Skoči na vsebino
pred 1 uro je NevLado napisal:

Idemooo

null

image.png

V letu in pol sem prevozil 43 tisoč.... mnenje še vedno isto kot 2021.. top inženiring ! :wub:

Verjetno bo tudi naslednja identična čez par let :)

Točno tako!!! Sam sem že drugič izbral Mazdo. Nekako je pri nas v naselju tako, da je avto samo Audi, Mercedes ali pa Bmw. Obakrat sem imel možnost ampak nisem izbral Das Auto😂😂😂

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Praske oz. udrtine na pločevini
Napisano

Sm spet dons gledu in je res čudno, pod ogledalom in pa ful nizko dol na vratih.  Ogledala pa so bila poklopljena. Bolj me muči,  če je kdo skakal s kakšnimi ključi in delal škodo🤬🤬🤬 ljubosumja je itak preveč...sm čist hud avto kupil😂😂😂

Sm se pa zmenu in mi bojo na kasko zrihtali....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Nism nič sugeriral. Menim, da ni bil avto, razen, če je mel prtljažnik in kolesa zadaj. Samo bi moral direkt na vrata naslonit...če je bil kolesar,bi tut morale biti daljše praske. Sumim mogoče na fovšarijo in kakšen ključ. Samo mi ni jasno, da so vdrtine še tako nizko. Oziroma da ni potegnil s ključem in spraskal cela vrata ali bok avta.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

A ima kdo idejo, kako bi lahko nekdo udaril v avto, pa da ta ni opraskan? 

Na levi (črtkano) sem imel bočno parkiran avto, z desno stranjo do ceste pred bloki. Sprednja desna vrata pa imam poškodovana, kot da bi kdo s ključem ali drugim predmetom udaril v vrata. Brez prask. Samo vdrtine. Vdrtin je vsaj 5 in to pod ogledalom in nad spodnjo plastiko pri dnu vrat. Se pravi vrata niso podrajsana.

Še slikica, kako sem imel parkiran avto...

20230419_183233.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup mazde v tujini
Napisano

Homura vizualno ima notri črn strop, zunaj je plastika pobarvana in krom je temne barve, izpade ful lepo....newground pa je kao res namenjen mlajšim generacijam in ima te zelene dodatke,tudi po armaturki, pa sedeži imajo neko eko usnje .... osebno meni ful grdo🤢🤢🤢

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano
pred 20 minutami je MazdaBoy napisal:

Stavim 20€ da je ta tvoja bivša 😛

WWW.AVTO.NET

Mazda CX-30 X180 AT GT Plus SA, letnik:2020,23970 EUR :: www.Avto.net ::

Na....pa si izgubil 20 evrčkov😂😂😂

Ne moja je bila Polymetal grey, pa X186 motor, 2021 letnik....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Danes sem se pripravil in vzel čas, da posodobim SD kartico z novim zemljevidom.  A glej ga zlomka. Kartica je bila posodobljena v celih 8 minutah😃 na CX-30 sem prej rabil vsaj 45 minut....  zdj mi je moja nova lubica še bolj všeč 😁😁😁

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-60
Napisano
pred 7 minutami je FuManchu napisal:

Predlagam ,da si potem kar Tatre kupite. Ziher je ziher🤣

T815_7M0R39_6x6_platform.960_0_1.jpg

Potem ne bi rabili parkirišč tuki v LJ....že zdj vsi vejo keri je moj avto k tko parkiram😁😁😁

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-60
Napisano

Meni je pa ta rjava noro huda.....pa že moja bela je waauuu🤣🤣🤣

Mislim pa da so minili časi yugičev, fičkotov, stoenk....in če imam možnost vedno izberem večji avto

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-60
Napisano
Pred eno uro je Janez007 napisal:

Sprašujem se, pri komu je problem, pri sosedih ali pri znancu? Ali pa je bil problem morda v Peugeotu? 😃

Pomoje je kriva slaba izolacija. Pol pa streha zamaka😆😆😆

pred 28 minutami je FuManchu napisal:

Če nebi blo fovšije bi bla dost ena baba za celo vas:bravo:

Pa k bi se hvalil kako hudo rit ma, bi te vsi razumeli...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-60
Napisano
pred 34 minutami je Jest napisal:

Avto imam zase in ne za sosede :D ... in me prav malo briga, kaj pravijo :D  ...

