocx5 bencin 2.0 165.ks.skayctive.teh.tudi zadovoljen lepa vo?nja lega na cesti in itd...poraba 7.5 do 8 litrov..pa je nisem ?paral.SUPER avto :-)to so moje izku?nje lp:-)
Aja, pa xenon sveti zelo v redu. Se mi zdi da bolj?e kot pri prej?nji ?estici original. Lahko da je druga?na le?a, se mi je zdelo kar precej belo vse, no mogo?e pa nisem ve? navajen.
Ej....sem ti rekel,da bo bolj?e in mo?neje svetlo...super.???meni na tehni?nem pregledu niso komplicirali,ker avto ima le?o?lp
ni problema, tudi jaz sem iz MB, ladja z avtom je ravno pred sueskim kanalom, v Antwerpen pride 29.4. tako da za tem pa kaksna 2 tedna in avto bi moral bit moj.
Ej...kako pa si izvedla za te podatke ? Ker jaz tudi ?akam na novo Mazdurino..nekje konec maja so reki.. Lahko prej..kje pogleda? to...lp???
Ja sej kar redno spremljam sam tako kokr je viper reku zgleda bo res treba na usake dva dni spremljat pa mal navit alpa odvit sraufek
Ej...jaz sem kar redno kontroliral te kapljice LPG sistem...najve?krat ko so ?le ?enske v trgovino jaz pa kontrola...pol pa dobi? tudi razne firbce zraven he he gledajo pa jim ni jasno kaj dela?? smeh lp:-)
Jest sm lih to hotu vprasat. Dva dni nazaj sm nastavu da je na 7s padla ena kaplca. Dona pogledam pa na usake 4s. Zna bit to ksn problem ? More bit striktno od 6-8s ena kaplica ?
ja tako nekako so meni rekli mojstri 6do8 sek, ena kapljica pri ogretem motorju to zmeraj niha in treba ve?krat kontrolirat
Ej...tej novi mazdini motorji so res dobri in var?ni :-)glede predelave na avto plin LPG...?ne vem mislim da te?ko ker ima kompresisko razmerje 14:1:-)bi trebalo vpra?ati Sigas -Primo?a Lp:-)
Meni je delal mesec nazaj avtotapetnik ?eleznik.. mi je zamenjal pene.. vse oblekel v usnje.. vzorce in sive pa kakor sem hotel... v moji temi od avta imas slike.. ce te pa kaj vec zanima slucajno, pa napisi na zs..
Ej...hvala za informacije...lahko mi po?lje? na ZS.njegov kontakt hvala.ps.kako je kaj cenovno?jaz rabim samo avto prevleke iz dobrega materjala..lp
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
ja ja to je blo namenjeno qwerty-u:-):-):-)lp
Jest se opravi?ujem:-):-):-)lp
Povezava za deljenje
Deli na druge strani