Kupil sem M2 3.5 letara staro. In Toyo Proxxes, ki so še imele 6mm profila, so bile noro spolzke. Česa takega še nisem doživel.
Mogoče blizu tega so prišle zimske Dunlop winterSport 4D, tam peto leto.
Pa še Conti Sport Contact 2 so se mi posedale. Drugo leto so se vsak mesec centrirale. Potem pa so šle od hiše.
Recimo pa ne morem prehvaliti Dunlop Sportmax TT. Nisem še vozil boljših.
Tako da je vse odvisno od modela. Samo grenki priokus ostane.
to pa čist vrjamem ja da priokus ostane...
Lansko leto sem tele vzel Toyo Proxes Comfort 215/45 R18 93W XL, FSL, in niso razočarale. Tud po mokri cesti nisem imel težav.Je pa res da sem do sedaj menjal gume na 2-3 sezone
Gre za nekaj drugega. Pooblaščeni servis naj bi bil garancija za kakovost materiala in storitve. Če se ne, katero olje je bilo, kakovost ni znana. Za nekaj, kar ni znano, pa težko kdorkoli garantira.
lahko da je bilo original olje, sam na računu piše 5-w30. sicer, če je pa karkol narobe je pa tko zaveden kje sem delu servis. sicer more bit pa po specifikaciji.
Men tud. Malo dražje kot ce bi komu pelju da mi zrihta pa da svoj material kupim. Pa se asistenco dobim, zapis v digitalno servisno, pranje avta pa se kako kavo al pa 2
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano (urejeno)
A si se sploh kej vozu pozim? Moje so mele sam 6.5mm merjene na servisu. 🤣
Popravljeno od TBAPovezava za deljenje
Deli na druge strani