Skoči na vsebino
Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano
pred 53 minutami je Slivka napisal:

Majster, koledar nimaš prav naštelan. Danes ni prvi april...

Ker to, kar si napisal je ena poštena prvoaprilska. Na naših dveh Mazdah (obe dizel!) se od novega dalje dela redne servise na 20.000 km. Do zdaj imata obe skupaj že preko 530.000 pregon... ... ... Se pravi prevoženih kilometrov, pa z motorji ni bilo nobenih težav. Končniki, zglobi, kolesni ležaji in podobne 'okvare' pa niso vezane na vrsto goriva. No, ali pa so. Navor pa to... Vsekakor bi jih bilo treba menjat, pa če servise delam na 20.000 ali pa bi jih delal na 2.000...

tista izjava je bla pomoje mišljena bolj za Skyactiv dizle :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
dne 3. 10. 2022 ob 15:22 je dvorjan napisal:

O vrhunskem udobju se lahko pogovarjamo le pri kakšnih citroenih s hidravliko ...

pa tut pri tem, sem jo tut sam mel, zato vem kaj govorim

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Android Auto Wireless
Napisano
dne 4. 10. 2022 ob 14:02 je scania napisal:

Bom kar tukaj izkoristil. A se lahko uporablja novi Huawei na Androi auto? (če naložil gspace imaš Google, ampak nwm če funkcionira AA)

žal ne... js sm si svojga P40 shacku, da mam original googlove stvari gor, drugače no go

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avtomatski menjalnik proti ročnemu menjalniku
Napisano (urejeno)
pred 3 minutami je Alex napisal:

Vseeno mislim, da je ročni menjalnik bolj varen. Vprašajte te, ki imajo ročni menjalnik. 😉

kaj pa vem, sm vozu oba, pa če si "smotan" sta lahk nevarna oba!

Popravljeno od Deeyan
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Android Auto Wireless
Napisano (urejeno)
pred 3 minutami je Jest napisal:

hmm... sm pršu na idejo... misliš, da bi tole tut na klasičen bluetooth vmesnik deloval?

Popravljeno od Deeyan
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Android Auto Wireless
Napisano
pred 2 urama je kacnje napisal:

Ali kdo od forumašev to uporablja?
Že dlje časa me mika tale dodatek - Motorola MA1 ali kaj alternativnega. Android Auto relativno dosti uporabljam, čeprav je poln hroščev in nedoslednosti. Upam sicer, da bo prihajajoča verzija boljša - novi CoolWalk in ostalo.
Zakaj še nisem naročil tega brezžičnega vtičnika? Ker se malo bojim, da je pri Mazdi (letnik 2016) zadeva (pre)počasna? Zato sprašujem, če kdo to uporablja.
Kolega ima to na novi Corolli in pravi, da se zadeva vzpostavi po približno 30 sekundah. Glede na to, da je infotainment pri moji Mazdi precej počasen, se bojim, da bo stvar milo rečeno počasna.

kateri brezzžični vtičnik pa bi naj bil to?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 13 urami je Z M A J napisal:

Hecna registrska, da bi bila cifra še letnica rojstva, bi bilo že precej komično, hehe

WWW.AVTO.NET

Nissan Primera , letnik:2003,999 EUR :: www.Avto.net ::

tole je pa tolk udobn avto....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 13 minutami je dvorjan napisal:

Kar lepo. Bomo videli, kako bo na avtu izpadlo.

Me pa čudi, da (skoraj) nihče ne da platišč pobarvat v zlato barvo. Tale rdeča in zlata vsekakor gresta skupaj, pa na tisti od Gelipterja bi znalo tudi zanimivo izpasti ...

Subaru varianta? :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 12 urami je Alex napisal:

Imel sem kake štiri dcl črne pol mat (satin black) barve viška, pa sem se danes  lotil barvanja zimskih platišč. Nekako mi bolj pašejo črna na rdečo strelo. 

PSX_20221001_124135.jpg

črno/rdeča kombinacija je top

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-60
Napisano
dne 27. 9. 2022 ob 14:12 je Jest napisal:

Vekakor pa je v zivo lepsa za pogledat, kot na fokah... Izgleda ni ravno najbolj fotogenicna :P 

Se cist strinjam, men je tut v zivo cist druga 🙂

dne 27. 9. 2022 ob 14:35 je Shrek napisal:

Armaturka mi ni... 

