Skoči na vsebino
Vinjeta
Napisano

Zdaj sicer ni več aktualno, ampak vseeno. Preden nalepite vinjeto jo parkrat nalimaš na hlače, da se malo smeti prime nanjo in se ne zalepi tako močno 😁

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano (urejeno)
1 hour ago, Mazda59 said:

Živ vsi. Moja lepša polovica si je pred nekaj tedni nabavla Mazdo 6. Morem priznat, da je kr luštkan avtek. Tole z led rikverc žarnico tud mene zanima. A si jo pr nas nabavu? Hvala za tvoj odgovor. 

Aliexpress 🙂

Moja je letnik 2016, če je ima tvoja draga starejšo, potem nisem siguren katera žarnica je prava. Za mojo je T20 (7440 ali 7443).

Imam pa še eno viška 🙂

Popravljeno od Husky1290
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Platišča
Napisano
42 minutes ago, Alex said:

Samo, a se pod težo ne nagne guma zgoraj bolj proti noter? Jaz sem tudi mislil, ko sem montiral moje 245, širina feltne 8,5 na ET 45,da bo kaj drsalo, ko bo teža v avtu, ker izgledajo precej poravnano. No, pa sem naložil pet ljudi noter in gre guma kar konkretno mimo roba blatnika. Sicer pa, ko delaš homologacijo ti vse dobro premerijo in poslikajo. Na podlagi tega, če je vse v redu, ti šele izdajo papirje. 

Upam da tole še vedno vse drži 😁 včasih se vprašam če bo pri meni drsalo 😄 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
4 hours ago, Shrek said:

Verjetno ni zadnja... 

In koliko je realna cena? 

Ne vem kakšna je realna cena, ampak 16000 sigurno ne, na 13 500 pa dvomim da bo spustil. Po tej logiki bi jaz svojo, ki je letnik 2016 s 96000km in vsemi papirji od servisov prodal za recimo vsaj 17000? Moje skromno mnenje.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
Just now, Alex said:

Lepo... sicer bi pa bolj nabijalo oziroma bi šlo nižje z subom na mestu rezervnega kolesa. Se prenašajo nizki toni tudi preko same karoserije. 

A ima tudi non-bose verzija vgrajene srednjetonce +tweeterje v armaturki?

Pa srednji zvočnik na armaturki ? 

Rezervne gume nimam, namesto tega imam stiroporasto korito in v njem zloženih neomejeno stvari, ki nikoli ne veš kdaj jih boš rabil, tako da smo dorekli alternativo kakršna je. Zvočniki so spredaj v vratih, na armaturki pa levo in desno v kotu. Tisti sredinski original pridejo baje samo pri BOSE ozvočenju, jaz osebno pa jih ne potrebujem. Edino v zadnjih vratih se je naredila luknja v tapeto za dodatne tweeterje. Prvotni plan je bil montirati koaksialce (original izgled), ampak sem si premislil in smo naredili luknjo v tapeto 😁. Dejansko izpadejo zelo lepo, skoraj originalno. Ojačevalec in kretnice pa so montirane pod sovoznikovim sedežem.

20210111_201409.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Danes sem moji M6 in sebi privoščil soliden komplet avtoakustike. Je bilo potrebno zamenjat žalost od original ozvočenja (ni bilo BOSE).

Skupno spredaj + zadaj 110w RMS, plus aktivni sub v prtljažniku 200w RMS.

Spredaj: RSE-165 - Focal (mid + tweeter)

Zadaj: RSE-130 - Focal (mid + tweeterji dodatno vgrajeni v tapete)

Ojačevalec: AP-4340 - Focal

Sub: ACW10 - DLS

Zvočna izolacija vseh 4ih vrat, s tem smo posledično rešili tudi problem plenkanja vrat ob zapiranju :) (sej lastniki M6 poznate ta zvok)

Sprememba v zvoku neverjetna. Investicija se je definitivno izplačala.

Cena: meni neprecenljivo, za mojo drago pa preveč da bi ji sploh povedal da sem zamenjal ozvočenje :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.