Predvsem bo odvisno od cenovne politike. Navora ima dovolj za to težo, konjev pa tudi za normalno vožnjo. Lahko bi bila tudi zanimiva za menjavo za dizle, ker vemo kako je z njimi in razlika v porabi goriva med njima je minimalna....
Cena Hankooka, Kleberc in Falken je od 170€ na gor. Jaz bi po testih za to ceno vze Hankook po svojih izkušnjah pa Kleber, so tudi dobro ocenjene.... 🤗Srečno roko pri izbiri.... 👍😉
Po Tv je blo pred cca 2.mesecema o zaščiti pred glodalci. Rečeno je bilo, da je potrebno zelo pazit kam in kako to pritrdiš, ker so na servisih že imeli probleme zaradi oksidacije gumi in elektro cevi, napeljave.... In tudi padcev le tega Brefa med jermene itd...
Mnja, na koncu poklicni vozni naredi manj nesreč, kot pa penzioner, ki še svojega nosa ne vidi za volanom.
Tak pač zavarovalnica več pobere oz. pavšalno pobere.
Isto kot vinjete. Ki so tudi do mene grozno ne fer.
Prvo sem, drugo pa še ne in kje je tu fora🤔 S službenim naredim 100kkm letno s svojo Mazdo pa cca 8kkm. Še nazaj bi moral nekaj dobit, do sploh zavarujem avto pri njih ne pa,da me hočejo vžgat za jurja pri kasku pri teh 8kkm.....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Predvsem bo odvisno od cenovne politike. Navora ima dovolj za to težo, konjev pa tudi za normalno vožnjo. Lahko bi bila tudi zanimiva za menjavo za dizle, ker vemo kako je z njimi in razlika v porabi goriva med njima je minimalna....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani