Skoči na vsebino
NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

ja ta je prpopan 3 strani nazaj

Ampak Slovenija ima (bo imela verjetno) druga?no opremo

Avstrijska ima v comfort ro?no klimo pa LED, pa aktiven avtomat pri avtomatiku. Zanimivo

Nisem videl, se opravi?ujem za repost ;) 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Po avstrijsem ceniku:

Avtomatik AWD:

Skyactiv-X AWD AT GT+ 133 / 181 222 

Listenpreis inkl. NoVa/MwSt

? 32.190

na to se  opcijsko ?e lahko dopla?ila za nek paket 1500? + metalik barva. (to je potem max oprema).

V sloveniji pri?akujem, da bo cena za tako M3 okoli 28.000?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Meni je najve?i minus ravno prtlja?nik. Zdaj sem pri Civic-u navajen nadpovpre?no velikega prtlja?nika. mislim, da je 410l. Pri mazdi (HB) 360l.

Skoraj sem ?e bil na tem, da naro?im novega Civica, ampak mu, ko se vsede? not nekaj manjka. Upam, da bo tanova 3jko imela to?no to ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

?e bo notranjost tak?na kot na slikah, bom malo razo?aran. res pa je da je treba videt v ?ivo se tud v avto vsest in peljat.

Motijo me predvsem zra?niki na voznikovi strani in da ?tevci niso povsem digitalni.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Boste videli da bo zelo blizu koncepta. Najprej naj bi bili na voljo kar se bencinarjev ti?e 122KM (v za?etku leta), 165KM naj ne bi bilo ve?, nato pride kasneje 190KM (Skyactive X).

Od kod ti tja informacija? Jaz pa sem mislil, da bo najprej 190KM skyactive X. Drug motor me sploh ne zanima

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Meni ni jasno kaj je fora, da ne mores dobit avtomatika z opremo revolution top.

Pocasi si ogledujem, da bi menjal in bi mel avtomatika in radarski tempomat. In to pri mazdi 3 nikakor ne mores dobit. Ni mi jasno zakaj je tako :|

Tud jaz sem opazil, da se ne da. Pocakaj ?e slab mesec, da vidimo kaj bojo najavli za novo trojko.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.