Točno tako.....sosedov in fovšarije nikoli dost🤣🤣🤣

Je znanec pred časom kupil novega (Peugeot) in po parih mesecih prodal, ker so sosedje "govorili" kako ima obratomer drugačen 🤪 pa to moraš res biti trčen....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde CX-5 SKY ACTIV-G 194 AT AWD
Napisano
pred 41 minutami je Alex napisal:

E, tukaj pa se vidi, kdo ima jajca in kdo ne. Tisti, ki jih nimajo (teh je na forumu tudi nekaj) to funkcijo prejlapljanja elegantno izklopijo in se hvalijo, da oni pa nimajo problemov z motorčki. Sedaj je na tebi, med katere se boš štel ko dobiš avto-med heroje ali med mehkužce.😉

He,he... herojev nikol dost.... zaenkrat ni bojazni.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
Pred eno uro je Jest napisal:

Sam nisem imel v petih letih prav nobenega, omembe vrednega problema... Edino, kar bi lahko omenil, so mehanizmi preklopljivih ogledal ... Ampak ta problem se pojavlja tudi pri drugih modelih... Sam sem ga imel na prejsnji sestici in sedanji CX-5 ... Ostalo pa je samo redni servisi, tankanje in potrosni material ... 

V petih letih (9.3.2018 -> danes) in prevozenih cca. 85.000 km sem imel naslednje stroske:

Vzdrzevanje (servisi, potrosni material): ........... 1.376,63 €

Gume (nabava (1 x letne, 1 x zimske), menjave) ...... 1.708,00 €

Registracija (cestnina, takse...) ...................   823,44 €

Zavarovanje (redno+kasko) ........................... 4.891,05 €

Dodatki (CarPlay modul, vlecna kljuka, tepihi...) ...   951,20 €

Gorivo .............................................. 9.136,41 €

______________________________________________________________________________________

Skupaj ............................................. 18.886,73 €

Evo odgovor iz prve roke 😁😁😁  

Za ogledala pa vem, pomoje pomaga izklop pozimi....ampak kaj potem imamo to funkcijo???

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 9 minutami je dvorjan napisal:

Osebno mislim, da je CX5 G194 AT najmanj problematična med vsemi CX5. Sicer pa je to že v osnovi precej neproblematičen avto, če gre za bencinarja. Pri dizlih z visoko kilometrino prihaja do težav. Mislim, da te čaka več brezskrbnih let vožnje.

🫡 Music for my ears....

Se pravi aisin (neproblematičen) AT, servis na 60.000km. Zanesljiv bencinar. Pa brez AWD...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 32 minutami je NevLado napisal:

Prvič slišim za ieloop tezave na G194, kaj si mislil s tem?

Sprašujem za CX5 in g194 motor. Bral sem za težave in ne ravno za omenjeni model

pred 4 minutami je dvorjan napisal:

Če že vprašaš - z i-eloop je in bo manj težav kot s temi "mild hybrid". Prva rešitev je precej bolj enostavna.

Kdo te je pa nahecal, da Mazdin avtomatski menjalnik nima čepa spodaj?! Ulezi se pod avto in se prepičaj na lastne oči - da ga ima.

Ok super! Rekel prodajalec. V Lj. Sem pa že 2 leti nazaj dobil občutek,  da lih ne drži vse kar rečejo. Tako glede opreme, tehnologije oziroma mehanike

Oziroma a so kakšne specifične težave z CX5 g194 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.