Men se pa lih ta najbolj dopade, ker nimajo tistih ogromnoh TV-jev not

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Reality check za mazdo 6 III bencinarja
Napisano
pred 13 urami je hermelin napisal:

O bomba! Hvala. Če pristanem na 1. faceliftu 100% počim to gor. Ali pa celo brez logota. :D Nisem niti razmišljal, da bi izgled avta spreminjal. To naredi 2015+ veliko bolj atraktivno opcijo.

Sicer pa gledam naprej in mi ta nihanja v cenah niso čisto jasna. 2018 za sub 20k? Barva ni lih, pa leder ma, ampak ajde, je opcija.

Ce bos mel aktivni tempomat opcija brez logota zal odpade 🙂

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Reality check za mazdo 6 III bencinarja
Napisano (urejeno)
pred 3 urami je hermelin napisal:

Sploh nisem vedel, da se da masko zamenjat kar tko? Tell me more plz! A to moraš cel sprednji bumper menjat? A ni drugačna oblika pri lučeh, kako to pol skup paše? Samo grila najbš nemoreš menjat ker sta različnih velikosti... Help! :D 

H5D2DJuablbn1LwXn1qOBeAzM0bhYh5fRQbnjTYx

dobi se prov za ta facelift namensko tako masko: Hohe-qualit-t-Frontsch-rze-Raptor-Grille

obstaja pa tut za čist prve modele: Hohe-qualit-t-Frontsch-rze-Raptor-Grille

Popravljeno od Deeyan
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 2 minutama je Z M A J napisal:

Ob prvi večji okvari ima abnormalno visoko verjetnost, da pristane na ODPADU!

Zalostno ampak resnicno

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 12 urami je Z M A J napisal:

Predsedniški V12 Ljudski voz Holcgraben;

WWW.AVTO.NET

Volkswagen Phaeton 6.0 W12 Limited 0577, letnik:2002,9999 EUR :: www.Avto.net ::

Ti avti, kot so v tem rangu in so dejansko takle poceni, me je strah da sploh nebojo več pravilno vzdrževani, ker deli pa niso poceni

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 27 minutami je TiEn napisal:

Vozim avtomatik že leta in leta pa ne morem rečt da imam ob vožnji v hribe probleme...

sej ne, da so problemi, sam skoz šalta, ker sam neve kira prestava je najbolj optimalna :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 15 urami je Slivka napisal:

@Z M A J, se ti spomniš tistega MPL, ko si pripeljal eno testno? Avtomatik, pa komande še na volanu. Kako smo potem šli na testno vožnjo po planoti? Jaz imam še zdaj nočne more zaradi tega...

Cesta je precej razgibana. In v zelo kratkih razdaljah si sledijo hudi vzponi in hudi spusti. Ko smo šli dol, je avto dobil hitrost in menjal v višjo prestavo. Prišel že do tretje, ko se je cesta obrnila gor. Hitrost je padala, jaz pa pritiskal na gas. Avto v tretji ni zvozil, zato je menjal v drugo - ampak prepozno, ker smo že preveč izgubili hitrost. Pa je premenjal v prvo. Jaz pa sem gas pohodil že do konca. Ker je bilo spomladi, je bil na cesti še pesek od "zimske službe". In je avto začel kopat, dobil hitrost, prestavil v drugo, cesta pa se je obrnila dol. Nam je želodce kar privzdignilo, kot na kakšnem vlakcu smrti. Jaz sem gas sicer spustil, ampak po strmem bregu dol je dobil hitrost - in menjal v višje prestave. Ravno je prišel do četrte, ko se je cesta obrnila gor. In spet: hitrost je padala, jaz sem pritiskal gas, šlo ni nikamor dokler ni avtomatika premenjala do prve, potem nas je pa čez kucel pognalo da smo vsi skoraj pod strop zleteli. Da bi zadevo dobil pod komando, si potem ti nastavil na tipke na volanu. Ko sem speljal, je šlo vse fino, ko sem prišel v ovinke in volan vrtel, pa nisem več vedel, katere tipke so za gor in katere za dol. 

Pa ravno pred spanjem se tega spomnim. Spet me bo mora tlačila...

Avtomatik je za u klance zelo "butast" (v vsakem avtu), takrat je res najboljš dat v ročni režim

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba: bencin vs. dizel
Napisano
pred 1 uro je Alex napisal:

Jaz se ne bi zafrkaval s temi usedlinami. Ni zdravo preveč. 🤔

sej maš filtre, tak da pomoje ni panike :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-60
Napisano
pred 6 urami je Alex napisal:
WWW.ZURNAL24.SI

Mazda nas vedno znova preseneti. Zadnje presenečenje so novi šestvaljni motorji, s katerimi se je...

Postena razlaga 😎

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.