Prvi avto je trenutna Mazda (2.2d, 175km, 2015), prej sem vozil družinsko Toyoto Yaris 1.0 (2001 letnik), ki jo še vedno koristim do Ajdovščine in nazaj.
Motorji pa - APN 6 (1986), ki je še vedno doma, in če bog da sina, ga bom učil gor se vozit
Evo da delim še mojo dosedanjo izkušnjo z Nexenkami
Včeraj/danes so doživele krst haha
Šel sem k sošolcu s faksa v Ljubljano in guma je doživela (skoraj) vse kar se da - od lepih temperatur in suhe ceste tle na Primorskem, do dežja v bližini Postojne, do sodnega dneva v Ljubljani (zelo zelo močan naliv + sodra), za domov pa nizke temperature (pri Uncu mi je kazalo 2 stopinji)
V nalivu je bila na trenutke avtocesta bolj jezero kot kaj drugega. Če ne drugega mi je lepo spralo podvozje haha
Guma se je držala kot po tračnicah je pa res, da sem hitrost zmanjšal (100-110 namesto 130).
Zelo mi je tudi všeč ker je res tiha, pa tudi ne vem ali je to samo moje opažanje, na zimskih ko grem 130 "čutim hitrost", na letnih pa se mi zdi pri 130 kot da grem samo 110 😅
Vsekakor zadovoljen, bomo videli koliko časa bo držala (računam 4 sezone)
Za nazaj sem jo mal testiral, namesto levo, zavil desno in sel skozi center. Teta je lepo racunala sproti (razen annoying route recalculation, ki je res annoying), info se je izpisoval na heads up displayju, znake za hitrost je ok kazalo (iz 90 na 60 kamor je bil znak)
Zaenkrat all good
Jutri do Kozine porocam se avtocesto/hitro cesto
Kartico sem naročil 14 marca, dobil danes, tako da 15 dni (brez carine, ker je šla čez Madžarsko)
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
EV Clinic (Hrvatje, pomojem najboljši serviserji EVjev, na balkanu, mogoče tudi v Evropi) so naredili sledeči seznam:
EV List- EVC Aprooved - Google Tabellen
Lepo piše za vsak model + in -
Povezava za deljenje
Deli na druge strani