Skoči na vsebino
Nakup Mazde6 - Karavan - Kaj izbrati?
Napisano

Evo jaz o dvoj?kih govorim in so me izgleda sli?ali, kajti danes sem lahko samo zalaufal ma?ino pa pi?il v Ljubljano v porodni?nico kjer sem ravno ?e ujel akcijo. Tako da sem sedaj ponosen ata dveh fantkov. (Sicer malo prezgodaj rojenih ampak kolikor zaenkrat ka?e bo vse v najlep?em redu). Jezus kaki vikend me ?aka da poskrbimo da bodo zdravi :mi pijemoo: :cheers:

?estitke tudi od mene :bravo:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6
Napisano

Pozdravljen in dobrodo?el na forum!!!

Tako kod je kalman napisal se bolj spla?a menjati avto in ?e ve? bo? s tem pridobil.Kajti z kolektorji filtri in izpuhom bo? pridobil okoli 20 konjov denarja bo ?lo pa ?e in ?e!!!?e bo? pa hotel, da avto kam gre bo? pa moral kar dobro pose?i v motor.Mislim pa da za kak?ne 2000? dobi? ?e turbo in tukaj so ?ele konji :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-7 ter CX-9
Napisano

Se strinjam...ob?udujem folk ki si gre kupit 740d ali karkol podobnega. PA DAJ NEHI NO!!! Crkujem od smeha ko zjutri mrzlega zalaufa...

Dajte folk no. A ne znate ve? u?ivat? Dnarja itak nikol ni dost. Tak da tak qrc...

:bravo:

To?no tko!!! :prstgor:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.