Gre za nekaj drugega. Pooblaščeni servis naj bi bil garancija za kakovost materiala in storitve. Če se ne, katero olje je bilo, kakovost ni znana. Za nekaj, kar ni znano, pa težko kdorkoli garantira.
lahko da je bilo original olje, sam na računu piše 5-w30. sicer, če je pa karkol narobe je pa tko zaveden kje sem delu servis. sicer more bit pa po specifikaciji.
Men tud. Malo dražje kot ce bi komu pelju da mi zrihta pa da svoj material kupim. Pa se asistenco dobim, zapis v digitalno servisno, pranje avta pa se kako kavo al pa 2
Glej, mene prav malo briga, kaj pravi tvoj kolega. Zakon o motornih vozilih je jasen
Povem, napišem in objavim, ko me nekdo to vpraša. Kaj boš pa ti naredil z mojo informacijo in komu boš verjel je pa na tebi...
no ja, sicer so pa istih dimenzij kot original. in na njih so take gume kot jih imam že na homologacijskem kartončku.
se bom naslednje leto ko menjam letne nazaj, zapelju na AMZS in če bo treba gor nardim homologacijo samo za alu platišča. tistih 30-40€ ni grozen strošek kot če štraf dobiš al pa še kaj hujšga
zimske so pa tko na original 16'' ki so pa že na avtu.
Original platišča so najmanj za komplicirat Kupiš, montiraš, daš na avto in je mir. Pri aftermarket platiščiš boš imel malo telovadbe, bodo pa ceneje. Predlagam, da spremlaš ali boš kje dobil kakšna rabljena original.
Lej ne Kregal sem se že s pol foruma glede tega, na žalost jih je večina samo teoretikov na nivoju gostilniške debate, ki niso še nikoli homologirali ničesar, je pa verjetno nek sosed od bratranca enkrat 2015 nekaj homologiral. Zdaj če nočeš bit tudi ti v tem klubu mi verjami to, kar ti povem.
O tem govori tudi zakon za motorna vozila, več o tem tukaj:
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Sprednji levi. Cena z delom in popustom 157€.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani