Skoči na vsebino
Mazda CX-30
Napisano

Predvsem bo odvisno od cenovne politike. Navora ima dovolj za to težo, konjev pa tudi za normalno vožnjo. Lahko bi bila tudi zanimiva za menjavo za dizle, ker vemo kako je z njimi in razlika v porabi goriva med njima je minimalna.... :nevem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Cena Hankooka, Kleberc in Falken je od 170€ na gor. Jaz bi po testih za to ceno vze Hankook po svojih izkušnjah pa Kleber, so tudi dobro ocenjene.... 🤗Srečno roko pri izbiri.... 👍😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 2 urama je Janez007 napisal:

Kje to piše? 

Po Tv je blo pred cca 2.mesecema o zaščiti pred glodalci. Rečeno je bilo, da je potrebno zelo pazit kam in kako to pritrdiš, ker so na servisih že imeli probleme zaradi oksidacije gumi in elektro cevi, napeljave.... In tudi padcev le tega Brefa med jermene itd... :nevem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Petnajstega smo in tako smo se poslovili od lepih opicanjenih feltn in gum.... :P

Oči me bolijo, ko vidim kaj vse folk vozi zdaj.... 😵‍💫🫣

Razumem ta nižji razred, ki nima denarja ne pa lastnike MB, BMW, VOLVO itd.... :wub:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 3 urami je Alex napisal:

Mi Primorci skrbimo, da ko drugi teden zapade sneg pri nas na obali, da smo pripravljeni nanj. 😊

Ste bolj pripravljeni kot cestarji... 👌

Tudi moje zimske so tišje kot letne Bridgestonke.... 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

Ko bom imel redni servis ga bom sigurno peljal, da vidim kako tale staro-nova škripola diha.... 😁🤔😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 1 uro je godlike napisal:

Mnja, na koncu poklicni vozni naredi manj nesreč, kot pa penzioner, ki še svojega nosa ne vidi za volanom.

Tak pač zavarovalnica več pobere oz. pavšalno pobere.

Isto kot vinjete. Ki so tudi do mene grozno ne fer.

Prvo sem, drugo pa še ne in kje je tu fora🤔 S službenim naredim 100kkm letno s svojo Mazdo pa cca 8kkm. Še nazaj bi moral nekaj dobit, do sploh zavarujem avto pri njih ne pa,da me hočejo vžgat za jurja pri kasku pri teh 8kkm..... :nevem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 3 urami je godlike napisal:

Če bi bla pa nemška značka, bi pa bila cena normalna.

Žal Honda, podobno kot Alfa, izgublja delež v Sloveniji.

Niso slabi avti, so pač malo posebni.

Preden me pogrizete, ne pozabit, sem vozil Alfo....

Po srcu Alfist v glavi Mazdaš.... 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.