Zdaj sicer ni več aktualno, ampak vseeno. Preden nalepite vinjeto jo parkrat nalimaš na hlače, da se malo smeti prime nanjo in se ne zalepi tako močno 😁
Živ vsi. Moja lepša polovica si je pred nekaj tedni nabavla Mazdo 6. Morem priznat, da je kr luštkan avtek. Tole z led rikverc žarnico tud mene zanima. A si jo pr nas nabavu? Hvala za tvoj odgovor.
Danes nisem naredil nič na njej, sem pa za njo se s Pelkotom zmenil za menjavo diskov, ploščic, podložke na injektorjih, čiščenje sita ter menjavo olja v menjalniku (Redline 😛). Sem ji pa zadnjič zamenjal vinjeto in namontiral LED rikverc žarnico 😁
Samo, a se pod težo ne nagne guma zgoraj bolj proti noter? Jaz sem tudi mislil, ko sem montiral moje 245, širina feltne 8,5 na ET 45,da bo kaj drsalo, ko bo teža v avtu, ker izgledajo precej poravnano. No, pa sem naložil pet ljudi noter in gre guma kar konkretno mimo roba blatnika. Sicer pa, ko delaš homologacijo ti vse dobro premerijo in poslikajo. Na podlagi tega, če je vse v redu, ti šele izdajo papirje.
Upam da tole še vedno vse drži 😁 včasih se vprašam če bo pri meni drsalo 😄
Ne vem kakšna je realna cena, ampak 16000 sigurno ne, na 13 500 pa dvomim da bo spustil. Po tej logiki bi jaz svojo, ki je letnik 2016 s 96000km in vsemi papirji od servisov prodal za recimo vsaj 17000? Moje skromno mnenje.
Lepo... sicer bi pa bolj nabijalo oziroma bi šlo nižje z subom na mestu rezervnega kolesa. Se prenašajo nizki toni tudi preko same karoserije.
A ima tudi non-bose verzija vgrajene srednjetonce +tweeterje v armaturki?
Pa srednji zvočnik na armaturki ?
Rezervne gume nimam, namesto tega imam stiroporasto korito in v njem zloženih neomejeno stvari, ki nikoli ne veš kdaj jih boš rabil, tako da smo dorekli alternativo kakršna je. Zvočniki so spredaj v vratih, na armaturki pa levo in desno v kotu. Tisti sredinski original pridejo baje samo pri BOSE ozvočenju, jaz osebno pa jih ne potrebujem. Edino v zadnjih vratih se je naredila luknja v tapeto za dodatne tweeterje. Prvotni plan je bil montirati koaksialce (original izgled), ampak sem si premislil in smo naredili luknjo v tapeto 😁. Dejansko izpadejo zelo lepo, skoraj originalno. Ojačevalec in kretnice pa so montirane pod sovoznikovim sedežem.
Prtljažnik na levo stran v plastično korito. Pritrjeno z ježki na steno, na oblogo prtljažnika in podloženo s peno, da ne skače in spušča zvokov med vožnjo.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Zdaj sicer ni več aktualno, ampak vseeno. Preden nalepite vinjeto jo parkrat nalimaš na hlače, da se malo smeti prime nanjo in se ne zalepi tako močno 😁
Povezava za deljenje
Deli na druge strani