Z bencinarjem nimas kaj falit in po vsej vrjetnosti nebos imel problemov. Hocem samo povedati, da za isti denar oz. se ceneje dobis 2.0 motor pri katerem je poraba ista ce ne celo nizja in stroski vzdrzevanja so popolnoma isti. Edino kar pades v visji razred pri registraciji, kar je pa cenovno zanemarljivo. Poleg tega 1.8 nima 6. prestave napram 2.0, ki jo ima
Sem popravil na 100k km. Tisto kar sem jaz mislil je bila hladilna tekocina (200k km ali 11 let). Moj se pocasi priblizuje okrogli stevilki 200k km in bo tudi sel na menjavo olja v menjalniku, kljub temu da se prestavlja, kot po putru .
P.S. Jest se do sedaj se niti enkrat nisem "zasaltal" pa ga imam ze eno leto
A nisi bral Jest-ovega posta? Ta telefon nima problemov samo z Mazdo ampak ?e z nekaterimi drugimi BT napravami. Zanimivo, da prej?nji Xiaomi pa dela OK. Je pa v enem od linkov tudi razlo?eno kaj mora? narest in to na telefonu ne na avtu, da zadeva potem deluje.
Jest sem govoril za telefon od uporabnika pedalo, kateri pravi da teh problemov nima z drugimi avtomobili in audio napravami
Vpra?anje ?e jih ... jaz sem recimo ravno pri Samsungu S9 preverjal po specifikaciji katere BT protokole podpira pa je bilo prakti?no skoraj vse tako, da mi v moji 10 let stari ?estki lepo deluje. Pri Huaweiu se pa do teh podatkov nisem dokopal zato je bil recimo en od vzrokov, da se zanj nisem odlo?il.
Jest se s honorjm kamot povezem s cisto novim avtom (megane 2016) in ravno tako z mazdo 6 2003 :ne vem:
Sej tle ze cista logika da vedet, da ce se fant z istim telefonom lahko poveze na druge avtomobile na mazdo pa ne, da je potem problem v mazdi in ne v telefonu... a si jest narobe razlagam...
Jest lahko samo recem, da imam sedaj ze vec kot 8 mesecov huawei telefon in je to najboljsi telefon, katerega sem do sedaj imel. Res TOP pa imam recimo honor 9 k je nek srednji rang.
Kupis tester OBD2 na ebayu za 5? in z njemu lahko beres in tudi brises napake. Za tvoje oz. osnovne potrebe vec, kot dovolj, saj ga potrebujes samo za prikaz napak. Tester ima BT in se povezes preko telefona. Pase tudi na mazdo 6 oz. vec ali manj na vse novejse avtomobile.
Ce si slucajno blizu gorenjskega konca ti ga lahko posodim, da stestiras.
Kolikor je meni jasno ti tunerc naredi tovarniski remap, kar pomeni da ti pusti original tovarnisko mapo, vendar jo samo malo prilagodi oz. spimpa, saj ima motor se toliko tovarniske rezerve. Na uradnemu servisu ti tega ne bojo naredili.
Glede pranja ?arometov velja isto za Xenon ali LED, ?e ima ve? kakor 2000 lm mora imeti pranje in nastavitev vi?ine. ?e je manj pa ne.
Ampak ti se vedno lahko kupis nove xenon zarnice, katere imajo vec lumnov ali si potem v prekrsku? Pri led zarometih imas ti pac neko stevilo lumnov in ti tega nemores spreminjat.
Mene predvsem skrbi, kaj se zgodi, ko/?e LED crkne. Xenon samo zamenja? ?arnico, morda balast, pri LED pa je edina opcija nova lu? (1000 in ve? EUR). Dokler ke avto v garanciji OK, kaj pa potem? Sicer je LED lifetime zadeva, ampak to verjetno pomeni 7-8 let, torej ravno takrat, ko se avto po?asi preseli iz Z Evrope na Balkan ali pa ?e kam dlje...
Ravno zadnjic mi je sosed pojamral, saj ima novo hondo civic in se v desni luci ze konkretno nabira vlaga in ga je malo strah da nebi kaj crknilo. Gre pa za led matricni zaromet in stane ena luc celo premozenje. Osebno raje ostajam na xenonu
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Z bencinarjem nimas kaj falit in po vsej vrjetnosti nebos imel problemov. Hocem samo povedati, da za isti denar oz. se ceneje dobis 2.0 motor pri katerem je poraba ista ce ne celo nizja in stroski vzdrzevanja so popolnoma isti. Edino kar pades v visji razred pri registraciji, kar je pa cenovno zanemarljivo. Poleg tega 1.8 nima 6. prestave napram 2.0, ki jo ima
Povezava za deljenje
Deli na druge strani